مونده بودم برای این خبر از شما تشکر کنم یا نه!!!
خبر خوبی نبود امیدوارم حالا که تیم بدون حرف و حدیث شده،این بابا فقط بیاد تمرین کنه و بره...
مونده بودم برای این خبر از شما تشکر کنم یا نه!!!
خبر خوبی نبود امیدوارم حالا که تیم بدون حرف و حدیث شده،این بابا فقط بیاد تمرین کنه و بره...
به راحتی یه تف انداخیتم رو صورت برد و برگ برنده رو چماله کردیم انداختیم تو سطل زباله.
این پنالتی هم دردسر آفرین شده برا پرسپولیس
این ور پنالتی رو خراب میکنیم و حسرت میخوریم اونور پنالتی حریف گل میشه و حسرتمون چندین برابر میشه
متاسفم
-----
ویرایش :
خدا رو شکر با گلزنی علیپور دوباره جلو افتادیم
ولی خدایی تیمی که میخواد قهرمان بشه باید از کوچک ترین فرصت هاش نهایت استفاده رو ببره چه برسه پنالتی.
ما دیگه نباید اشتباه کنیم و اگرم اشتباه کنیم فرصت جبران نداریم در بازی های آینده
-------
ویرایش 2 : بازم گل خوردیم !! بریم حسرت همون پنالتی از دست رفته رو بخوریم![]()
Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 07-02-2016 at 16:23.
یه شهر هست که دو تا تیم داره تو لیگ دو هفته هست که شانس میارن نمی بازن اما بد شانسی هم میارن نمی برن!!!!مگه میشه؟کلاً جملم ایهام و کنایه و .. داشت احتمالاً مخبر جان هم الآن پیداش میشه
یه جمله ایهام دار دیگه:
این مساوی کجا و مساوی هفته پیش کجا
پرسپولیس با این سبک بازی همه چیز دست خودشه ! وقتی موقعیت های طلایی رو یکی یکی نمی زنن ، پنالتی و دروازه خالی بعدش رو نمی زنن ، باید هم اینطوری برد رو از دست بدن ! جای گله ای نیست. داوری هم حداقل تویه این بازی تا اونجایی که من دیدم خوب بود. ما سرنوشتمون دست خودمونه چون هم خوب بازی می کنیم ، هم خوب موقعیت ایجاد می کنیم ، هیچی کم نداریم ولی حیف ! حیف که امتیازها رو همینطوری الکی مفت از دست میدیم ! هر دو تای این بازی ها 6 امتیازی بودن !
ولی این تیم همه جوره لایق ستایشه ، قهرمان نشه به حقش نرسیده !
من برعکس شما فکر میکنم
تیمی که این همه موقعیت اونم تو زمین حریف از دست بده و 2 توپ بیاد روی دروزاه ش و هر دو رو بخوره حقشه به جایی نرسه.تا کی میخوایم موقعیت و پنالتی از دست بدیم معلوم نیست.از اون بدتر هم معلوم نیست کی میخوان روی این نقطه ضعف ها کار کنن.تا کی پنالتی باید به غیر طارمی برسه؟!
توی این لیگ مهمترین فاکتور شانسه که فعلا استقلال 100 درصدشو داره و پرسپولیس 0.تا شانس نداشته باشیم مربی و بازیکن کار خاص دیگه ای نمیتونن بکنن
درسته. منم منظورم این بود که حق این تیم با این سبک بازی قهرمانی هست اگر از موقعیت ها استفاده کنن. تیمی که اینطوری موقعیت گل نکنه و پنالتی خراب کنه (4 تا پنالتی و 10 امتیاز از دست رفته = فاجعه !) قطعا نمی تونه قهرمان بشه.
====
نقد داوری ذوب آهن- پرسپولیس (یادداشت)
دفاع ذوب باید اخراج میشد و پنالتی پرسپولیس تکرار...این خلاصه نقد داوری بازی ذوب آهن-پرسپولیس است.
داوود رفعتی کارشناس داوری "ورزش سه" اعلام کرد؛ در یک بازی روان زیبا عملکرد اشکان خورشیدی داور بازی پرسپولیس- ذوب آهن بهطور کلی خوب بود. نکات مورد اشاره رفعتی به شرح ذیل است:
*خورشیدی در این بازی از آوانتاژهای بسیار خوب استفاده کرد که این تصمیم و رفتار او به زیبایی مسابقه افزود که گل دوم پرسپولیس حاصل این آوانتاژ بسیار شایسته و زیبا بود.
* این بازی 2 صحنه مهم وتاثیر گذار داشت که در هر 2 مورد به نفع تیم فوتبال ذوب آهن بود. در دقیقه 37 مدافع ذوب آهن باید اخراج میشد ولی خطا به نظر خارج از محوطه جریمه بود، در این صحنه هادی محمدی مدافع تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان مهدی طارمی را با خطا متوقف کرده و باید اخراج میشد.
* در این بازی داور مسابقه 2 ضربه پنالتی اعلام کرد که هر دو پنالتی کاملاً صحیح بود ولی دروازهبان ذوب آهن قبل از ضربه کمال کامیابی نیا رو به جلو حرکت کرد که باید پنالتی تکرار میشد در اینگونه تصمیمات کمک داور باید شجاعت به خرج دهد که البته در این بازی این اتفاق رخ نداد.
*اما درباره کمک داوران مسابقه باید بگویم که کمکها در موقعیتهای آفساید خوب کار کردند و بهجز آن دو صحنه که از آن حرف زدیم، بهطور کلی داوری خوب بود
Last edited by Mohammad; 07-02-2016 at 18:41.
تیم داره هزینه جوانی رو میپردازه. بدی قضیه اینه که سال بعد که قراره اینا همه ثمر بدن همه چیز عوض میشه هیات مدیره و مدیر عاملو احتمالا مربیو کادر فنی همه میرن یه دسته دیگه میان. هفت هشت بازیکنم میرن و چند نفر تازه میان دوباره از صفر شروع میکنن اخرشم هیچی به هیچی.
من جدیدا اعتقاد پیدا کردم که شانس تو فوتبال نقش مهم وکارسازی نداره هر تیم به اندازه لیاقتش امتیاز جمع میکنه اون پنالتی هم گل میشد شاید مساوی میکردن وشایدم میباختن.
به بازی زیبا امتیازی نمیدن. بد اینه که خوب بازی بکنی فرصت بسوزونی و بد امتیاز از دست بدی هم روحیه از بین میره هم فشارروی کادر فنی وبازیکن بیشتر میشه واین باعث استرس میشه که اونم در ادامه فصل ممکنه به تیم ضربه بزنه..
پرسپولیس اگه در طول فصل به سیک بازی مقابل گسترش فولاد بازی میکرد الان شاید صدر جدول بود. یه بازی کند وتخریبی واستفاده از حد اقل موقعیت ها این میتونه فرمول موفقیت امسال پرسپولیسژ باشه. تمرکز بکنن روی بازی زیبا و کارهای انچنانی به سختی بتونن فقط سهمیه بگیرن.
کارلوس کیروش اگه میخواست روی فوتبال زیبا و با مالکیت بالا وبا طراوت وتیکی تاکا تو تیم ملی سرمایه گذاری بکنه رنگ جام جهانی رو هم نمیدیدم. کیروش روی قاعده فوتبال سرمایه گذاشت اول سیستم دفاعی تیم رو ساخت وتقویت کرد و با حد اقل گل تیمو به جام جهانی برد بدون ریختو پاشو سرو صدا.
مدیران محترم لطفا پست منو پاک نکنید چون این پست داره به صدر نشین لیگ اشاره میکنه و تعصب و مسخره ای در کار نیست.
اینو ببینید :
خب این توپ مسلما گل شده و اینجا حق چندین تیم خورده میشه.
یکی استقلال اهواز که شایسته پیروزی بوده
یکی حق پرسپولیس که همین کمک داور باعث حذفش از جام حذفی شده،و اینجا هم به سود حریفش سوت میزنه.
الان اگه استقلال میباخت فاصله تا صدر کمتر میشد ولی اینطور که من پیشبینی میکنم همین روند ادامه پیدا میکنه![]()
اقا چرا پنالتی های پرسپولیس اینجوریه؟
ماله همه 80 در صدگله 20 درصد نمیشه
چند ساله مال پرسپولیس 20 درصد گل میشه 80 درصد نمیشه!!!
کسی میتونه جواب منو بده؟
Last edited by Karistias; 07-02-2016 at 20:32.
چون بازیکنان احساسی عمل می کنن ! وقتی کامیابی نیا جون بچه بنگر رو قسم میده تا پنالتی رو خودش بزنه و بنگر هم قبول می کنه یعنی اینکه پنالتی زن اول کی هست و کی بهتر پنالتی می زنه و ... اصلا مهم نیست ! تویه اون لحظه به این فکر نمی کنن که شاید سرنوشت کل فصل یه تیم به همون یه پنالتی وابسته باشه ! حالا حال و هوای هوادار به کنار.
تیم باید یه پنالتی زن اول داشته باشه؛ اگه بنگر هست تحت هیچ شرایطی هیچ کس دیگه ای پنالتی نزنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)