دوستان گرامی لطفا جواب این سوال رو بدین
ممنون
هنگام دانلود با IDM ، پینگ بالا میره یا خیر ؟
دوستان گرامی لطفا جواب این سوال رو بدین
ممنون
هنگام دانلود با IDM ، پینگ بالا میره یا خیر ؟
اگه فول اسپید دانلود کنی آره میره بالا .
آقا چرا اطلاعات غلط به ملت میدید
یعنی یه کاربر میتونه با یه برنامه زپرتی پینگ یک شرکت رو تغییر بده !!!!!! اونوقت او خطی که بین 8 تا 10 نفر تقسیم کردن هم با برنامه شما پینگش هم تغییر میکنه !!!!!
اونوقت باید یه برنامه دیگه وجود داشته باشه که بشه پینگ رو در حد صفر برسونیم
برناممون حتما یه هوش مصنوعی داره که باسرور و شرکتمون حرف میزنه و میگه "جان من پینگتو بیار پایین"وگرنه
همین مونده که به شرکتای دزد با کارشناسای بی سواد ش اینو القا کنیم که یه کاربر میتونه با یه برنامه زپرتی روی پینگ و حتی سرعت یک شرکت تاثیر بزاره و کارشناسای بی سواد شرکتهای دزد اینو برای یه کاربر از همه جا بیخبر تکرار کنن کاربر بیچاره رو ترول کنن
ماشا الله
عزیز من پینگ فاصله ی زمانی اتصال بین دو دستگاه هستش و کاربر هیچ کاری در این زمینه نمیتونه بکنه و تاثیری نمیتونه بزاره
در ضمن پینگ به عوامل مختلفی از جمله فاصله سرور از کاربر و قدرت سرور و یا حتی اون آشغالایی که با نام فیل شکن سر راه کاربر و سرور میزارن بستگی داره و عوامل دیگه ای که میتوننین حدس بزنید
و همچنین IDM و امثالهم فقط گیرنده میباشند و حتی تعداد کانکشن رو سرور تعیین میکنه
وقتی پینگ خیلی بره بالا این نرم افزار در واقع سرعتش کاهش پیدا میکنه چون در اون لحضه نرم افزار صبر میکنه تا پاسخی از سرور دریافت بکنه
Last edited by *Forgotten*; 09-04-2017 at 13:20.
دوست عزیز. منظور ایشون پینگ خودشون بوده نه پینگ کل شبکه مبین نت!
بله شما اگه از تمام پهنای باندی که در اختیارتون قرار داره استفاده کنید پینگ تون با یه سرور مثلا 4.2.2.4 به میزان قابل توجهی میره بالا. حالا هر چه قدر پهنای باند بیشتری در اختیار داشته باشید افزایش پینگ به نسبت کمتره. به عنوان مثال من 1 مگابیت بر ثانیه ADSL دارم. در حالتی که دیتا از مودم رد و بدل نمیشه پینگ من با یه سرور مثلا 50 میلی ثانیه است اما به محض اینکه یه پیج شروع به لود شدن بکنه پینگ میره روی 500-600 و حتی بالاتر. حالا اگه من 20 مگابیت پهنای باند داشتم این اتفاق رخ نمیداد یا تاثیرش به مراتب کمتر بود و پینگ مثلا میشد 100 میلی ثانیه. وقتی شما با نرم افزاری مثل IDM و تعداد کانکشن بالا از یه سرور دانلود میکنید ، دارید از تمام پهنای باندتون استفاده میکنید و این قضیه روی پینگ خیلی تاثیر میذاره. حالا اگه 1 مگابیت من باشه پینگ میشه 2000-3000 و بیشتر تایم اوت و اینترنت عملا برای کارهای دیگه غیر قابل استفاده میشه اما اگه 20 مگابیت باشه ، پینگ مثلا میشه 200 میلی ثانیه و کارهای دیگه مثل وب گردی و غیره تعطیل نمیشه.
کاربر ها هم میتونن روی پینگ کل شبکه یه ISP تاثیر بذارن. اگه ترافیک یه شبکه بالا بره به همون میزان پینگ هم بالاتر میره. این که توی ساعت اوج ترافیک پینگ ISP ها میره بالاتر هم به همین علته.
دوست عزیز پینگ خودش رو تاثیر میزاره یعنی چی !
یک نفر سرعت در ححد 1 مگ داره ولی پینگش ممکنه ببسیار پایینه و یه نفر 20 مگ سرعت داره ولی ممکنه پینگش خیلی بالا باشه
در ضمن شما هیچ دلیل قانع کننده ای نیاوردید که استفاده از پهنای باند توسط کاربر باعث بشه پینگش بره بالا (یعنی کاربر خودش پینگ خودشو بالا میبره !)
اینکه پهنای باند اشغال میشه خوب سرعتی که شرکت در قرار داد داه فقط میتونید اشغال کنید چه ربطی به پینگ داره یعنی شما دارید میگید ما نباید از تمام پهنای باندی که داریم استفاده کنیم که پینگ خطی که از طرف شرکت زیر ساخت کنترل میشه یا تحت تاثیر قرار میگیره پینگش میره بالا!
در ضمن اگه هر شرکتی به خاطر اینکه تعداد زیادی کاربر در ساعاتی مشخصی سرعتش یا پینگش داغون میشه یه دلیلش اینه که از ظرفیت سرورهاش بالاتر استفاده میکنه برای سود بیشتر و این ربطی به کاربر نداره
دوست عزيز من خودم نت مخابرات داشتم وقتي دانلود نميكردم 5 يا 6 بود وقتي دانلود ميكردم ميشد 50 60 نت اسياتك داشتم وقتي دانلود نمي كردم 30 با سرعت دو مگ. البته-وقتي ميكردم 300 200
اينم بگم وقتي با اين مبين نت كار مي كنم اينطوري نميشم راحت مم كار ميكنم هم دانلود سرعت بعضي اوقات تا شيش مگ ميره برا شيش هفت ثانيه
خوب عزیزم این بخاطر استفاده شما نیست که پینگ میره بالا برعکس باید پینگ بره پایین تا کیفیتتون ثابت بشه اونوقت چطوری باید مثلا بازی آنلاینتون انجام بدید
از طرف او شرکتی هست که ممکنه اینجور سرورها رو به صورت عمدی یا دلایل زیادی که میتونید بهش فکر کنید تنظیم کرده
یعنی اون شرکت موظفه که تعداد کاربراش با قدرت و تعداد سرورش جور باشه که حتی اگه همه کاربرا باه از تمام پهنای باندشون استفاده کنن مشکلی پیش نیاد
همینه که میگم این شرکتای دزد برای سود بیشتر به جای اضافه کردن پهنای باند بیشتر فقط کاربر جذب میکنن و یه عده کارشناس بیسواد رو میزان که که کاربر بدبخت رو بپیچونه
Last edited by *Forgotten*; 09-04-2017 at 14:57.
من نمیدونم شما با کی کار داری ولی من تست کردم همینجوری رو هوا هم حرف نمیزنم منظورمم کل شبکه مبین نت نبود.
من میگم خیلی راحت اگه من الان با 4.2.2.4 پینگ بگیرم بطور مثال پینگ 105 هست ولی وقتی دانلود میکنم با تمام سرعتی که به من داده شده پینگم میشه 700 . اینی که دارم میگم همین الان حتی انجام دادم . شما هم الکی داری یک چیزیو که اشتباه متوجه شدی گنده میکنی!
حتی اگه خیلی اصرار میکنی میتونم واست ویدیو هم بگیرم
Last edited by rezausa2020; 09-04-2017 at 17:02.
اینکه تغییر میکنه قبول دارم ولی اینکه این مشکل از طرف کاربر هست باعث سو اسفاده شرکتا میشه که به اسم کاربر همه کاسه کوزه ها سرش میشکنن
ولی این مسئله در همه جا صادق نیست این یعنی اینکه کیفیت بسیار بده
برای نمونه به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاهی بندازید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)