تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 121 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

با توجه به بررسیها و نظرات دوستان بنظرم بهترین مونتاژ و کیفیت و بی ایراد ترین سری AMAWLH میباشد و بیشترین احتمال نشت نور از گوشه پایین سمت راست در سری AMQWLH میباشد .
    Last edited by danial4; 13-12-2016 at 08:35.

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با توجه به بررسیها و نظرات دوستان بنظرم بهترین مونتاژ و کیفیت و بی ایراد ترین سری AMAWLH میباشد و بیشترین احتمال نشت نور از گوشه پایین سمت راست در سری AMQWLH میباشد .
    مال من amawlh هستش. نشست نور داره. کلا فکر نمیکنم به این قضیه ربطی داشته باشه. همشون دارن

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

مال من amawlh هستش. نشست نور داره. کلا فکر نمیکنم به این قضیه ربطی داشته باشه. همشون دارن
    اگه لطف کنید چند تا عکس متفاوت از نشت نور بفرستی ممنون میشم ، من اصلا این مورد رو حس نمیکنم و برام خیلی عجیبه که منظور شما دقیقا از نشت نور به چه صورته .

- - - Updated - - -

البته بهتره سایر دوستان هم عکس بگیرن و ارسال کنند تا بشه به نتیجه بهتری رسید .

داره خودمونی میشه DIGITAL3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

مال من دقیق چک کردم اصلان یه چیز دیگه هست این مدلش نظرت چیه TAAMJWLH

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

مال من دقیق چک کردم اصلان یه چیز دیگه هست این مدلش نظرت چیه TAAMJWLH
    بنظرم بهتره دوستانی که از این مدل تلویزیون خریداری کردند یه تصویر به صورت Letter Box از تلویزیون بگیرند و قرار بدهند .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

باکدوم دکمه ضبط میکنی خیلی راحت اوکی+پایین+ اوکی ضبط میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من این تلوزیون رو دیشب خریدم و بکلی از خریدم پشیمونم شاید واسه قضاوت زود باشه ولی مواردی که پشیمونم کرد و ذکر میکنم
    1_ صفحه نمایش در چهار گوشه بخصوص پایین نشت نور داره که در رنگ مشکی بیشتر نمایانه مخصوصا در منو ها حتی در نشانگر موس هم به صورت عمودی سرتاسر تصویر این نشت نور هست
    2_ سیستم عامل وب او اس 3 دقیقا مثل کویر برهوته در استور ال جی هیچ یرنامه ای وجود نداره. برنامه های پیش فرضم خیلی محدود و کمن که فقط اینترنت برازر و هواشناسیش قابل استتفادست من موندم چرا این سیستم عامل با ارتقاش این همه پس رفت کرده چون ر ال جی های قدیمی تر خیلی برنامه های بیشتر و کلی بازی وجود داره تو این مدل که دریغ از یه بازی یا برنامه
    3_ رسیورش واقعا فاجعست هیچ ماهوارا ای رو نداره من که یاه ست داشتم نتونستم پیداش کنم و اصلن هیچ سیگنال و کوالیتی رو هیچکدوم از ماهواره هاش نداراه خلاصش اصلا روش حساب نکنید و یه مشکل دیگش اینه نمیتونید جدا گانه انتن و ماهواره رو کانال یابی کنید اگه جدا گانه اینکارو کنید کانالای دیگتون میپره
    خلاصه من بین سونی 800d و این مدل ال جی اینو انتخاب کر دم ولی ایکاش سونی خری ه بودم باسیستم عامل اندروید و کلی امکاناتش

8. 2 کاربر از hi4tech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من این تلوزیون رو دیشب خریدم و بکلی از خریدم پشیمونم شاید واسه قضاوت زود باشه ولی مواردی که پشیمونم کرد و ذکر میکنم
    1_ صفحه نمایش در چهار گوشه بخصوص پایین نشت نور داره که در رنگ مشکی بیشتر نمایانه مخصوصا در منو ها حتی در نشانگر موس هم به صورت عمودی سرتاسر تصویر این نشت نور هست
    2_ سیستم عامل وب او اس 3 دقیقا مثل کویر برهوته در استور ال جی هیچ یرنامه ای وجود نداره. برنامه های پیش فرضم خیلی محدود و کمن که فقط اینترنت برازر و هواشناسیش قابل استتفادست من موندم چرا این سیستم عامل با ارتقاش این همه پس رفت کرده چون ر ال جی های قدیمی تر خیلی برنامه های بیشتر و کلی بازی وجود داره تو این مدل که دریغ از یه بازی یا برنامه
    3_ رسیورش واقعا فاجعست هیچ ماهوارا ای رو نداره من که یاه ست داشتم نتونستم پیداش کنم و اصلن هیچ سیگنال و کوالیتی رو هیچکدوم از ماهواره هاش نداراه خلاصش اصلا روش حساب نکنید و یه مشکل دیگش اینه نمیتونید جدا گانه انتن و ماهواره رو کانال یابی کنید اگه جدا گانه اینکارو کنید کانالای دیگتون میپره
    خلاصه من بین سونی 800d و این مدل ال جی اینو انتخاب کر دم ولی ایکاش سونی خری ه بودم باسیستم عامل اندروید و کلی امکاناتش
    ----- ش هیچ مشکلی نداره. من به راحتی یاهست گرفتم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام داداش. چند خریدی؟ از کیفیتش راضی هستی؟ ----- داخلی داره؟

سلام
    ممنون میشم اطلاعات بیشتر قرار بدید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من هم میخوام یک تلویزیون 55 اینچ بگیرم . دیشب رفتم و این مدل رو دیدم ولی به نسبت سونی و سامسونگ سری 7 ، اصلا تصویرش جذبم نکرد . بنظر میومد تصویر کدر و ماته و اون شفافیت رو نداره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •