تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 115 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1146

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2016

داره خودمونی میشه salazarsnape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چند روز بعد از انتشار نسخه فیزیکی ps4 بازی تو ایران میاد؟

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

شاید 2-3 روز زودتر بیاد کلا....

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

امسال قصد دارم برم سمت pes ولی بعضی از کارهای کونامی خیلی احمقانه است
    وقتی لایسنس ندارید حداقل نمیتونید چندتا استادیوم با اسم های من در آوردی بسازید کاری که با تیم های بدون لایسنس میشه، یا اینکه حالا که لایسنس نیست یه لیگ آلمان هم بزارید دو سه تا تیم لایسنس بقیه مثل لیگ انگلیس اسامی ساختگی.
    بازی به شدت از فقر دیتا بیس رنج میبره اریجینال و لایسنس بماند همون تقلبیش هم راضی هستیم.

4. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام بعضی سایتا میگن 26 شهریور میاد بعضی میگن 24 بعضی میگن 22 به نظرتون کی میاد واسه pc چراپس ps 3 زودتر اومده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

استادیوم های PES کلا روی مخ هستن !!!! باید چندینماه صبر کرد تا پچی ساخته بشه و استادیومی اضاف بشه اونم با هزاران اشکال

هر سال هیچ استادیوم جدیدی لایسنس نمیشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام بعضی سایتا میگن 26 شهریور میاد بعضی میگن 24 بعضی میگن 22 به نظرتون کی میاد واسه pc چراپس ps 3 زودتر اومده
    سلام. شما روی حدّاکثرش حساب کن که میشه 27 شهریور که تو انگلستان منتشر میشه! دیگه از این بالاتر نمیره! حالا مگه 7 روز چقد هست که بخواد یکی دو روز زودتر بیاد. چش به هم بزنی، میره...

8. این کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تیم های برتر بازی .

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

امسال قصد دارم برم سمت pes ولی بعضی از کارهای کونامی خیلی احمقانه است
    وقتی لایسنس ندارید حداقل نمیتونید چندتا استادیوم با اسم های من در آوردی بسازید کاری که با تیم های بدون لایسنس میشه، یا اینکه حالا که لایسنس نیست یه لیگ آلمان هم بزارید دو سه تا تیم لایسنس بقیه مثل لیگ انگلیس اسامی ساختگی.
    بازی به شدت از فقر دیتا بیس رنج میبره اریجینال و لایسنس بماند همون تقلبیش هم راضی هستیم.
    شما دقت نکردی لیست استادیو هایی رو که گداشتم دو قسمت هستش . یک قسمت استادیوم های دارای لیسانس و قسمت دیگه استادیوم های ساخته خود KONAMI !!! به همون تعداد که استادیوم لیسانس شده تو بازی هست همون تعداد هم KONAMI خودش استادیوم ساخته . به طور حتم KONAMI از من و شما بیشتر می دونه که بازی نیاز به استادیوم های لیسانس شده بیشتر داره اما واقعا کاری از دستش بر نمیاد چون بازی رقیب بصورت انحصاری همه چی رو لیسانس کرده . گرچه به شخص برای من استادیوم زیاد مهم نیست .

در مورد لیگ ها با اسامی ساختگی در مورد لیگ آلمان نمیدونم داستان چیه و چرا لیگ آلمان رو با اسامی ساختگی نمی زارن !!! اما دیدیم که نسخه 15 لیگ های دسته یک و دو رو گذاشتن . داستان داره حتما ! اگرنه چرا نزارن ؟!

KONAMI به طور حتم دوست داره تا بیستر و بیشتر لیسانس داشته باشه و به یقین با این کار فروشش بالا میره اما داستان همونیه که بالا گفتم .

11. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

شما دقت نکردی لیست استادیو هایی رو که گداشتم دو قسمت هستش . یک قسمت استادیوم های دارای لیسانس و قسمت دیگه استادیوم های ساخته خود KONAMI !!! به همون تعداد که استادیوم لیسانس شده تو بازی هست همون تعداد هم KONAMI خودش استادیوم ساخته . به طور حتم KONAMI از من و شما بیشتر می دونه که بازی نیاز به استادیوم های لیسانس شده بیشتر داره اما واقعا کاری از دستش بر نمیاد چون بازی رقیب بصورت انحصاری همه چی رو لیسانس کرده . گرچه به شخص برای من استادیوم زیاد مهم نیست .

در مورد لیگ ها با اسامی ساختگی در مورد لیگ آلمان نمیدونم داستان چیه و چرا لیگ آلمان رو با اسامی ساختگی نمی زارن !!! اما دیدیم که نسخه 15 لیگ های دسته یک و دو رو گذاشتن . داستان داره حتما ! اگرنه چرا نزارن ؟!

KONAMI به طور حتم دوست داره تا بیستر و بیشتر لیسانس داشته باشه و به یقین با این کار فروشش بالا میره اما داستان همونیه که بالا گفتم .
    داداش خبری از نسخه pc نیست

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خدا زیاد کنه، جایی که تو بازی رقیب کل باشگاه های پرمیرلیگ انگلیس ورزشگاه اختصاصی خودشون رو دارند حتی تعدادی از تیم های چمپیونشیب (سطح 2 فوتبال انگلیس) و از اون هم گذشته تیم پورتموس در لیگ 2 (سطح 4 فوتبال انگلیس!!) ورزشگاه اختصاصی داره + تیم های لیگ های دیگه اکثر تیم های تاپ و سطح یکشون ورزشگاه های خودشون رو دارند. حالا کونامی بیاد 10 تا استادیموش رو بکنه 12 تا توفیری نمیکنه این وسط. ورزشگاه لایسنس نشده هم دیگه فیفا کم نداره.
    شما قلا در جایی گفتید که فقط دوستانه بازی میکنید پس برای شما زیاد به چشم نخواهد اومد. ولی برای کسی که کریر بازی میکنه یعنی وقتش رو انرژی اش رو برای مدت حداقل چند هفته تا چندین ماه صرف یه مود از بازی میکنه این موارد خیلی مهمه. همیکنه هر بازی خارج از خانه رو تو ورزشگاه متفاوت و متعلق به تیم رقیب انجام بدید اون هم در فصول و آب و هوای مختلف یه انگیزه ایجاد میکنه و از خستگی و تکراری شدن به نوعی جلوگیری میکنه.
    چند نکته دیگه هم من قلا گفته بودم ولی باز چون شما کریر بازی نمیکنید به اون شکل متوجهش نخواهید شده که نشون میده کونامی علاوه بر مشکل لایسنس مشکل عمیقی در درک نیاز مخاطبش داره ایشالا یه بار کریر بازی کنید با خودتون میگید کسانی که این بازی رو ساختند اصلا فوتبال نگاه میکنند؟ یا اصلا پیگیر اخبار دنیای فوتبال هستند یا نه؟

- - - Updated - - -

خدا زیاد کنه، جایی که تو بازی رقیب کل باشگاه های پرمیرلیگ انگلیس ورزشگاه اختصاصی خودشون رو دارند حتی تعدادی از تیم های چمپیونشیب (سطح 2 فوتبال انگلیس) و از اون هم گذشته تیم پورتموس در لیگ 2 (سطح 4 فوتبال انگلیس!!) ورزشگاه اختصاصی داره + تیم های لیگ های دیگه اکثر تیم های تاپ و سطح یکشون ورزشگاه های خودشون رو دارند. حالا کونامی بیاد 10 تا استادیموش رو بکنه 12 تا توفیری نمیکنه این وسط. ورزشگاه لایسنس نشده هم دیگه فیفا کم نداره.
    شما قلا در جایی گفتید که فقط دوستانه بازی میکنید پس برای شما زیاد به چشم نخواهد اومد. ولی برای کسی که کریر بازی میکنه یعنی وقتش رو انرژی اش رو برای مدت حداقل چند هفته تا چندین ماه صرف یه مود از بازی میکنه این موارد خیلی مهمه. همیکنه هر بازی خارج از خانه رو تو ورزشگاه متفاوت و متعلق به تیم رقیب انجام بدید اون هم در فصول و آب و هوای مختلف یه انگیزه ایجاد میکنه و از خستگی و تکراری شدن به نوعی جلوگیری میکنه.
    چند نکته دیگه هم من قلا گفته بودم ولی باز چون شما کریر بازی نمیکنید به اون شکل متوجهش نخواهید شده که نشون میده کونامی علاوه بر مشکل لایسنس مشکل عمیقی در درک نیاز مخاطبش داره ایشالا یه بار کریر بازی کنید با خودتون میگید کسانی که این بازی رو ساختند اصلا فوتبال نگاه میکنند؟ یا اصلا پیگیر اخبار دنیای فوتبال هستند یا نه؟

14. 2 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •