مقایسه آمار گلزنی بیل و رونالدو در بازی های این فصل لالیگا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقایسه آمار گلزنی بیل و رونالدو در بازی های این فصل لالیگا
زیدان: به هیچ خریدی نیاز ندارم؛ بازیکنانم را دور نمی اندازم
سرمربی رئال مادرید گفت تا زمانی که در این باشگاه حضور داشته باشد، با تلاش به کارش ادامه می دهد.
آیا به خرید مهاجم نیاز دارید؟
من به کسی نیاز ندارم. تمام جریان همین است. واضح می گویم: من به خرید هیچ بازیکنی نیاز ندارم. ما با این بازیکنان فصل را آغاز کردیم و من به آنها اعتقاد دارم. لحظات سخت در طول فصل پیش می آید. مساله مهم برای من این است که زمان زیادی باقی مانده است. اجازه دهید ببینیم در پایان فصل در کجا هستیم. آن زمان باید قضاوت کرد. اگر قرار باشد تغییراتی انجام دهید، زمانش آخر فصل است.
چرا به هیچ خریدی نیاز ندارید؟
زیرا من به بازیکنانم ایمان دارم. قرار نیست بعد از سه ماه تمام نظرم را تغییر دهم. قرار نیست چیزی را تغییر دهیم. ناراحت می شوم وقتی می گویید که من با رئیس و باشگاه اختلاف نظر و بحث داشته ام. حقیقت ندارد. من هرگز با رئیس یا هواداران که باعث شده اند اینجا باشم، بحث نمی کنم و اختلافی ندارم. تنها چیزی که تا لحظه مرگ از آن دفاع می کنم، بازیکنانم هستند. به کاری که انجام می دهم ایمان داریم و تا آخر و تا لحظه ای که مرا اخراج کنند، می جنگم.
ادامه مصاحبه
این خرید نکردن های رئال خیلی رو اعصابه و البته کمی مشکوک
یه آدم کور و کرم میفهمه این تیم حداقل به 3 4 تا بازیکن درجه 1 نیاز داره
لالیگا از دست رفتست ولی واسه چمپیونز حداقل باید 3 4 تا بازیکن تو خط حمله و دفاع بگیرن
ولی اینکه هیچ اقدامی نمیکنن جای تعجب داره !!!!
فکر کنم زیدان بعد 2 فصل افتخار کسب کردن میخواد یه استراحتی بکنه و بشینه ببینه بقیه چیکار میکنن !!
سیتی صدر جدول انگلیس رو سوراخ کرده و تیم عالی بسته اونقوت همینجوری داره خرید میکنه
بارسا هم وضعیت خوب داره و کوتینیو رو خریده
اونوقت ما در بدترین فرم خودمون تو چند سال اخیر هستیم و نه تنها خرید نمیکنیم بلکه زیدان به ترکیب خودش ایمان داره !
احتمال هم داره مدیران رئال قید این فصل رو زدن و در فکر تابستون هستن
شایدم فروش رونالدو و بیل و بنزما یهو 4 5 بازیکن تاپ بگیرن
و شاید با سرمربی جدید
نه تنها تلاشی واسه خرید بازیکن نمیکنن بلکه هیچ حرفی هم در این زمینه زده نمیشه و این احتمال میره شاید تمرکز رو واسه تابستون گذاشتن !
زیدان به تابلوترین شکل ممکن داره به هواداران تیم توهین میکنه.من موندم واقعا هوادارو چی فرض میکنه وقتی میگه من به همین مجموعه ایمان دارم
یه روزی هم گرون ترین خونه شمرون ۱ ریال بوده . خب که چی . امروز چنده ؟ هان ؟
گفتم اینو در جواب دوستان مادریدی بنویسم که انگار مثل کبک سرشون رو توی برف کردن و در مورد خرج کردن پول زیاد در نقل و انتقالات حرف میزنن
بارسلونا در فصل 2018 - 2017 مبلغ 312 ملیون یورو هزینه کرده
مادرید در فصل 2010 - 2009 مبلغ 257 ملیون یورو هزینه کردن
کریستیانو رونالدو در اون سال ( سال ۲۰۰۹ ) با مبلغ ۹۴ ملیون یورو ب عنوان گرانترین بازیکن تاریخ به مادرید پیوست
اما امروز در سال ۲۰۱۸ میبینیم که برای یک مدافع یک تیم انگلیسی بیشتر از صد ملیون یورو پول میده که از تیم های توی کورس هم نیست حتی در لیگ خودش
میبینیم که نیمار ۲۲۰ ملیون یورو برایش پرداخت میشه
برای ایکاردی و ادن هازارد حرف از ۱۸۰ ملیون یورو است
و هری کین را تاتنهام حتی در برابر مبلغ ۲۰۰ ملیون گفته اند شاید ندهند
خب اعداد بالا را که ببینید میفهمید قیمت فوق ستاره ها از سال ۲۰۰۹ حداقل دو برابر و برای ستارگان که مبلغ پایین تری میگیرند به ۳ برابر رسیده نسبت ب آن سال
یادمان باشد : امرسون هافبک برزیلی و فابیو کاناوارو هر دو ( پکیج ۲ تایی ) با مبلغ انتقال 25 میلیون یورو امدند . که گفته شد نزدیک ۲۰ ملیون برای کاناوارو بوده است ، من ۲۰ ملیون رو حساب نمیکنم چون دو سال قبل از ۲۰۰۹ بوده ، اصلا میگم یکسال و نیم بعد که همان فصل ۲۰۰۹ بوده مدافعی با مبلغ بیش از ۳۰ ملیون یورو منتقل نشده است
پس با رعایت انصاف و علم اعداد و آمار و با ارفاق ب دوستان مادریدی باید گفت حداقل ( تکرار میکنم حداقل ) قیمت ها ۲.۵ برابر شده اند و الان بازیکنان نیمه ستاره را هم به ۹۰ ملیون ارزش گذاری نمیکنند و چه برسد ب مسی و رونالدو و ابراهیموییچ
عدد 257 را در ماشین حسابمان ضرب در ۲.۵ میکنیم و عدد عجیب 642 ملیون را میبینیم که 312 ملیون امسال بارسا حتی به نصف عدد یاد شده هم نمی رسد .
موفق باشین![]()
Last edited by ravani_13; 12-01-2018 at 15:22.
کلافه ترین رونالدوی سال
دیدن چهره ناراحت کریس رونالدو وقتی رئال موفق به گلزنی نمی شود، چندان عجیب نیست، اما حداقل در یک سال اخیر، او در هیچ دیداری به اندازه بازی امشب مقابل ویارئال حرص نخورده بود.
عجب اوضاعی شده :|
مگه میشه مگه داریم؟! :|
رو اعصاب ترین بازی سال بود :|
دفاع اتوبوسی از دفاع چلسی جلو بارسا تو فینال UCL ضخیم تر بود :|
با این اوضاعی که 4 نفر می چسبن به رونالدو و 2 نفر بیلو میگرن و کس دیگه ای اقدامی نمیکنه بازیامون نابود میشه...سال پیش تیم به نحوی بود همه بازیکنا خطر ناک بودن...
هعی....عجب اوضاعی شد....
تیم هیچ تاکتیکی نداره ...
تو بازی دیشب فقط میخواستن توپ رو برسونن به مارسلو و بعد هم سانتر
یه آمار فاجعه از مارسلو هست که دیشب از 18 سانتر که داشته 16 تا ناموفق بوده ...
عملا مارسلو هیچ کاری نمیکنه ( التبه کل تیم همین شکلی هست )
هیچ تاکتیکی نیست تو تیم بجز سانتر
هر بازیکنی هم که دلش بخواد از پشت 18 شوت میزنه
بازیسازی و .... تعطیل . بهترین خط هافبک اروپا رو داریم و راحت میشه با همینا بازی رو درآورد
ولی بدون هیچ برنامه ای بازی میکنن که جای تعجب داره . توپ فقط واسه سانتر به کناره ها میره و تمام
البته از نداشتن یه مهاجم تاپ هم نباید گذشت . عملا خط حمله تعطیله
بنیتس سال 2016 در حالی اخراج شد که تا همین هفته 5 امتیاز بیشتر از زیدان گرفته بود!
دیگه این حرف ها کلیشه ای شده ولی جدا از مواردی که گفتین دو تا پنالتی واضح گرفته نشد که یکیش هم میتونست خیلی راحت بازی رو برای رئال دربیاره و یه گل مشکوک به آفساید هم خورد که مشابه اون رو به وفور توی این فصل شاهد بودیم ولی از طرف دیگه گل سالم سوسیه داد به اشتباه خطا اعلام میشه تا تیم محبوبشون فرصت برگشت به بازی رو داشته باشه! حالا اگه این اتفاقات برعکس رخ میداد به نظرتون واکنش امثال پیکه چطوری بود؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)