تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 827 اولاول ... 212728293031323334354181131531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

وحيد هاشميان: ديدار جمعه بسيار مشكل خواهد بود
    ---------
    وحيد هاشميان شرايط فعلي تيم ملي را بسيار مناسب عنوان كرد.

وحيد هاشميان اظهار كرد: من تنها در يك جلسه تمرين تيم ملي حاضر شده‌ام، اما در همين يك جلسه نيز متوجه شدم، بازيكنان همدل و متحد تنها به پيروزي و صعود به جام جهاني فكر مي‌كنند.

وي افزود: بي‌ترديد هر چه زودتر حاضر شدن بازيكنان لژيونر در تمرينات سبب هماهنگ‌تر شدن آنها با ساير بازيكنان مي‌شود، اما با توجه به اين كه هفته‌هاي پاياني ليگ‌هاي اروپايي است، برخي تيم‌ها به بازيكنان ملي‌پوش اجازه‌ي حضور در تمرينات تيم ملي را نمي‌دهند. ولي با توجه به توافق برانكو با مسوولان بايرن مونيخ آنها اجازه دادند كه در تمرينات تيم ملي شركت كنم.

هاشميان درباره‌ي ديدار برابر كره‌ي شمالي، تصريح كرد: به رغم اين كه گفته مي‌شد، در ديدار رفت برابر اين تيم كار راحتي داشتيم، اما بايد گفت كه ديدار بسيار مشكلي را برابر اين تيم در پيونگ يانگ داشتيم. بي‌ترديد ديدار روز جمعه نيز بازي بسيار سختي است كه بي‌ترديد اگر از فرصت‌ها استفاده نكنيم، با مشكل مواجه مي‌شويم.

وي درباره‌ي جدايي از بايرن مونيخ و پيوستن به هانوفر، اظهار كرد: وقتي به بازيكني فرصت داده نشود، آن بازيكن موفق نمي‌شود. در اين يك سال كه تجربه‌ي خوبي بود به من فرصت چنداني داده نشد و پس از دريافت چند پيشنهاد سرانجام هانوفر را براي بازي انتخاب كردم.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

تورس: ايران حتما به جام جهاني صعود مي‌كند
    --------
    ايوانكوويچ: تا قبل از بازي با كره طراوت لازم را به تيم ملي بازمي‌گردانم
    --------
    برانكو ايوانكوويچ سرمربي تيم ملي كشورمان پس از پايان بازي ديروز مقابل آذربايجان در كنفرانس مطبوعاتي اظهار داشت: براي من صعود به جام جهاني هنوز قطعي نيست و علي‌رغم داشتن شانس زياد براي اين صعود تمام توان خود را بكار خواهيم گرفت تا در بازي‌هاي آينده پيروز ميدان باشيم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، برانكو ايوانكوويچ در خصوص بازي مقابل آذربايجان گفت: از اين بازي بسيار راضي هستم. كاملا به هدفي كه مدنظرم بود رسيدم. اي كاش شرايطي پيش مي‌آمد كه مي‌توانستم از تمام بازيكنانم استفاده كنم. ما در قسمت‌هايي از بازي به اقدامات بزرگي دست زديم.در نيمه‌ي اول فرصت‌هاي زيادي داشتيم و تيم برتر ميدان بوديم اما متاسفانه تنها به دو گل دست يافتيم. با اين حال اطمينان دارم در چند روز باقيمانده و براي مقابله با كره‌ي شمالي طراوت لازم به تيم ملي باز مي‌گردد و با آمادگي كامل به مصاف كره مي‌رويم.

سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان در ادامه و در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران مبني بر اينكه چرا در نيمه‌ي دوم تيم ايران ضعيف‌تر از نيمه‌ي اول بود خاطرنشان كرد: در نيمه‌ي اول من سعي كردم از بازيكنان ثابت خود استفاده كنم. اما در نيمه‌ي دوم تلاش من اين بود كه به بازيكنان ذخيره نيز فرصت‌ خودنمايي را بدهم. اين مسابقه يك سري مسائل را براي من روشن كرد. متوجه شدم كه بازيكنان ذخيره نياز به تجربيات بيشتري دارند. به هر حال تيم ملي زمان زيادي براي هماهنگي در اختيار نداشت و مشكلات ما در نيمه‌ي دوم نيز نشات گرفته از همين مسائل بود. بازيكنان جوان براي حضور در تركيب ثابت اشتياق و علاقه بسيار زيادي دارند، همين عامل سبب مي‌شود تا آن‌ها تمركز خود را از دست بدهند ودچار اشتباه شوند. با اين حال معتقدم كه آن‌ها مي‌توانند در مواقع لزوم در تركيب اصلي تيم ملي قرار گيرند.‌

برانكو ايوانكوويچ با تاكيد بر اينكه بازيكناني كه براي بازي در تيم ملي انگيزه ندارند، بهتر است در تيم ملي نباشند، افزود: شايد بازيكنان ذخيره‌ي من در نيمه‌ي دوم نتوانستند آنطور كه بايد و شايد توانايي‌هاي خود را نشان دهند، اما تمام 24 بازيكن تيم من سرشار از انگيزه هستند و اگر گاهي اوقات اشتباهي نيز مرتكب مي‌شوند اين امر كاملا طبيعي است.

وي افزود:‌ من آن‌ها را كاملا درك مي‌كنم. بازيكناني چون برهاني كاملا من را راضي كردند. كاظميان هم تلاش زيادي به خرج داد. آن‌ها بازيكنان جواني هستند كه ميل باطني براي در تركيب اصلي قرار گرفتن گاهي آنها را با مشكل مواجه مي‌كند. اين بازيكنان مي‌توانند در كنار بهترين‌ها باشند و با آنها تركيب ايده‌آل من ايجاد مي‌شود. نيمه اول نمايش قدرت نيرو بود، باز هم تاكيد مي‌كنم گرچه نيمه دوم ضعيف بوديم اما تا قبل از بازي با كره شمالي اين نقاط ضعف به حداقل مي‌رسانيم.

سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان ‌در خصوص تعويض دايي و عنايتي به خبرنگاران گفت: عنايتي بازيكن خوبي است كه در اين بازي قصد داشت بهترين بازي خود را انجام دهد. او مي‌خواست ثابت كند كه عنوان آقاي گلي وي در ليگ برتر فوتبال حق مسلم او بوده است. هميشه كار براي بازيكنان گل‌زن سخت تر از ساير بازيكنان است آنها بايد صبر بيشتري داشته باشند تا در زماني كه فرصتي را به دست مي‌آورند، آن را به گل تبديل كنند. عنايتي بازيكني است كه بالاخره به شانس خود دست پيدا خواهد كرد.

برانكو ايوانكوويچ در پاسخ به اين سؤال كه بازيكن بازي‌ساز مورد نظر وي در تركيب اصلي تيم ملي كيست؟ گفت: براي اين پست بازيكنان خاصي را مد نظر دارم. اين شانس ماست و نبايد از هم اكنون دست خود را براي حريفان رو كنيم.

وي در پايان دوباره تأكيد كرد: هنوز براي من صعود به جام جهاني قطعي نيست. رسانه‌ها در اين بين نقش حساسي دارند. تا زماني كه داور آخرين بازي ما، سوت پايان بازي را به صدا درنياورد و ما امتياز لازم را كسب نكنيم، صعود تيم خود را قطعي نمي‌دانم. با اين حال اعتراف مي‌كنم كه تيم ايران شانس زيادي نسبت به ساير حريفان خود براي صعود به جام جهاني دارد.

تورس مربي برزيلي تيم ملي فوتبال آذربايجان نيز در پايان اين كنفراس خبري، ‌اظهار داشت: مطمئنم كه ايران به جام جهاني صعود مي‌كند. شما تيم خوبي داريد و از مربي خوبي نيز بهره مي‌بريد، تيم ما جوان است و در حال كسب تجربه. نيمه اول خوب نبوديم اما با صحبت‌هايي كه در بين دونيمه با بازيكنان انجام داديم در نيمه دوم خيلي بهتر ظاهر و به خواسته‌هايمان نزديكتر شديم

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

نتايج ضعيف تيم ملي فوتسال ايران و شگفتي رسانه‌هاي آسيا؛
    جورانديرو پس از توقف برابر تايلند:
    ژاپن يا تايلند شايسته قهرماني هستند!
    ----------------
    كسب نتايج ضعيف تيم ملي فوتسال ايران باعث شگفتي رسانه‌هاي ورزشي آسيايي شده است.

در سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا در اين باره آمده است:« يك روز پس از پيروزي تيم ملي ژاپن بر قهرمان شش ساله‌ي فوتسال آسيا، اين تيم با پيروزي پنج بر يك برابر چين به مرحله‌ي نيمه نهايي صعود كرد.

در همين حال، ايران كه وقت كافي براي خارج شدن از شوك شكست شنبه را نداشت در ديدار بعدي با نتيجه‌ي سه بر سه برابر قهرمان فوتسال منطقه آسه آن متوقف شد. اين براي نخستين بار پس از شش دوره قهرماني ايران در آسياست كه تيم ملي اين كشور به نتيجه‌ي مساوي دست پيدا مي‌كند.

پس از اين ديدار جورانديرو آسردو ـ سرمربي تيم ملي ايران، اين تساوي را باعث ضربه به روحيه‌ي تيم دانست و گفت: “اصلا روحيه‌ي تيم ما خوب نبود و ما به استراتژي خود وفادار نبوديم و در كنار اين تيم ما بسيار جوان است.“

وي در ادامه به واقعيتي دردناك اشاره كرد و گفت: “ فكر مي‌كنم تايلند يا ژاپن پتانسيل و توان قهرماني در اين دوره را داشته باشند.“

اما سرمربي تيم ملي فوتسال تايلند درباره‌ي اين ديدار، گفت:“ ما در نيمه‌ي دوم بر روي دفاع تمركز كرديم چرا كه در نيمه‌ي اول تنها به حمله كردن مي‌انديشيديم اما احساس مي‌كنم هم اكنون ما بسيار قوي‌تر از گذشته هستيم.“

در همين حال سرمربي تيم ملي ژاپن پس از پيروزي تيمش برابر چين گفت:“ از دو پيروزي متمادي در مرحله‌ي دوم گروهي بسيار راضي هستم و هم اكنون تنها به هدف خود كسب عنوان قهرماني مي‌انديشيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

دبير كميته‌ي انضباطي:
    شكايتي در مورد بازي قندي ـ راه‌آهن به اين كميته نرسيده است
    محروميت، جريمه نقدي و سقوط به دست پايين‌تر براي تباني
    --------------
    دبير كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: تاكنون هيچ شكايتي در مورد رسيدگي به نتيجه‌ي بازي راه‌آهن و قندي يزد به اين كميته ارجاع نشده است.

عبداللهي اظهار كرد: اگر چنين شكايتي انجام شود، فدراسيون فوتبال آن را در اختيار كميته‌ي انضباطي مي‌گذارد تا پيگيري شود.

دبير كميته‌ي انضباطي تصريح كرد: در صورت شكايت تيم‌هاي حاضر در مرحله‌ي حذفي به فدراسيون فوتبال در مورد نتيجه‌ي ديدار دو تيم شهيد قندي يزد و راه‌آهن تهران اين موضوع از طريق كميته‌ي انضباطي پيگيري مي‌شود.

وي تاكيد كرد: با اين حال شكايت تنها در صورتي قابل بررسي است كه همراه با مستندات و مدارك قانع كننده‌اي در خصوص اثبات تباني باشد.

عبداللهي در ادامه در پاسخ به اين كه آيين نامه انضباطي چه مجازات‌هايي را براي تيم‌هاي تباني كننده در فوتبال در نظر گرفته است، با اشاره به ماده 38 آيين نامه انضباطي تصريح كرد: مجازات‌هاي زير شامل حال تيم‌هاي تباني كننده خواهد شد:

الف ـ سرپرست، مربي يا هر يك از عوامل شريك در تباني محروميت از يك تا سه سال، ب ـ جريمه نقدي در حد مناسب ج ـ حذف دو تيم و سقوط به رده پايين‌تر

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

رييس جمهور از اردوي تيم ملي فوتبال بازديد مي‌كند
    خاتمي بازي با بحرين را در استاديوم آزادي تماشا خواهد كرد
    ---------
    حجت‌الاسلام و المسلمين سيد محمد خاتمي، رييس جمهور روز چهارشنبه هفته‌ي جاري از اردوي تيم ملي فوتبال بازديد مي‌كند.

عيسي اسحاقي مشاور و سخنگوي سازمان تربيت بدني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ضمن اعلام اين خبر اظهار كرد: طي هماهنگي‌هاي انجام شده رييس جمهور روز چهارشنبه و پيش از ديدار ايران مقابل كره‌ي شمالي با بازديد از اردوي تيم ملي با ملي‌پوشان ديدار و گفت‌وگو خواهد كرد.

سخنگوي سازمان تربيت بدني افزود: رييس جمهور در روز ديدار ايران مقابل بحرين نيز در استاديوم آزادي حاضر خواهد شد.

وي ادامه داد: خاتمي همواره حامي ورزش و ورزشكاران بوده و روز هجدهم خردادماه در ورزشگاه آزادي حاضر مي‌شود و از نزديك ديدار ايران و بحرين را در ورزشگاه زيباي آزادي كه پس از سي و دو سال بازسازي شد، ديدن مي‌كند. ما اميدواريم كه براي اولين بار با اقتدار به جام جهاني صعود خواهيم كرد.

مشاور مهرعليزاده گفت: در دوره‌ي خاتمي به ورزش توجه ويژه‌اي شد. در دوره‌ي چهار ساله‌ي دوم ايشان دوره‌ي كم نظيري در ورزش بود كه نگاه علمي بر ورزش حاكم شد. در اين دوره جوايز پنجاه تا صد ميليون توماني به قهرمانان المپيك پرداخت شد و علاوه بر بيمه‌ي ورزشكاران و خانواده‌ي آنها مستمري ماهيانه بين صد تا هفتصد هزار تومان به قهرمانان المپيك و پارالمپيك و جهاني پرداخت شد.

وي تصريح كرد: طي سه سال اخير بيش از چهار هزار مدال طلا، نقره و برنز در مسابقات جهاني، آسيايي، المپيك و بين‌المللي از سوي ورزشكاران كسب شد كه نسبت به دوره‌ي مشابه دوره‌ي قبل بيش از پنجاه درصد افزايش يافته است.

اسحاقي تاكيد كرد: بودجه‌ي ورزش در سال 84 نسبت به سال 80 چهار برابر افزايش يافته كه به دليل حاكم كردن نگاه برنامه‌آي در ورزش است.

اسحاقي همچنين گفت: در اين دوره توجه ويژه‌اي به ورزش بانوان شد و روساي انجمن‌ها به نايب رييسي فدراسيون‌ها ارتقا و اولين سرپرست زن منصوب شد. اين درحالي است كه تعداد مدال‌هاي كسب شده طي سه سال اخير بانوان چهار برابر تعداد مدال‌هاي ده سال قبل از آن است.

سخنگوي سازمان تربيت بدني افزود: خوشحاليم كه امروز پس از حدود سه و نيم سال از حكم رييس جمهوري كه ورزش ايران را بيمار ذكر كرده بودند با تدوين طرح جامع ورزش و حاكم كردن نگاه علمي نسخه‌اي براي ورزش بيمار نوشته شده است.

اسحاقي همچنين در پاسخ به خبرنگار ايسنا در رابطه با آخرين اقدامات سهامي عام شدن موسسه‌ي فرهنگي ورزشي پرسپوليس گفت: باشگاه پرسپوليس مراحل قيمت‌گذاري را طي مي‌كند و پس از تاييد قيمت اوليه از سوي كارشناسان و تاييد سازمان خصوصي سازي از طريق اين سازمان سهام باشگاه پرسپوليس به مزايده گذاشته مي‌شود و پس از آن وارد بورس خواهد شد. اميدواريم با اين كار و پس از وارد بورس شدن مشكل مالي اين باشگاه محبوب و مردمي براي هميشه مرتفع شود.

آخر فروم باز Sinagood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

شروع اخبار از:
    Manchester United

روي كارول دروازه بان باشگاه منچستر يونايتر انگليس پس از رد كردن تمديد قرارداد از باشگاه جدا شد

در صورتي كه قبلا چنين چيزي اظهار كرده بود:
    "I can't believe anyone wants to leave United. If you leave this club there's only one way you can go - down."
    ريو فرديناند گفت: به بستن قرارداد با منچستر بسيار نزديك شده ام
    اين بازيكن مورد علاقه ي بارسلونا و چلسي بوده و شايعاتي هم در مورد خروج او از منچستر بودند

احتمال تعويض نيستلروي و اتوو

منچستر يونايتد پيشنهادي براي تعويض اين دو بازيكن داده است كه هنوز به نتيجه نرسيده است

منچستر در پي 7 دروازه بان
    در راس اين دروازه بانان buffon, Robinson, Given قرار دارند
    قيمت بوفون: 35 ميليون يورو
    قيمت گيون : كوينتون فرچون و 6 ميليون دلار
    قيمت رابينسون مشخص نيست

براي ديدن ليست ترنسفر منچستر به اينجا برويد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مورينيو براي ديدار با اشلي كول در شرايطي كه ديدار با او توسط ديگر باشگاهها غير آرسنال ممنوع است اقدام كرد و جريمه شد

قيافه رو :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Kaladze: دوست دارم به چلسي بپيوندم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    Video Games !!!

پيش فرض

جرارد لوپز و مااولیدا از بارسلون به موناکو پیوستند.
    د اگوستینو به اودینزه پیوست.
    چارلتون بنت (bent( محاجم ايپسویچ رو با قیمت 3.7 میلیون یورو به خدمت گرفت.
    زیدان و بکهام و اشلی کل در لیست خرید چلسی.
    گومز دروازه بان پی اس وی اظهار علاقه به پیوستن به لیون را کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ronaldiniho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخرين اخبار فوتبال اروپا
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    چلسي بعد از شكستن ركورد امياز و تعداد گل خورده ركورد جريمه را هم شكست باشگاه چلسي از سوي اتحاديه فوتبال انگليس به خاطر نقض قوانين 440 هزار يورو جريمه شد

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حواشي بازي ايران مقابل كره
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    گروهي از فيفا براي بازي ايران به كره به تهران امده اند مسوليت اين گروه ظبط بازي تيمهايي است كه رفتن انها به جام جهاني به يك يا دو بازي بستگي داره
    البته گروهي هم به ارژانتين رفته اند ون انها هم اگر مقابل برزيل به پيروزي برسند به جام جهاني ميروند

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يونتوس هم به جمع حاميان ليورپول براي بودن اين تيم در فصل بعد ليگ قهرمانان پيوست
    قبل از يوه تيمهايي ثل چلسي و... از ليورپول حمايت كرده بودند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •