درود رفیق
مثل اینکه متاسفانه این مشکل رو داره![]()
درود رفیق
مثل اینکه متاسفانه این مشکل رو داره![]()
من این مشکل رو ندارم چند تا بازیکن فروختم
ببین بقیه تیم ها هم میتونن به غیر بازیکن آزاد یا قرضی کسی رو بخرن چون انگار این مشکل برای بقیه تیمهاست
نسخه 16.3 متاسفانه کرکش مشکل داره انگار و بخش نقل و انتقالات مناسب نیستش
ورژن 16.2 اوکی هستش که بگردیم دنبال همون؟
درود بر دوستان خوبم
چند روزی میشه که نسخه فشرده 16.2 fitgirl رو که سایت dlfox قرار داده رو با تمام سناریو های ممکن امتحان کردم و ظاهرا مشکلی نداره فقط باید طبق همون چیزی که نوشته عمل کرد که به طور خلاصه میشه بعد از دانلود و نصب بازی باید وارد fmmasking.exe شین و یه کریر اونجا بسازین و بدون هیچ اقدامی سیوش کنین بعدش باید از fmmasking خارج شین و حالا fm.exe رو باز کنین و کریرتون رو از اینجا بدون مشکل لود کنین.
و این اقدام فقط برای شروع یه کریر هست و برای هر بار لود شدن بازی فقط کافیه Fm.exe رو انتخاب کنین
در ضمن ممکنه باز کردن بازی طول بکشه یا فقط صفحه سیاه بیاد که باید یک یا دو بار alt+control+delete بزنین تا مشکلش حل بشه.
آدرس سایت dlfox
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روش فقط برای نسخه 16.2 fitgirl جواب میده
آپدیت کامل نقل و انتقالات زمستانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو آپدیت از نقل و انتقالات تابستانی تا الان
فقط ممکنه فایل های بالا در تداخل با هم مشکل داشته باشن پس دیگه خودتون یه سری تغییرات در اسم فایلها بدین یا نهایتا چندتا از فایلها رو حذف کنین تا موقع انتخاب کشورها برای شروع کریر مشکلی پیش نیاد
Last edited by onlyroma; 17-07-2016 at 16:03.
ببخشید که سوال ساده میپرسم اما نمیدونستم واقعا
الان این بازی چجوری کلا؟ یعنی فقط ترکیب میچینی و ... و تیمت خودش بازی میکنه؟ یعنی مثل فیفا و pes نیست که خودت بازی کنی؟
درود
تو این بازی تقریبا تمام کارهای باشگاه رو انجام میدی بذار اینطوری بگم که تمام اختیارات سرمربی و بخشی از اختیارات رئیس باشگاه و مدیر ورزشی رو داری مثلا نقل و انتقالات - تمدید قراردادها - تمرین دادن - ترکیب ریختن - هدایت تیم و ... بر عهده شماست ولی مثل فیفا بازی نمیکنی و موقع بازی باید طبق شرایط ترکیب بچینی استراتژی مشخص کنی دستورات لازم رو به بازیکن ها بدی و ... تا تیمت موفق بشه
درود بر دوستان خوبم
آپدیت جدید نقل و انتقالات pr0 که شامل ترانسفرها و آپدیت های دیگه تا امروز میشه
ممنون دوست عزیز. مشکل بازنشسته شدن بازیکن ها بعد از 30 سالگی هم برطرف شده؟
درود
من حدود یه سال و نیم بدون تیم رفتم جلو ولی کسی خداحافظی نکرد حتی بازیکن های با سن های بالاتر و نزدیک 40 هم مشکلی نداشتن
تقریبا همه حالات مختلف مثل بازیکنهای خاکستری قوی، آفسایدهای زیاد، مسائل مالی، مشکل عدم ترانسفر بقیه تیمها و... رو هم بررسی کردم اگر طبق روش بالا بری ظاهرا نباید مانعی سر راهت باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)