تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 165 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1644

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید مودم های 3G و 4G

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام
    من این مدل D-Link DWR-953 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE Modem Router رو خریداری کردم ولی موق استفاده led مربوط به lan و اتصال به شبکه‌ی موبایل 2G/3G دائم چشمک میزند این موضوع طبیعی هست؟و هنگام انتخاب 3G/4G Network Selection Method مودم یجورایی هنگ میکنه و انتنش میره .اگر تنظیمات خاصی داره ممنون میشم پاسخ بدید.

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رفقا از بین
    Huawei E5573

Huawei E8372

کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید و اینکه مودمای هواووی کیفیتشون از مودم ایرانسل مث مدل E3372 بهتره؟
    ممنون

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

رفقا از بین
    Huawei E5573

Huawei E8372

کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید و اینکه مودمای هواووی کیفیتشون از مودم ایرانسل مث مدل E3372 بهتره؟
    ممنون
    3372 هم برای هواوی هست.
    اگر برای بیرون می خواهی 5573 اگر برای خونه می خواهی و جای تقریبا ثابت 3372 نهایت برای وای فایش یدونه 3020 بخر
    پس بستگی به استفادت داره.
    Last edited by ak313; 15-08-2016 at 14:25.

4. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

3372 هم برای هواوی هست.
    اگر برای بیرون می خواهی 5573 اگر برای خونه می خواهی و جای تقریبا ثابت 3372 نهایت برای وای فایش یدونه 3020 بخر
    پس بستگی به استفادت داره.
    خیلی بیرون نمیخوام استفاده کنم یه چیزی میخوام که بتونم با تبلت و سیستم بتونم دانلودامو انجام بدم این مدل 8372 قیمت مناسبی داره اما نمیدونم درمقایسه با5573 چه تفاوت محسوسی داره

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به هر حال 5573 باتری می خورد اما اون نمی خوره

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    من برای استفاده داخل منزل می خوام مودم tplink MR200 رو بگیرم.مهمترین دلیلش آنتن های قوی دریافت سیگنال هست چون 4g ایرانسل یکم بهم دوره.دلیل دیگه پشتیبانی از باند 5 گیگاهرتز هست چون برای کامپیوتر از مودم tp link 3200 n600 استفاده میکنم که قابلیت دریافت در این باند رو داره.دلایل دیگه هم هست.
    استفاده هم بیشتر برای بازی آنلاین میخوام (adsl فقط مخابرات میتونم بگیرم) و در کنارش به اینترنت با ثبات و سرعت بالا نیاز دارم پس پینگ برام خیلی مهمه.

حالا باتوجه به این توضیحات آیا انتخاب دیگه ای هم میشه داشت؟راهنمایی نمایید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تبریز مقدس

پيش فرض

دوستان ، از تبریز هستم .

میخوام اینترنت 4G ایرانسل استفاده کنم ، فقط هم برای دانلود شبانه ساعتیش و استفاده داخل منزل هست که خریداری میکنم و این مودم رو در نظر گرفتم ، هواوی E3372 که از نوع USB هست .

مودم نوع USB با اونای دیگه فرقی تو سرعت دانلود دارن ؟

به طور متوسط چند گیگ میشه توی 2 ساعت دانلود کرد ؟

ضمنا دلیل عدم فعال بودن خرید 3 ساعته نامحدود ایرانسل چیه ؟

میشه با یک سیستم PC هم 4G و هم اینترنت ADSL رو استفاده کرد ؟ ( یکی وبگردی و یکی دانلود )

و اینکه گوشی اندرویدی ندارم و فقط با PC هستم و آیا این مورد مشکلی برای خرید و تمدید سرویس و ... ایجاد نمیکنه ( مثلا اپلیکیشن ایرانسل من و ... )

سوالات زیاد شد ، لطفا راهنمای کنین ، ممنون
    Last edited by v-abbasi; 22-08-2016 at 10:08.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کسی مودم ۴جی جیبی میشناسه ک بشه بهش انتن اکسترنال برای بالا رفتن انتن دهی وصل کرد?
    لطفا مشخصات و قیمتش هم بنویسید.
    مدت زمان شارژ دهی و ظرفیت باتریش
    همچنین با اداپتور کار میکنه که بشه باتریشو دراورد یا ن
    لن داره یا فقط یو اس بی
    سپاس

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    من برای استفاده داخل منزل می خوام مودم tplink MR200 رو بگیرم.مهمترین دلیلش آنتن های قوی دریافت سیگنال هست چون 4g ایرانسل یکم بهم دوره.دلیل دیگه پشتیبانی از باند 5 گیگاهرتز هست چون برای کامپیوتر از مودم tp link 3200 n600 استفاده میکنم که قابلیت دریافت در این باند رو داره.دلایل دیگه هم هست.
    استفاده هم بیشتر برای بازی آنلاین میخوام (adsl فقط مخابرات میتونم بگیرم) و در کنارش به اینترنت با ثبات و سرعت بالا نیاز دارم پس پینگ برام خیلی مهمه.

حالا باتوجه به این توضیحات آیا انتخاب دیگه ای هم میشه داشت؟راهنمایی نمایید.
    واسه پینـگ: B315

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان ، از تبریز هستم .

میخوام اینترنت 4G ایرانسل استفاده کنم ، فقط هم برای دانلود شبانه ساعتیش و استفاده داخل منزل هست که خریداری میکنم و این مودم رو در نظر گرفتم ، هواوی E3372 که از نوع USB هست .

مودم نوع USB با اونای دیگه فرقی تو سرعت دانلود دارن ؟

به طور متوسط چند گیگ میشه توی 2 ساعت دانلود کرد ؟

ضمنا دلیل عدم فعال بودن خرید 3 ساعته نامحدود ایرانسل چیه ؟

میشه با یک سیستم PC هم 4G و هم اینترنت ADSL رو استفاده کرد ؟ ( یکی وبگردی و یکی دانلود )

و اینکه گوشی اندرویدی ندارم و فقط با PC هستم و آیا این مورد مشکلی برای خرید و تمدید سرویس و ... ایجاد نمیکنه ( مثلا اپلیکیشن ایرانسل من و ... )

سوالات زیاد شد ، لطفا راهنمای کنین ، ممنون
    ۱- خیر ارتباط از طریق USB یا LAN و یا WIFI در صورتی که برای مورد دوم از کابل مرغوب و برای مورد سوم میزان سیگنال مناسب داشته باشی، هیچ فرقی با هم ندارند
    البته هر کدومشون یه محدودیت سرعت دارند که برای USB باید ببینی از نسل دوم هستش یا سوم و برای LAN باید دقت کنی که پورتش ۱۰۰ مگی هستش یا یک گیگی و برای WIFI هم باید دقت کنی ۱۵۰ مگی هست یا ۳۰۰ یا بالاتر، البته مودم موردنظر شما فقط cat4 رو ساپورت میکنه که بالاترین سرعت ایرانسل رو cat4 تا اونجایی که دوستان تست‌هاشون رو گذاشتن و بنده درجریانم ۳۰ ۴۰ مگ بوده، اما برای دوستان با گوشی‌های cat6 ساپورت تا ۱۳۵ مگ هم تست گذاشتن

۲- این مورد کاملا نسبیه و به منطقه محل سکونت شما بستگی داره، اینکه محله منطقه شما چقدر دانلودر داره؟ دکل نزدیک شما تا چه سرعتی ساپورت میکنه؟ و خیلی موارد ریز و درشت دیگه
    بهترین کار این هستش که قبل از خرید مودم با یک گوشی 4G ساپورت، سرعت دکل‌های نزدیک خودتون رو در حالت‌های 3G و 4G و در ساعت‌های مختلف روز و شب امتحان کنید، بعد اقدام به خرید مودم کنید، ضمنا لزوما همیشه 4G بهتر نیست و توصیه میکنم قدرت 3G رو هم دست کم نگیرید، مثلا در منطقه ما 3G به سرعت ۳۳ مگ میرسه در حالی که 4G به ۱۳ مگ هم به زور میرسه، البته این به کم کاری ایرانسل در زمینه تامین پهنای باند مورد نیاز 4G در منطقه ما برمیگرده چون در حالت کلی 4G باید سریع‌تر از 3G باشه، یا شایدم همه تو منطقه ما به 4G وصل میشن و پهنای باندش رو شلوغ میکنن

۳- تازگیا امتحان نکردم اما هفته پیش فعال بود

۴- بعضی دوستان با دستگاه‌هایی به نام لود بالانسر دو مجرای اینترنتی رو با هم ادغام میکنن که باعث افزایش سرعت میشه
    ضمنا شما اگه جفت مودم‌هاتون WIFI داشته باشن، به راحتی میتونین بینشون سوییچ کنید
    و اگه مودم‌هاتون با کابل به سیستم وصل هستند، حالا چه USB و چه LAN می‌تونید از طریق Adapter Setting بینشون سوییچ کنید

۵- از شبیه‌سازهای اندرویدی مثل Droid4X یا Andy و غیره می‌تونید استفاده کنید

12. این کاربر از puya2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •