وحيد هاشميان: ديدار جمعه بسيار مشكل خواهد بود
---------
وحيد هاشميان شرايط فعلي تيم ملي را بسيار مناسب عنوان كرد.
وحيد هاشميان اظهار كرد: من تنها در يك جلسه تمرين تيم ملي حاضر شدهام، اما در همين يك جلسه نيز متوجه شدم، بازيكنان همدل و متحد تنها به پيروزي و صعود به جام جهاني فكر ميكنند.
وي افزود: بيترديد هر چه زودتر حاضر شدن بازيكنان لژيونر در تمرينات سبب هماهنگتر شدن آنها با ساير بازيكنان ميشود، اما با توجه به اين كه هفتههاي پاياني ليگهاي اروپايي است، برخي تيمها به بازيكنان مليپوش اجازهي حضور در تمرينات تيم ملي را نميدهند. ولي با توجه به توافق برانكو با مسوولان بايرن مونيخ آنها اجازه دادند كه در تمرينات تيم ملي شركت كنم.
هاشميان دربارهي ديدار برابر كرهي شمالي، تصريح كرد: به رغم اين كه گفته ميشد، در ديدار رفت برابر اين تيم كار راحتي داشتيم، اما بايد گفت كه ديدار بسيار مشكلي را برابر اين تيم در پيونگ يانگ داشتيم. بيترديد ديدار روز جمعه نيز بازي بسيار سختي است كه بيترديد اگر از فرصتها استفاده نكنيم، با مشكل مواجه ميشويم.
وي دربارهي جدايي از بايرن مونيخ و پيوستن به هانوفر، اظهار كرد: وقتي به بازيكني فرصت داده نشود، آن بازيكن موفق نميشود. در اين يك سال كه تجربهي خوبي بود به من فرصت چنداني داده نشد و پس از دريافت چند پيشنهاد سرانجام هانوفر را براي بازي انتخاب كردم.