کافیه با یه نرم افزار چیز شکن اوریجین رو باز کنی و فیفا رو اجرا کنی. بعد اون نرم افزار چیز شکن رو ببندی و بری بازی کنی![]()
کافیه با یه نرم افزار چیز شکن اوریجین رو باز کنی و فیفا رو اجرا کنی. بعد اون نرم افزار چیز شکن رو ببندی و بری بازی کنی![]()
سلام بچه ها میشه انلاین بازی کرد یا باید سی دی اورجینال بخریم؟ من pes بازی میکردم حالا میخوام فیفا نصب کنم لطفا راهنمایی کنید
باید سی دی کی اورجینال تهیه کنید.
منم بالاخره cd key اورجینال رو برای PC خریدم. اولین بازی هست که اورجینال خریدم
واقعا عالیه، چه حالی میده آنلاین بازی کردن. اصل لذتش همین آنلاینشه که تا الان ازش محروم بودم
خداروشکر وضعیت اینترنت و پینگم خوبه و بدون لگ بازی میکنم
فقط هرازگاهی حریف پیدا نمیکنه و تو ارنا گیر میکنه که دیدم خیلیا این مشکل رو دارن
کاش بچه ها زیاد بودن و یه pro club راه مینداختیم
هنوز لم ضریبات پنالتی و ضربات کاشته رو پیدا نکردم. یکی اگه راهنمایی کنه ممنون میشم
سلام. من CD Key اشتراکی دارم. بازی خوبیه؛ ولی FIFA 16 اصلاً یه چیز فضایی بود. FIFA 17 نسبت به نسخه ی قبل خیلی افت کرد. گرچه الآن بعد از چند هفته بازی، لم بازی دستم اومده تقریباً؛ ولی باز به FIFA 16 نمیرسه. خیلی حرکاتِ توش طبیعی بود.
برای پنالتی من هنوزم بدون راهنماش نمی تونم گل بزنم. همش راهنماشو فعّال می کنم! وقتی Mode روی دسته ـت روشنه، جهت پایین رو فشار بده. راهنماش نشون داده میشه. جهتو به سمتی که میخوای شوت کنی، نگه دار و همزمان قدرت شوت رو پر کن.
برای ضربه آزادش واقعاً مزخرف کار کردن. توی Y*o*u*T*u*b*e چندتا ویدیو از آموزش ضربه آزاد FIFA 17 دیدم و همشونو با دقّت اجرا کردم. هیچ کدوم به درستی انجام نمیشه. مثل این که بعد از این 2 تا آپدیت دستکاریش کردن. چون طبق اون آموزشا الآن نمیشه ضربه آزادها رو گل کرد و 1 در 1000 گل میشه. خیلی سخت و مزخرف کردن ضربه آزادو!!! من پارسالم که FIFA 16 بازی می کردم، توی Y*o*u*T*u*b*e آموزش ضربه آزادشو دیدم و راحت از هر 10 تا ضربه آزادم 7، 8 تا رو گل می کردم. چه از نزدیک، چه از دور!
من بعد از fifa 11 دیگه نتونست زیاد فیفا بازی کنم واسه همین الان دارم حال میکنم
پنالتی ها رو که شانسی گل میکنم
ضربات آزاد رو هم که نگو. همشو میزنم تو در و دیوار!
البته اینکه از هر 10 تا ضربه 7-8 تاش گل بشه هم بده ولی دیگه نباید اینجوری هم باشه که اصلا نشه زد!
سه تا چیز از گیم پلی بازی هست که رو اعصابمه:
1. حریف توپ رو از کناره از سانتر میکنه و تو دکمه میزنیا که دفاعت با هد توپ رو دور کنه ولی میبینی دفاع استپ سینه میکنه تو اون گیر دار!!
2. ضربات پشت محوطه جریمه خیلیاش گل میشه که اصلا نباید اینجوری باشه. قشنگ مشخصه شوتاش قلق داره چون یه بازی من کل 90 دقیقه سر بودم ولی طرف با دو تا شوت از راه دور منو برد!
3.این رئال مادریدش رو هم خیلی خوب گذاشتن. اکثرا دارن با رئال بازی میکنن. جالبه با مودریچ هرجوری شوت میزنن میره تو گل!
گیم پلی بازی ایراداتی داره ولی در کل خوبه و بخش آنلاین فیفا خودش کلی میارزه. فعلا که راضیم از پولی که خرج کردم
آفلاین بازی کردن خوبه ولی وقتی آنلاین آدم بازی کنه دیگه کم سمت آفلاین میره. قبلا شنیده بودم میگفتن اصل لذت بازی بخش آنلاینشه، الآن تازه فهمیدم راست میگفتن
Last edited by MCSE MAN; 16-11-2016 at 00:23.
تغییرات آپدیت جدید:
✔️ تغييرات در چهره :
بهبود و تغییر چهره برخی بازیکنان که باعث واقعیتر شدن آنها میشود.
تغییرات جزئی در رابط کاربری بازی
رفع مشکلی که باعث میشد لباس انتخابشده با آن چیزی که در بازی نمایش داده میشود فرق کند.
رفع مشکلات مربوط به نرخ فریم در قسمت تمرین مهارتها (Skills) پیش از آغاز بازی
تماشاگران اسپانیایی از این پس واکنش واقعیتری به گل زدن نشان میدهند.
لباسهای مشکی شخصیسازی شده دیگر از این پس شبیه به لباس داوران نخواهند بود.
✔️ تغييرات در بخش Pro club :
تمامی بازیکنها از این پس از ویژگی استعداد (Flair) بهره خواهند برد.
استفاده از بازیکن ساخته شده در فیفا ۱۶ باعث میشود تا تمامی ویژگیهای Passive وی به درستی انتقال داده شوند.
رفع مشکلی که باعث میشد بازیکنها بیش از حد معمول امتیاز تجربه دریافت کنند.
✔️ تغییرات حالت Journey:
بومیسازی زبان و دیالوگها برای زبانهای آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی، اسپانیایی و مکزیکی
بهبودهایی در گزارش بازیها
✔️ تغییرات Ultimate Team:
بهبودهای کلی برای بخش آلتیمت تیم و دیگر حالتهای آنلاین بازی
پنالتی رو همون طور که گفتم، اگه راهنماشو فعّال کنی، احتمال گل شدنش خیلی بالاتر میره؛ ولی بدی ای که داره، اینه که حریفتم می تونه راهنما رو ببینه! برا همینه که میگم نسبت به FIFA 16 خیلی افت کرد! این تازه یه موردشه! تو FIFA 16 بدون راهنما هم می تونستی خیلی عالی پنالتی بزنی.
ضربه ی آزاد رو همون طور که گفتم، فکر کنم بعد از این دو تا آپدیت احتمالاً خیلی دستکاری کردن؛ چون شگردهایی که توی Y*o*u*T*u*b*e دیدم، مال نسخه ی تازه منتشر شده ی FIFA 17 بود که الآن هیچ کدومش چه روی آپدیت اوّل، چه روی آپدیت دوّم جواب نمیده و توپا میره بیرون.
چرا اتّفاقاً! 7، 8 تا از 10 تا عالی بود. اگه دقّت می کردی، می تونستی دقیقاً گل کنی. البتّه خب اینم بگم! گل زدن به دروازه بان های رده بالایی مثل Neuer و De Gea سخت تر بود و باید خیلی بیشتر دقّت می کردی تا بتونی ضربه آزادو گل کنی.
1- برای این مورد وقتی توپ رو هوا هستش، دکمه ی 4 روی دسته رو بزن. شکلش نمی دونم مربّعه یا مثلّثه یا هر چیز دیگه؛ چون دسته ی من شماره داره روش. میشه همون دکمه ی سمت چپ که برای شوت گل استفاده میشه!
2- برای این که این جور شوت ها رو بتونی گل کنی، باید با زاویه ی 45 درجه به سمت دروازه باشی و وقتی شوت رو زدی، بعدش R1 رو بزنی تا به توپ قوس بده و احتمال گل شدنش بیشتر شه.
3- آره. رئال و بارسا و بایرن رو خیلی عالی ساختن. خودمم اکثراً رئال رو می گیرم؛ چون دفاعشم عالیه. دفاع بارسا رو ضعیف تر از دفاع رئال ساختن.
در مورد مادریچ هم نه! این جوری هم که میگی نیست. همون جوری که تو مورد دوّم برات توضیح دادم، با بازیکنایی که دقّت شوت بالایی دارن (مثل خامس، مادریچ، بیل، کروس) می تونی گل از راه دور بزنی!
یه چیزی هم که اعصابمو خیلی خورد کرد، اینه که دقّت شوت رونالدو رو 77 گذاشتن!!! برا همین نصف شوت هایی که باهاش میزنی، خارج از چهار چوبه. اگه بخوای از راه دورم باهاش گل بزنی، خیلی سخت میشه!!!
مورد دیگه ای هم که تو FIFA 17 حسابی گند زدن، گل زدن با ضربه ی سره. اصلاً مهاجما خوب جاگیری نمی کنن برای ضربه سر! شاید 1 در 1000 سانترهایی که میکنی، یه مهاجم بیاد، ضربه ی سر بزنه. برعکس، تو FIFA 16 حدود 90% می تونستی سانتر که می کنی، با ضربه ی سر گل بزنی، به خصوص با بازیکنایی که خیلی خوب ضربه ی سر میزنن؛ مثل رونالدو، بیل، لواندوفسکی، ابراهیموویچ.
Last edited by Pitbull2015; 16-11-2016 at 22:04.
سلام از کجا گرفتی؟سلام. من CD Key اشتراکی دارم
سلام. معرّفی سایت تو تاپیک ها ممنوعه. براتون پیام خصوصی فرستادم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)