با توجه به بررسیها و نظرات دوستان بنظرم بهترین مونتاژ و کیفیت و بی ایراد ترین سری AMAWLH میباشد و بیشترین احتمال نشت نور از گوشه پایین سمت راست در سری AMQWLH میباشد .
با توجه به بررسیها و نظرات دوستان بنظرم بهترین مونتاژ و کیفیت و بی ایراد ترین سری AMAWLH میباشد و بیشترین احتمال نشت نور از گوشه پایین سمت راست در سری AMQWLH میباشد .
Last edited by danial4; 13-12-2016 at 08:35.
مال من amawlh هستش. نشست نور داره. کلا فکر نمیکنم به این قضیه ربطی داشته باشه. همشون دارن
اگه لطف کنید چند تا عکس متفاوت از نشت نور بفرستی ممنون میشم ، من اصلا این مورد رو حس نمیکنم و برام خیلی عجیبه که منظور شما دقیقا از نشت نور به چه صورته .
- - - Updated - - -
البته بهتره سایر دوستان هم عکس بگیرن و ارسال کنند تا بشه به نتیجه بهتری رسید .
مال من دقیق چک کردم اصلان یه چیز دیگه هست این مدلش نظرت چیه TAAMJWLH
بنظرم بهتره دوستانی که از این مدل تلویزیون خریداری کردند یه تصویر به صورت Letter Box از تلویزیون بگیرند و قرار بدهند .
باکدوم دکمه ضبط میکنی خیلی راحت اوکی+پایین+ اوکی ضبط میکنه
من این تلوزیون رو دیشب خریدم و بکلی از خریدم پشیمونم شاید واسه قضاوت زود باشه ولی مواردی که پشیمونم کرد و ذکر میکنم
1_ صفحه نمایش در چهار گوشه بخصوص پایین نشت نور داره که در رنگ مشکی بیشتر نمایانه مخصوصا در منو ها حتی در نشانگر موس هم به صورت عمودی سرتاسر تصویر این نشت نور هست
2_ سیستم عامل وب او اس 3 دقیقا مثل کویر برهوته در استور ال جی هیچ یرنامه ای وجود نداره. برنامه های پیش فرضم خیلی محدود و کمن که فقط اینترنت برازر و هواشناسیش قابل استتفادست من موندم چرا این سیستم عامل با ارتقاش این همه پس رفت کرده چون ر ال جی های قدیمی تر خیلی برنامه های بیشتر و کلی بازی وجود داره تو این مدل که دریغ از یه بازی یا برنامه
3_ رسیورش واقعا فاجعست هیچ ماهوارا ای رو نداره من که یاه ست داشتم نتونستم پیداش کنم و اصلن هیچ سیگنال و کوالیتی رو هیچکدوم از ماهواره هاش نداراه خلاصش اصلا روش حساب نکنید و یه مشکل دیگش اینه نمیتونید جدا گانه انتن و ماهواره رو کانال یابی کنید اگه جدا گانه اینکارو کنید کانالای دیگتون میپره
خلاصه من بین سونی 800d و این مدل ال جی اینو انتخاب کر دم ولی ایکاش سونی خری ه بودم باسیستم عامل اندروید و کلی امکاناتش
----- ش هیچ مشکلی نداره. من به راحتی یاهست گرفتم.
سلام
ممنون میشم اطلاعات بیشتر قرار بدید
من هم میخوام یک تلویزیون 55 اینچ بگیرم . دیشب رفتم و این مدل رو دیدم ولی به نسبت سونی و سامسونگ سری 7 ، اصلا تصویرش جذبم نکرد . بنظر میومد تصویر کدر و ماته و اون شفافیت رو نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)