تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 36 اولاول ... 21272829303132333435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 356

نام تاپيک: اینترنت نامحدود ؟؟ کی و چه موقع ؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض اینترنت نامحدود ؟؟ کی و چه موقع ؟

الان واقعا در اين چند صفحه موضوع بحث چيه؟
    واقعا كدام عقل سالمى اينترنت رو با حامل هاى انرژى مثل اب ، برق گاز و غيره مقايسه مى كند؟
    كشورهاى صنعتى و توسعه يافته و كشورهاى در حال توسعه مانند هند در تلاشند تا خدمات دولت بيشتر بر مبناى اينترنت باشد تا هم در وقت ارباب رجوع صرفه جويي شود و هم اينكه جلوى اسراف بيش از اندازه كاغذ گرفته شود حالا در ايران مسولين فكر مى كنند اينترنت وسيله سرگرميه. وقتى ادم ١٠ صفحه اخر اينجا را مى خونه از نظر بعضى ها افسوس مى خوره ، به جاى متهم كردن افراد بر اين كه مصرف بيش از اندازه انها باعث سياست جديد شده خيلى احساس قدرت و منطق كلام داريد دولت رو زير سوال قرار دهيد كه چرا هزينه اينترنت در ايران چندين برابر افغانستان و پاكستانه و در مقابل كيفيت ان افتضاحه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

چرا بعضیا انقد کوچیک فکر میکنند ؟؟ به قول دوستمون که گفت مشکل رو از ریشه نگاه کنیم ! نباید به هم دیگه بپریم که آی تو زیاد مصرف کردی نت مملکت تموم شد و ازین چرت و پرتا... اونی که 3 ترابایت میگره مفت خوری نمیکنه حقش رو داره میگیره مفت خورای واقعی گنده تر از من و شمان..

همه ی مارو به نوعی به بردگی گرفتن و حرفی که میزنی اقای سیاوش مثل اینه یک برده به یک برده دیگه میگه چرا تورو سه بار شلاق زدن منو چهار بار، بجای این حرفا باید دید که چرا داریم شلاق میخوریم

کسایی هستن که از من و شما همین تفرقه رو میخوان که بهم بپریم بجای اتحاد ، به نظرت چجوری یه ارباب هزارتا برده داره؟آیا 1000 نفر زورشون به نهایتن چند نفری که اونارو نگه داشتن نمیرسه؟چرا خوبم میرسه ولی دلیلی که هیچوقت ازاد نمیشن اینه که باهم متحد نیستن و بینشون تفرقه ایجاد شده توسط گنده تر از خودشون

بیاید به جا اینکه به هم بپریم و بگیم تقصیر تو ه یکم بیشتر ببینیم و بفهمیم که داریم توسط یسری کنترل میشیم

3. 10 کاربر از mr_prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک بالا رو موقتا هم که شده اجرا کنین تا بتونین به اصل موضوع تاپیک برگردین و درموردش صبحت کنین. ما کسانی هستیم که بطور مثال به نظرمون "ماست طبیعتا رنگش سفیده" اما اشخاصی هستن که وقتمونو تلف میکنن تا خلاف اینو نشون بدن!
    وقت. وقتتونو با همچین اشخاصی هدر ندین

5. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

الان واقعا در اين چند صفحه موضوع بحث چيه؟
    واقعا كدام عقل سالمى اينترنت رو با حامل هاى انرژى مثل اب ، برق گاز و غيره مقايسه مى كند؟
    كشورهاى صنعتى و توسعه يافته و كشورهاى در حال توسعه مانند هند در تلاشند تا خدمات دولت بيشتر بر مبناى اينترنت باشد تا هم در وقت ارباب رجوع صرفه جويي شود و هم اينكه جلوى اسراف بيش از اندازه كاغذ گرفته شود حالا در ايران مسولين فكر مى كنند اينترنت وسيله سرگرميه. وقتى ادم ١٠ صفحه اخر اينجا را مى خونه از نظر بعضى ها افسوس مى خوره ، به جاى متهم كردن افراد بر اين كه مصرف بيش از اندازه انها باعث سياست جديد شده خيلى احساس قدرت و منطق كلام داريد دولت رو زير سوال قرار دهيد كه چرا هزينه اينترنت در ايران چندين برابر افغانستان و پاكستانه و در مقابل كيفيت ان افتضاحه؟
    عزیزِ من شما بیا میخ رو بکوب تو فولاد اگه رفت تو
    مشکل نه دولتِ, نه دیپلمات های این کشورِ نه حزبِ نه....
    مشکل درونِ آینه اس
    کسی که میاد میگه آقا 700 گیگ چرا !؟ یا 3ترا چرا ؟ مگه فیلم 3ساعته بیشتر از 3گیگه, میاد میگه باید در مصرف اینترنت صرفه جویی کنیم چون در مصرف آب هم باید صرفه جوبی کنیمُ ولش کن
    خودمونیم که به خودمون آسیب میزنیم, بزارید با افکارشون زندگی کنن و خوش باشن
    من تاریخ عضویت هارو نگاه میکنم میبینم این افراد تازه کارن, ولی شماها که از قدیمی های این انجمن هستید چرا ریپلای میکنید
    تقصیری هم نداره فقط اطلاعاتش پایینِ و همینطور تو مسله انتقادپذیری ضعیف
    در کل وزیری که رو اون صندلی نشسته, افرادی که مسولن به خاطر ما نشستند و ما اون صندلی رو ساختیم, چه با رای ها, چه با بیخیالی ها
    تو چند پست قبل هم گفتم که کسانی که با اینترنت کار میکنن رو دیدم که زیاد رو این موضوع مانور نمیدن و حتی اطلاعی ندارن, دیگه عوام جای خود داره
    اطلاعات ناکافیه و نصفه و نیمه است که باعث پسرفت میشه

7. 3 کاربر از Farhad.Farhadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

عزیزِ من شما بیا میخ رو بکوب تو فولاد اگه رفت تو
    مشکل نه دولتِ, نه دیپلمات های این کشورِ نه حزبِ نه....
    مشکل درونِ آینه اس
    کسی که میاد میگه آقا 700 گیگ چرا !؟ یا 3ترا چرا ؟ مگه فیلم 3ساعته بیشتر از 3گیگه, میاد میگه باید در مصرف اینترنت صرفه جویی کنیم چون در مصرف آب هم باید صرفه جوبی کنیمُ ولش کن
    خودمونیم که به خودمون آسیب میزنیم, بزارید با افکارشون زندگی کنن و خوش باشن
    من تاریخ عضویت هارو نگاه میکنم میبینم این افراد تازه کارن, ولی شماها که از قدیمی های این انجمن هستید چرا ریپلای میکنید
    تقصیری هم نداره فقط اطلاعاتش پایینِ و همینطور تو مسله انتقادپذیری ضعیف
    در کل وزیری که رو اون صندلی نشسته, افرادی که مسولن به خاطر ما نشستند و ما اون صندلی رو ساختیم, چه با رای ها, چه با بیخیالی ها
    تو چند پست قبل هم گفتم که کسانی که با اینترنت کار میکنن رو دیدم که زیاد رو این موضوع مانور نمیدن و حتی اطلاعی ندارن, دیگه عوام جای خود داره
    اطلاعات ناکافیه و نصفه و نیمه است که باعث پسرفت میشه
    مشكل اينجاست اين دست انسان ها در جامعه كم نيستند سكوت در برابر گزاف گويي جماعت نادان تا به حال چه سودى داشته

9. 6 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

این همه مدت سکوت کردیم وضعمون این شد.اگر در مورد این طرح نیز سکوت می کردیم حتمن الان به عنوان طرح نمونه اینترنت نامحدود و ارزان ارایه می شد و کلی هم افتخار می کردند به این طرح.دیدید که وقتی کمی اعتراض شد ظرف 2 تا 3 روز شایدم کمتر طرح لغو شد.شما فکر کردید که این ها نمی دانند که مثلن 10 گیگ کم هست؟ پس چرا برای نت داخلی 1400 گیگ گذاشته بودند؟؟؟ اگر نمی دانستند همچین مقداری رو نمی ذاشتن در حالی که نت داخلی به مراتب مصرفش کمتر هست!

11. 2 کاربر از mohandes23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان لطفا در صورتی که نظرتون مثبته از طرح پیشنهادی زومجی حمایت کنید به نظر من تاحدود زیادی عادلانه و منصفانه ست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

چرا بعضیا انقد کوچیک فکر میکنند ؟؟ به قول دوستمون که گفت مشکل رو از ریشه نگاه کنیم ! نباید به هم دیگه بپریم که آی تو زیاد مصرف کردی نت مملکت تموم شد و ازین چرت و پرتا... اونی که 3 ترابایت میگره مفت خوری نمیکنه حقش رو داره میگیره مفت خورای واقعی گنده تر از من و شمان..

همه ی مارو به نوعی به بردگی گرفتن و حرفی که میزنی اقای سیاوش مثل اینه یک برده به یک برده دیگه میگه چرا تورو سه بار شلاق زدن منو چهار بار، بجای این حرفا باید دید که چرا داریم شلاق میخوریم

کسایی هستن که از من و شما همین تفرقه رو میخوان که بهم بپریم بجای اتحاد ، به نظرت چجوری یه ارباب هزارتا برده داره؟آیا 1000 نفر زورشون به نهایتن چند نفری که اونارو نگه داشتن نمیرسه؟چرا خوبم میرسه ولی دلیلی که هیچوقت ازاد نمیشن اینه که باهم متحد نیستن و بینشون تفرقه ایجاد شده توسط گنده تر از خودشون

بیاید به جا اینکه به هم بپریم و بگیم تقصیر تو ه یکم بیشتر ببینیم و بفهمیم که داریم توسط یسری کنترل میشیم
    چرت و پرت در اینه که همه در مورد حجم نامحدود و بزن و دانلودش کن صحبت میکنن و شما در مورد شلاق زدن برده ها...
    ادب نداری، منطق هم نداری

انقدر بعضی از پستها پرت و خالی از هرگونه فهمی از پهنای باند و شیوه توزیع هست که آدم شرمش میاد بخواد جوابشون رو بده.
    طرف یه جمع ساده رو نمیتونه حساب کنه. اونوقت بیایم در مورد معادلات باهاش صحبت کنیم؟!

بجای اینهمه تز دادن اول برید ببینید اینترنت چجوری میاد، از کجا تامین میشه، هزینش چقدره، چقدر توان و انرژی لازمه تا به اینی که همین الان هست برسه، بعد بیاید ناله کنید که چرا فلانه..!

اول برید ببینید مزایای اینترانت چیه و اونایی که دنبال پیشرفت از طریق دانلود کردن بودن ببینن چجوری پیشرفت جاصلشون میشه بعد بیان بگن چرا حجم داخلی بیشتر از خارجیه.

همیشه گفتن که بشکه خالی بیشترین صدا رو داره...
    بدون داشتن اطلاعات خودتون رو حق به جانب ندونید
    Last edited by siava5h; 04-08-2017 at 02:59.

14. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

به نظر من این اختلاف نظر دوستان بیشتر بر می گرده به اختلاف سنی و تجربیاتی که داشتن
    اشخاصی که نامحدود واقعی رو تجربه کردن مثل وقتی که مخابرات سرویس آورده بود و واقعا نامحدود بود تا جایی که جا داشت استفاده کردن و الان واقعا عذاب وجدان دارن برای اون اطلاعاتی که دانلود کردن و الان سرکار میرن و وقت نمی کنن و بدون استفاده مونده یجورایی الان مخالفت میکنن و سرعت و کیفیت رو نمی خوان فدای حجم و قیمت کنن
    اون دسته دیگه که واقعا تجربه نکردن الان دنبال حجم بالا و نامحدود میگردن
    در هر صورت هر دو طرف مشکلی ندارن نسبت به طرز فکر شون و میتونن از این منطق دفاع کنن ولی این رو باید بدونن که اگر قرار به ذخیره اطلاعات و ساخت آرشیو باشه مطمئن باشید مثل ما بعدا پشیمون میشین ولی اگر نه دنبال تماشای آنلاین و استریم باشه درسته و باید حجم بالا و نامحدود با قیمت مناسب در اختیار همه قرار بگیره ولی باید بصورت عادلانه و مساوی بین همه تقسیم بشه

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

16. 4 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ما آرشیو به اندازه کافی داریم. اصلا هم دنبال دانلود نیستیم.
    معتقدیم اینترنت به گونه ای باید باشه که کاربر بتونه تمام استفاده اش بصورت آنلاین
    باشه چه فیلم دیدن - چه بازی و چه آموزش و ...
    اینطوری اگه بشه در مدت کمی مصرف اینترنت در کشور معقول و منطقی میشه.
    دیگه یه نفر در روز مگه چند تا فیلم می بینه؟ چقدر بازی می کنه؟
    وقتی همیشه در دسترسش باشه دیگه هول نمی زنه واسه آرشیو کردن.
    والا من خودم وقتی سرویس نامحدود داشتم فقط هارد سیستمم پر بود
    ولی الان که حجمی ( دانلود شبانه ) دارم علاوه بر هارد سیستم 3 ترا بایت هم هارد
    اکسترنال دارم. کلی هزینه این هارد ها شده.
    برای 3-4 سال حداقلش فیلم و سریال دارم.
    اینترنت پرسرعت واقعی نامحدود = تمام اینترنت به حجم میلیونها ترابایت هارد شماست.

18. 6 کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •