تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 419 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

یه دو تا سوال ازتون داشم

کسی مودم یو اس بی وایفایدار e8372 رو تهیه کرده ؟؟؟؟ مودم خوبی هست یا نه ؟؟؟؟

و اینکه ایا این مودم امکان قفل رو شبکه 4g و 3g رو داره ؟؟؟؟؟ منظورم همون only 4g یا only 3g هست
    راستی چطور میتونم یه انتن خوب و قوی واسه مودم d100 ایرانسل یا اصلا یه انتن خوب 4g واسه مودمهای ایرانسل پیدا کنم ؟؟؟؟؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

یه دو تا سوال ازتون داشم کسی مودم یو اس بی وایفایدار e8372 رو تهیه کرده ؟؟؟؟ مودم خوبی هست یا نه ؟؟؟؟ و اینکه ایا این مودم امکان قفل رو شبکه 4g و 3g رو داره ؟؟؟؟؟ منظورم همون only 4g یا only 3g هست راستی چطور میتونم یه انتن خوب و قوی واسه مودم d100 ایرانسل یا اصلا یه انتن خوب 4g واسه مودمهای ایرانسل پیدا کنم ؟؟؟؟؟ ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مودم d100 ایرانسل چطور؟من با گوشی سرعت تا 10 مگ میره با 1 خط آنتن کمتر .به نظرتون این مودم بخرم سرعت بیشتر میشه؟گوشیمم p8

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مودم d100 ایرانسل چطور؟من با گوشی سرعت تا 10 مگ میره با 1 خط آنتن کمتر .به نظرتون این مودم بخرم سرعت بیشتر میشه؟گوشیمم p8
    مودم تاثیر خاصی در سرعت نداره حداقل در مقایسه با گوشی های قوی مثل گوشی شما
    اگر سیگنال توی خونتون همه جا مثل هم مودم کاری نمی کنه اما یه جایی خوبه که نمی تونی با موبایل اونجا استفاده کنی مودم می تونه جایگزین باشه
    سیگنال را به شکل عددی چک کن

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه دو تا سوال ازتون داشم کسی مودم یو اس بی وایفایدار e8372 رو تهیه کرده ؟؟؟؟ مودم خوبی هست یا نه ؟؟؟؟ و اینکه ایا این مودم امکان قفل رو شبکه 4g و 3g رو داره ؟؟؟؟؟ منظورم همون only 4g یا only 3g هست راستی چطور میتونم یه انتن خوب و قوی واسه مودم d100 ایرانسل یا اصلا یه انتن خوب 4g واسه مودمهای ایرانسل پیدا کنم ؟؟؟؟؟ ممنون
    کلا مودمهای هواوی خوبن اما انتظار زیادی از وای فای 8372 نداشته باش
    توی ایران فعلا خرید آنتن معنا نداره و کلا به نظرم آنتن خیلی معنا نداره مگر انتی که پشت بوم خونه ببندی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام من یک مودم d-link 2750 خریدم چون پورت usb داشت برای دانگل 3g مدل dw 156 دلینک اما گاهی وقتها قطع میشد کلا با هم ست نبودن و در اخر هم دانگل توش سیم کارت گیر کرد خیلی مسخره بود پشتیبانی هم قبول نکرد بگذریم

الان موندم اخه من میخواهم با 3g و 4g برای سرویس بازی انلاین استفاده کنم الان نظرمه این مودم جدید هووای رو بگیرم Huawei E8372 4G 4G Wireless Modem درسته که این مودم usb هستش ولی فکر کنم دانگل نباشه و مودم هستش حالا سوالم اینه میشه وصلش کرد به مودم دلینک 2750 از پورت usb و بتونم اون وقت کابل lan بزنم بهش وصلش کنم به مودم

کلا پینگ توی این جور مودم ها خوبه ؟

اخه توی دیجی کالا یکی گفته بود با مودم TP-LINK Archer MR200 پینگ بین 30 تا 70 میگرفته ولی اون مودم خیلی گرونه
    ؟؟؟

ممنونم

7. این کاربر از QSEVEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام من یک مودم d-link 2750 خریدم چون پورت usb داشت برای دانگل 3g مدل dw 156 دلینک اما گاهی وقتها قطع میشد کلا با هم ست نبودن و در اخر هم دانگل توش سیم کارت گیر کرد خیلی مسخره بود پشتیبانی هم قبول نکرد بگذریم

الان موندم اخه من میخواهم با 3g و 4g برای سرویس بازی انلاین استفاده کنم الان نظرمه این مودم جدید هووای رو بگیرم Huawei E8372 4G 4G Wireless Modem درسته که این مودم usb هستش ولی فکر کنم دانگل نباشه و مودم هستش حالا سوالم اینه میشه وصلش کرد به مودم دلینک 2750 از پورت usb و بتونم اون وقت کابل lan بزنم بهش وصلش کنم به مودم

کلا پینگ توی این جور مودم ها خوبه ؟

اخه توی دیجی کالا یکی گفته بود با مودم TP-LINK Archer MR200 پینگ بین 30 تا 70 میگرفته ولی اون مودم خیلی گرونه
    ؟؟؟

ممنونم
    پینگ این مودمها ( هواوی) خوبه و مهم کیفیت سرویس دهنده هست. یعنی چی دانگل نیست؟ طبیعتا می تونی مستقیما به سیستم هم وصل کنی دیگه و در عین حال وایرلس هم میده اما قاعدتا روی پورت یو اس بی 2 جواب نمیده چون آمپر بالاتری می خواد. البته شایدم جواب بده مثلا بدون روشن کرن وای فای ( اطلاع دقیقی ندارم توی فیلم زیر به پورت یو اس بی لپ تاپ وصل کرده نمی دونم ورژن 2 هست یا سه )
    خوب دوستانی که این مودم رو دارن توضیحات بدن چون سوال خیلی از کاربرها هستش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ak313; 23-02-2016 at 12:02.

9. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پینگ این مودمها ( هواوی) خوبه و مهم کیفیت سرویس دهنده هست. یعنی چی دانگل نیست؟ طبیعتا می تونی مستقیما به سیستم هم وصل کنی دیگه و در عین حال وایرلس هم میده اما قاعدتا روی پورت یو اس بی 2 جواب نمیده چون آمپر بالاتری می خواد. البته شایدم جواب بده مثلا بدون روشن کرن وای فای ( اطلاع دقیقی ندارم توی فیلم زیر به پورت یو اس بی لپ تاپ وصل کرده نمی دونم ورژن 2 هست یا سه )
    خوب دوستانی که این مودم رو دارن توضیحات بدن چون سوال خیلی از کاربرها هستش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام داداش این مودم Irancell Huawei E3372 LTE Portable Modem فکر کنم شما خودتم از همین مدل داری درسته ؟؟

آیا راحت میشه آنلاک کردش و از سایر سیم کارتها استفاده کرد ؟؟؟

این مدل که داری از پینگ و کیفیتش راضی هستی روی 4g چقدر دانلود سرعتش بوده که تست کردی ممنونم قعطی که نداره درسته

چون ADSL خیلی قعطی داره
    Last edited by QSEVEN; 23-02-2016 at 14:21.

11. این کاربر از QSEVEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مدل 3372 وای فای نداره usb و فقط به کامپیوتر باید بزنی چون شبکه لن ایجاد میکنه و مدل 8372 دقیقا مثل 3372 فرغش اینکه 8372 وافای داره

Sent from my LT25i

13. این کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام داداش این مودم Irancell Huawei E3372 LTE Portable Modem فکر کنم شما خودتم از همین مدل داری درسته ؟؟

آیا راحت میشه آنلاک کردش و از سایر سیم کارتها استفاده کرد ؟؟؟

این مدل که داری از پینگ و کیفیتش راضی هستی روی 4g چقدر دانلود سرعتش بوده که تست کردی ممنونم قعطی که نداره درسته

چون ADSL خیلی قعطی داره
    بله راحت انلاک میشه و از نظر سخت افزاری خیلی قویه بالاترین شانس دانلود من 50 مگ بوده که ایرانسل فهمید جلوشو گرفت

15. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •