تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 41 اولاول ... 21272829303132333435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 404

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 17-2016

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

و نمرات بازیکنان پس از یه برد قاطعانه. خودش گویای همه چیز هست

2. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa_shinobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بازی خوبی بود. مخصوصا برای شواینی و مارسیال.
    مارسیال نشون داد که واقعا تکه توی تیم.
    شواینی هم بازی خوبی ارائه داد و مورینیو تایید کرد که آماده بازی تو لیگ هم هست.
    البته امروز انتظار داشتم به یانگ هم بازی بده.

4. 7 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

بازی خوبی بود. مخصوصا برای شواینی و مارسیال.
    مارسیال نشون داد که واقعا تکه توی تیم.
    شواینی هم بازی خوبی ارائه داد و مورینیو تایید کرد که آماده بازی تو لیگ هم هست.
    البته امروز انتظار داشتم به یانگ هم بازی بده.
    شوانی مزد صبر و تحمل خودش رو گرفت و جدا از اون باید گفت که چقدر شخصیت والایی داره. با وجود همه این رفتارها همیشه لبخند رو لبشه. چقدر حیف که مورینیو ازش استفاده نمی کنه، واقعا حیف. نه تنها ما به عنوان طرفدار یونایتد بلکه دنیای فوتبال بعدها حسرت این رو می خوره که چرا تویه این مقطع از بازی شوانی بیشتر لذت نبردن.

مارسیال یکی از سرمایه های واقعی یونایتد هست؛ با رقم کمی هم جذب نشد و برای خودش یه رکورد بود، ولی حیف که بازی کافی بهش نمیرسه.

6. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa_shinobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

آره واقعا. البته شواینی کمی ضعیف شده بود ولی حالا خیلی بهتر شده و قرار هست اسمش تو لیگ اروپا بیاد و تو لیگ هم بهش بازی بده.
    دیپای و اشنایدرلین جدا شدن و یانگ هم احتمال جداییش زیاده. تیم یکم خلوت تر میشه و بازی به بقیه بیشتر میرسه.
    یکی از مشکلاتی که این فصل تو پست مهاجم داشتیم مصدوم نشدن بود بجز میکی که یه مدت مصدوم بود همه همیشه در صحنه حاظرن. و واقعا انتخاب بینشون سخته. برعکس تو خط دفاع مهرهای اصلی یعنی بیلی و شاو مصدومیت طولانی داشتن.
    من خودم سبک بازی مارسیال رو خیلی دوست دارم و خیلی مصمم و قدرتمند بازی میکنه
    نکته ای که یادمون رفت بهش اشاره کنیم گلزنیهای پی در پی فلینی بود الان دیگه درخت نیست یه بازیکنه. مورینیو یه چیزی میدونه اینو نگر داشته

8. 9 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال desperanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام به دوستان یونایتدی

ایبرا:
    فشاری که محیط بر من وارد می کند حتی قابل مقایسه با فشاری که خودم روی دوش هایم می گذارم نیست. من واقعا می خواهم در هر بازی و حتی در تمرینات، بی نقص که هیچ، فراتر از بی نقص بازی کنم. اگر در تمرینات برنده نشوم، خوشحال نخواهم بود. حالا خودتان تصور کنید که در بازی ها چقدر به دنبال پیروزی هستم. این فشاری است که من روی خودم قرار می دهم، این طوری است که فشار شما برای من مثل مهد کودک می شود. فشاری که بر روی خودم وارد می کنم بسیار بالاست. تا وقتی که به چیز مورد نظرم دست پیدا نکنم، رضایتمند نمی شوم.

حرکت سینوسی تیم مورینیو تو این فصل در غیر از لیگ برتر ضرری به تیم نزده.
    دو فاکتور انگیزه بالای بازیکنان و یافتن ترکیب اصلی عامل پیشرفت یونایتد بوده و عدم شناخت درست خوزه از تیم باعث شد امتیازات زیادی از دست بره.
    فصل رو عالی شروع کردیم. بعد دچار افت شدیدی شدیم. الان وارد ثبات شدیم ولی بازی فردا اگر با تساوی تموم بشه دوباره افت شروع خواهد شد.
    ما بعد از باخت برابر چلسی در تاریخ 23/10/2016 هیچ باخت موثری نداشتیم. کلا دو باخت بوده یکی
    هفته پیش برابر هال سیتی و یکی برابر فنرباغچه تو لیگ اروپا.
    یعنی در 23 بازی بعد از چلسی تونستیم نتایج خوبی کسب کنیم.
    تیم خوزه در بازی های بزرگ تو این فصل همواره مشکل داشته. خوزه همیشه قائل به برد نزدیک برابر تیم های بزرگ هست ولی نتایج امسال خوزه رو باید به این نتیجه رسانده باشه که با هر تیمی و بازیکنانی نمیشه به 1-0 و 2-1 اعتماد کرد. تیم خوزه امتیازات زیادی برابر تیم های سطح اول انگلیس از دست داده که اکثرا مساوی شده. ما این فصل فقط تونستیم تاتنهام رو 1-0 شکست بدیم.

احتیاج به سه تا برد متوالی تو این هفته ها در لیگ برتر داریم. امتیازات در این سه بازی برای ما حیاتی و باعث تغییر جایگاه فعلی و امید به کسب جایگاه در انتهای فصل خواهد بود.
    تقریبا میشه گفت قهرمانی در لیگ از دست رفته و بعید به نظر میرسه مگر اینکه لیورپول امشب بتونه کاری بکنه که به نظر من لیورپول الان قادر به این کار نیست.
    ولی کسب رتبه دوم و سوم دور از دسترس نیست. متاسفانه لیورپول با حذف از دو جام، از این به بعد پر قدرت تر در لیگ برتر ظاهر خواهد شد.
    چلسی که فقط FA Cup رو داره و بیشتر براش حالت سرگرمی داره. آرسنال هم احتمالا به دست بایرن از لیگ قهرمانان کنار میره و برای لیگ و کسب سهمیه جدال سختی در میگیره.
    پس رقابت ما تا انتهای فصل به نظر من با این سه تیم خواهد بود: 1. چلسی 2. لیورپول 3. آرسنال
    اگر بازی با لیورپول کمی خوش شانس بودیم راه هموارتری برای کسب جایگاه های بالاتر داشتیم.
    خوشبختانه تو FA Cup به بلکبرن خوردیم که امسال خیلی ضعیف ظاهر شده و یکی از بهترین قرعه ها برای ماست.

خبری از خرید در نیم فصل نیست ولی به نظر من یه جانشین به جای هررا از خرید های قطعی خوزه باید باشه. در خط دفاع هم نیاز به تجربه داریم.
    پایت از دست رفت ولی به نظر من خیلی به درد ما میخورد. من بر خلاف نظر دوستان اعتقادی به مارسیال ندارم، هرچند الان خوب ظاهر شده.
    پایت هم کاشته زن قدری بود هم دریبلینگ خوبی داشت و هم شوت
    زن بود. همنیجا اشاره کنم که تیم خوزه خیلی کم از پشت جریمه گل زده.
    حالا فعلا همه توجهات رسانه ای به گریزمان هست که به نظرم بازیکن خوب و خوش فکری هست و میتونه کنار ایبرا خیلی عالی کار کنن.

ترکیب مورد علاقه من

ابراهیموویچ ===== گریزمان

میختاریان =========== راشفورد

پوگبا

کریک

والنسیا == جونز == روخو == شاو

رومرو

10. 8 کاربر از desperanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

تبریک به یونایتدی ها... یه برد عالی در یک بازی بی نقص.
    خیلی راحت لستر رو مثل بازی رفت بردیم. در همه خطوط خوب کار کردیم و بازیکن ضعیف نداشتیم.
    میختاریان هم بدون شک بهترین بازیکن زمین بود (چه گلی زد!) و میشه زلاتان و والنسیا رو هم به این لیست اضافه کرد که بهترین ها از خط حمله و دفاع بودند.
    ما باید تو همه بازی ها سعی کنیم که گل دوم رو در کمترین فاصله زمانی با گل اول، به حریف بزنیم. تجربه از دوره فن خال به این ور ثابت کرده که ما بازی های با اختلاف یک گل رو به تساوی کشوندیم یا حتی باختیم و وقتی دو گل جلو میفتیم بازی رو تا درصد خیلی بالایی قطعا می بریم.
    سوای چلسی که دست نیافتنی شده، ما قشنگ پتانسیل اینو داریم که بریم تو چهار تیم و از تیم های پایینترمون خودمون رو جدا کنیم. فقط این مساوی ها گاه و بیگاه نیاد سراغمون، ما فصل رو میتونیم با جایگاه خوبی تموم کنیم. هفته بعد شاید بالاخره طلسم بشکنه و از رده ششم جدا بشیم.
    +
    اوه... من الان دیدم بازی برگشت لیگ اروپامون تو خونه حریفه... پس باید کار رو تو OT تموم کنیم.

12. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

بازی بعدی منچستر هم با واتفرده
    گرچه در خانه است ولی بازی سختی خواهد بود.
    واتفرد، هم خریدهای خوبی داشته و هم چند هفته‌ای است که نتیجه‌های خوبی گرفته
    بازی رفت رو هم برده بودند

14. 6 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

شرایط جدول جوری هست که باید تو هفته های پیش رو امتیاز کامل بگیریم تا بتونیم منتظر از دست دادن امتیاز رقبا باشیم.
    الان ما 45 امتیاز شیشم هستیم و تیم چهارم 47 امتیازی به نظرم تا هفته 30 باید خودمون رو تو 4 تیم برتر جا کنیم چون تا هفته 30 تیم های رقیب هم بازی مقابل هم دارند که بعد از اون حفظ موقعیت بتونیم داشته باشیم.
    چلسی رو فاتح این فصل میدونم ولی اسپورز رده دومی هفته های آخر امتیاز از دست میده (اگه زودتر از دست نده) ما باید لیورپول رو هر جور شده بگیریم بکشونیمش پایین اول بعد منتظر امتیاز از دست دادن های آرسنال و سیتی و اسپورز بشیم.
    پ.ن : یادش بخیر اوایل لیگ برتر سلطان بلامنازعه بودیم بعد آرسنال یه چند سالی قد علم کرد بعدش چلسی بعدش سیتی (اینا در حد قهرمانی اومدن) به اینا اسپورز و لیورپول هم اضافه کنید که شدند رقیب واسه سهمیه چمپیونزلیگ ، واقعا نباید برای سهمیه بجنگیم ما فقط باید هدفمون قهرمانی باشه و بس.
    Last edited by Captain_America; 11-02-2017 at 17:27.

16. 7 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

نمیدونم چند بار گل زلاتان رو دیدم، ولی در عین سادگی گل، هوش، دقت، آرامش و... هر چیزی که یه بازیکن برای گلزنی میخواد رو تو گلش به بلکبرن میشه دید... فوق العاده بود...
    +
    تبریک بابت صعود
    ببینیم تو مرحله بعد به چه تیمی میخوریم.
    پ.ن: به چلسی خوردیم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

فوری: چلسی حریف منچستریونایتد شد

با صعود یونایتدها، مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی قرعه کشی شد و منچستریونایتد به مصاف چلسی خواهد رفت.​​​​​​​

به گزارش "ورزش سه"، قرعه کشی به شرح زیر است:
    چلسی – منچستریونایتد
    میدلزبورو – برنده منچسترسیتی
    هادرسفیلد تاتنهام – میلوال
    برنده ساتن و آرسنال – لینکولن سیتی

20. 4 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •