تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 859 اولاول ... 212728293031323334354181131531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تلکام تا فرداست؟
    یا پس فردا؟

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

تلکام تا فرداست؟
    یا پس فردا؟
    فردا 7 مهر

سلام،
    این مودم تو نمایشگاه تلکام بود که با 20% تخفیف بقیمت 280 تومن ارائه می شد. کارشناسی که اونجا بود می گفت ساخت هواوی هست ولی هیچ کجاش آرم هواوی نداشت!
    دیگه چه خدماتی در زمینه LTE ارائه میدادن ؟ برای تهرانی ها میفروختن ؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگه چه خدماتی در زمینه LTE ارائه میدادن ؟ برای تهرانی ها میفروختن ؟؟؟؟؟؟
    سرویس های VoWiFI و VoLTE بزودی راه اندازی تجاری خواهند شد.
    رو نمایی از "سیم کارت چند شماره ای" (حد اکثر تا 10 شماره (حتی شماره ترابرد شده) بر روی یک سیم کارت) که بنظرم سرویس خیلی خوب و کاربردی هست و بزودی راه اندازی میشه.
    رونمایی از سیم کارت NFC.
    مودم های TD-LTE برای تهرانی ها هم قابل خرید و استفاده بود و تا 1 ماه آینده در سایت ایرانسل جزو شهرهای تحت پوشش اطلاع رسانی خواهد شد.
    گوشی موبایل 2 سیم کارته با برند MTN با پشتیبانی از فورجی بهمراه سیم کارت فورجی، 6 گیگ اینترنت هدیه 3 ماهه و 18 ماه گارانتی بقیمت 360 هزار تومن نیز فروخته میشد!
    Last edited by iDownload & iGame; 28-09-2016 at 14:37.

4. 4 کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من الان نمایشگاه بودم. متاسفانه فقط چند تا دختر پسر گذاشتن که اطلاعات فنی اصلا ندارن.
    مودم جدید ظاهرا میگن ساخت هواوی هست و ۴ تا پورت شبکه داره . پورت تلفن مثل مدل ۳۵۰ نداره
    میگفتن این بهتره . چراشو خودشون نمی دونستن!
    جالبه که این مودم ۳۵۰ رو هم به نام هواوی میفروختن! حتی آرم هواوی داشت در صورتی که ساخت green packet هستش!
    ۲۰ درصد تخفیف میدادن برای ثبت نام توی نمایشگاه هرچند همونجا تحویل نمی دن و میگن بین ۷۲ ساعت الی یک هفته
    تست سرعتشون هم همونجا توی نمایشگاه حدود ۷۰ مگ بود برای دانلود و ۸ مگ برای آپلود با پینگ حدود ۲۰ به ایران
    البته همه ی اپراتورها همون بغل سالن ها bts های سیارشون رو برپا کرده بودن و خوب معلوم نیست وقتی شما مودم رو بیاری خونتون سرعتش چقدر باشه!
    دم سالن هم شارژ و اینترنت مجانی (یک گیگ ) میدادن که ملت صف بسته بودن !
    من خودم همین مدل z6000 رو پیش ثبت نام کردم. قرار شد فردا زنگ بزنن برای پرداخت توی سایت yelo.ir . تحویل بگیرم نتیجه تستشو میزارم ان شاالله

6. 6 کاربر از karname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

من الان نمایشگاه بودم. متاسفانه فقط چند تا دختر پسر گذاشتن که اطلاعات فنی اصلا ندارن.
    مودم جدید ظاهرا میگن ساخت هواوی هست و ۴ تا پورت شبکه داره . پورت تلفن مثل مدل ۳۵۰ نداره
    جالبه که این مودم ۳۵۰ رو هم به نام هواوی میفروختن! حتی آرم هواوی داشت در صورتی که ساخت green packet هستش!
    ۲۰ درصد تخفیف میدادن برای ثبت نام توی نمایشگاه هرچند همونجا تحویل نمی دن و میگن بین ۷۲ ساعت الی یک هفته
    تست سرعتشون هم همونجا توی نمایشگاه حدود ۷۰ مگ بود برای دانلود و ۸ مگ برای آپلود با پینگ حدود ۲۰ به ایران
    البته همه ی اپراتورها همون بغل سالن ها bts های سیارشون رو برپا کرده بودن و خوب معلوم نیست وقتی شما مودم رو بیاری خونتون سرعتش چقدر باشه!
    من خودم همین مدل z6000 رو پیش ثبت نام کردم. قرار شد فردا زنگ بزنن برای پرداخت توی سایت yelo.ir . تحویل بگیرم نتیجه تستشو میزارم ان شاالله
    مسلما بايد اون يكي مودم هم داشته باشي تا معلوم شه كدوم بهتره
    چون تست يه دونشون چيزي نميشه ازش اثبات مرد
    من با اين مودم اوليه تو تهران بالاترين تستي كه سرور داخلي گرفتم ٤١-٤٢ مگابيت بوده

8. 3 کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

لطفا هر وقت مودم گرفتید تست کنید هم کیفیت مودم و کاراییش ها انتن دهی و وای فای..... هم سرعت تست و اینکه کدوم محل تهران تست گرفتید.

Sent from my iPhone using Tapatalk

10. 3 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

چرا یه طرح نامحدود نمیزارن فعلا با این قیمت مودم و نبود طرح شبانه اصلا ارزشو نداره

12. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظر من با اعتبار شبانه و پایداری خیلی خوبش گزینه بدی نیست. من که ناراضی نیستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

چرا یه طرح نامحدود نمیزارن فعلا با این قیمت مودم و نبود طرح شبانه اصلا ارزشو نداره

اخه نامحدود بدن که دیگه کی حجمی میخره،شبانه رو موافقم ولی میگن شبانه رو کلا میخوان جمع کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

معلوم نیست با خودشون چند چند هستن!
    الان از ایرانسل برای تکمیل ثبت نام تماس گرفتن، اصلا طرف نمی دونست z6000 چی هست!
    بعد میگه خوب فرقش چیه؟ شما می دونی؟ من باید به اینا توضیح می دادم
    آخرش اپراتورشون قرار شد با مدیرش چک کنه و خبر بده
    یک ساعت بعد زنگ زد که این مودم رو فعلا فروش نداریم! شما همون dt350 رو میتونی بگیری فقط
    فقط هم تا شنبه میتونی از تخفیف نمایشگاه استفاده کنی!
    آخرش مارو مجبور کردن همون مودم قبلی رو بخریم!
    حتی قیمت و امکانات z6000 رو هم اپراتورهای خود ایرانسل نمی دونستن چی هست! از من می پرسیدن!

16. این کاربر از karname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •