دوستان این آنتی که می سازند از چه نوع تبدیلی برای وصل کردن به مودم e3372 با کانکتور ts5 استفاده می کنم؟ لطفا لینک خرید قرار بدین با تشکر
دوستان این آنتی که می سازند از چه نوع تبدیلی برای وصل کردن به مودم e3372 با کانکتور ts5 استفاده می کنم؟ لطفا لینک خرید قرار بدین با تشکر
آره موجوده با قیمت حدود 530
همش که مورد نیاز نیست یکیش باشه کافیه اگه از تو داخل هویه بزنی میمونه قسمتی که به مودم وصل میشه و اگه یه سرکابلی rg 58 نر یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعدش این تبدیل که یه سرش ماده sma هست و سر دیگه ts5 از راستین بازار با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشه یه کانکتور استاندارد تهیه کرد. البته برای شما که ts9 هست تبدیل sma to ts9 باید پیدا کرد.
Last edited by aemier; 13-12-2016 at 16:21.
تست مربوط به فرکانس 2600 مگاهرتزی ایرانسل هست و snr خیلی افت و خیز داره به نظرتون آنتن درست کنم وضعیت بهتر میشه یا خیر؟
![]()
سلام دوستان کسی فروشگاهی در اصفهان سراغ دارد که مبدل sma به ts-5 داشته باشه راستین بازار دارد دونه ای 15 میده هزینه پستشم اگر حساب کنیم 50 دستمون را میگیره فکر نکنم ارزش داشته باشه
سلام
مودم MR200 من در اتاق آنتن نمیدهد (سیم کارت رایتل در حالت 4g) ولی در پشت بام آنتن دارد و سرعت هم خوب است.
میخواهم به جای آنتن تقویتی خود مودم را در پشت بام بگذارم و با کابل لن اینترنت را به اتاق بیاورم.
مانده ام مودم را در پشت بام کجا و تحت چه شرایطی بگذارم مثلا داخل جعبه چوبی یا پارچه برزنتی و . . . ؟
کمکی میتوانید ارائه نمایید ؟
بهتره یک جعبه فلزی بخری و داخل اون قرار بدی.چون مجبوری برق هم ببری پشت بام.البته تو تابستان بایستی به فکر افزایش دماش هم باشی
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
ممنون
البته جعبه فلزی جلوی امواح رو میگیره. با راهنمایی دوستان جعبه پلاستیکی سفارش دادم.
کد محصول در سایت پیمان تابلو 228373
عالیه.
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)