تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 58 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 574

نام تاپيک: وزیر ارتباطات تفاوت نظام تعرفه‌ای سابق و جدید اینترنت ثابت را اعلام کرد

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

این طرح زمینه ساز نامحدوده ؟؟؟ شوخی میکنی دیگه ؟؟؟

تو این طرح چیزی جز اینا نبود !
    جمع آوری نامحدود های سابق
    مجبور کردن کاربر برای استفاده از محتوای داخلی
    محدود شدن نت ترافیک خارجی

شاید نامحدود بشه ولی ترافیک داخلی یعنی همون چیزی که آقایون میخوان و شما فکر میکنی زمینه سازیش داره جور میشه !
    ترافیک خارجی چیزی جز محدودیت نداشت
    داداش شما الان با 64 کیلوبایت دانلود 512 80 تا 100 تومن کجارو میتونی بگیری... حالا بگیم اینترنتت ازادم باشه کله سایتای خارجی خوباش فیلتره حجم منصفانه هم اگه بدن مطمعنم بیشتر از 30 گیگ نمیدن بعدش میشه 64 کیلو سرعتت...
    با ناحدود 64 کیلوبایت چقدر میتونی دانلود کنی؟در ماه (pc نسوره خوبه 24 روشن باشه تهه تهش 40 گیگ بتونی)
    Last edited by bernybeast; 05-12-2017 at 15:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

زمانش 1 ماهه پست قبلیمو بخون ، مهم حجم و امکاناته چه فایده من 1 ساله 70 تومن 100 گیگ بگیرم 1 ماهمم کفاف نمیده وقتی 300 گیگ 1 ماهه میتونم بگیرم البته گفتم برای اونایی که نوخودی از اینترنت استفاده میکنن فکر کنم بد شده باشه
    در ضمن آسیاتک دارم
    خوب همین دیگه.شاید یکی نداشته باشه واسه سرعت 16 ماهی 80 تومن بده اون باید به خاطر اینکه نداره سرعت کم استفاده کنه ؟طوری که قبلا همه میتونستن از سرعت 16 استفاده کنن حالا شما زیاد استفاده میکنی خوب حجم زیادتر بخر گفتم که 100 گیگ رو میدادن 100 هزار تومن به نظرت گیگی هزار تومن زیاد بود؟فک نکنم واس شما زیاد باشه ماهی هشتاد تومن پول میدی به اینترنت.اره واسه نخودیا بد شده نخودیا از اینترنت برای دانلود استفاده نمیکنن.شاید یه نخودی اینترنت و واسه کارش میخواد با سرعت بالا نه واسه دانلود و سرگرمی
    Last edited by alyy; 05-12-2017 at 15:31.

3. این کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شاید نامحدود بشه ولی ترافیک داخلی یعنی همون چیزی که آقایون میخوان و شما فکر میکنی زمینه سازیش داره جور میشه !
    و شاید در آینده طرح بدن 2 گیگ نت خارجی با 2 ترا حجم داخلی ! (خیلی نامحدوده )
    مجبور کردن کی ؟
    کاربری که دانلودر نیست اصلا درکی از ترافیک داخلی و خارجی نداره ...
    غالب ملت اصلا درکی از اینترنت داخل و خارج ندارن...
    فکر میکنم اینم دیگه بین همه ثابت شده که اگه سرویس دهنده ای / اپلیکشنی نتونه حریم خصوصی کاربرا شو حفظ کنه، ملت عمرا ازش استفاده کنند.

5. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

خوب همین دیگه.شاید یکی نداشته باشه واسه سرعت 16 ماهی 80 تومن بده اون باید به خاطر اینکه نداره سرعت کم استفاده کنه ؟طوری که قبلا همه میتونستن از سرعت 16 استفاده کنن حالا شما زیاد استفاده میکنی خوب حجم زیادتر بخر گفتم که 100 گیگ رو میدادن 100 هزار تومن به نظرت گیگی هزار تومن زیاد بود؟فک نکنم واس شما زیاد باشه ماهی هشتاد تومن پول میدی به اینترنت.اره واسه نخودیا بد شده نخودیا از اینترنت برای دانلود استفاده نمیکنن.شاید یه نخودی اینترنت و واسه کارش میخواد با سرعت بالا نه واسه دانلود و سرگرمی
    داداش زیاد بود دیگه تو نگا کن من میتونم تا 100 تومن به نت بدم بیشتر از این از توانم خارجه حالا 16 مگ 4 گیگ 40 تومن میدم مجبورم واسه وبگردیهای روزانه و ویدیو دیدن نزدیکه 60 توم گیگ بخرم ماهی...که میشه 30 گیگ
    80 تومن ماهی میدم 300 گیگ میگیرم خوب چه کاریه
    بعد کجای ایران داره 1 گیگ هزارتومن میده؟ الان همه جا 1 گیگو دارن 3 تومن میدن کمه کمش اگرم 1گیگو هزارتومن میدادن بازم گرون بود...wtf
    اگه گیگی 200 تا 400 تومن بود اره حق میدادم به حرف شما
    Last edited by bernybeast; 05-12-2017 at 15:45.

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مجبور کردن کی ؟
    کاربری که دانلودر نیست اصلا درکی از ترافیک داخلی و خارجی نداره ...
    غالب ملت اصلا درکی از اینترنت داخل و خارج ندارن...
    فکر میکنم اینم دیگه بین همه ثابت شده که اگه سرویس دهنده ای / اپلیکشنی نتونه حریم خصوصی کاربرا شو حفظ کنه، ملت عمرا ازش استفاده کنند.
    الان موافق من بودی ؟؟ مخالف من بودی ؟؟
    نقد کردی منو ؟؟ جواب دادی ؟؟

متوجه نشدم

8. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داداش زیاد بود دیگه تو نگا کن من میتونم تا 100 تومن به نت بدم بیشتر از توانم خارجه حالا 16 مگ 4 گیگ 40 تومن میدم مجبورم واسه وبگردیهای روزانه و ویدیو دیدن نزدیکه 60 توم گیگ بخرم ماهی...
    80 تومن ماهی میدم 300 گیگ میگیرم خوب چه کاریه
    بعد کجای ایران داره 1 گیگ هزارتومن میده؟ الان همه جا 1 گیگو دارن 3 تومن میدن کمه کمش اگرم میدادن بازم گرون بود... wtf
    مخابرات 100 گیگ 98 هزار تومن برو تو تایپک مخابرات میبینی.در ضمن شما معلوم نیس از کجا میخریدی که بهت چهار گیگو میدادن 40 تومن .من تا گیگی 150 تا تک تومنی با بسته های قبلی میخریدم.با سرعت طرحم که 16 مگ بود اینم عکس خواستی بگو ادرس سایتشم بدم نگی فتوشاپه

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

الان موافق من بودی ؟؟ مخالف من بودی ؟؟
    نقد کردی منو ؟؟ جواب دادی ؟؟

متوجه نشدم
    جرف من اینه همه چی سیاه و سفید نیست.
    به نظر من این طرح خاکستری روشنه...

11. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه L05T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

و شاید در آینده طرح بدن 2 گیگ نت خارجی با 2 ترا حجم داخلی ! (خیلی نامحدوده )
    این دو مورد رو میشه توضیح بدین؟

دقیقا، واسه کسایی که کم مصرف می کردن بد شده
    مثلا قبلا واسه خونواده اینترنت یک ساله ( با حجم کم ولی سرعت بالا ) میگرفتم و واسشون کافی بود
    ولی واسه خودم که حداقل ماهیانه 40 گیگ مصرف می کنم (که خیلی هم مصرف بالایی نبود) طرح با قیمت مناسبی وجود نداشت ولی الان با 40 تومن همچین طرحی رو میتونم بگیرم

در کل نه بهشت شده نه اینترنت مفت
    ولی به سمت خوبی داریم پیش میریم
    Last edited by L05T; 05-12-2017 at 16:08.

13. این کاربر از L05T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

مخابرات 100 گیگ 98 هزار تومن برو تو تایپک مخابرات میبینی.در ضمن شما معلوم نیس از کجا میخریدی که بهت چهار گیگو میدادن 40 تومن .من تا گیگی 150 تا تک تومنی با بسته های قبلی میخریدم.با سرعت طرحم که 16 مگ بود اینم عکس خواستی بگو ادرس سایتشم بدم نگی فتوشاپه
    اینا که بسته های جدیده دیگه خوب ارزون شده دیگه همم...نمیگیرم چیرو میخوای ثابت کنی
    در ضمت اینا همه زماندارن
    اسیاتک 1 ماهه 4 گیگ 16 مگ 40 تومن داره و 1 ماهه 10 گیگ 55 تومن بعد یه چیزیی مثه اینم داره با زمان محدود 10 روزه 15 گیگ 14 تومن اصن هرجوری حساب کنی به 300 گیگ نمیرسه خودتم بکشی بعد نامحدود باشه...
    کلا برای من که دانلود میکنم به صرفه ترمیشه حالا شماهارو نمیدونم
    Last edited by bernybeast; 05-12-2017 at 15:57.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این دو مورد رو میشه توضیح بدین؟

دقیقا، واسه کسایی که کم مصرف می کردن بد شده
    مثلا قبلا واسه خونواده اینترنت یک ساله ( با حجم کم ولی سرعت بالا ) میگرفتم و واسشون کافی بود
    ولی واسه خودم که حداقل ماهیانه 40 گیگ مصرف می کنم (که خیلی هم مصرف بالایی نبود) طرح با قیمت مناسبی وجود نداشت ولی الان با 40 تومن همچین طرحی رو میتونم بگیرم

در کل نه بهشت شده نه اینترنت مفت
    ولی به سمت خوبی داریم پیش میریم
    نه اتفاقا من مصرفم زیاده .ولی از مخابرات دارم مخابرات هم فکر اینجا رو کرده بود واسه پر مصرفها حجم زماندار میداد مثلا ده گیگ دو روزه 1500 تومن یعنی گیگی 150 تا تک تومنی.اونم با سرعت 16 مگ.در کل طرحهای قبلی حق انتخاب بیشتری داشتی با هزینه کمتر.البته بعضیا مثل اینکه تا الان از این بسته ها خبر نداشتن و گیگی 3600 تومن پول میدادنواس همین این طرحهای جدید به نفعشون شده

16. این کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •