تنظیمات رو تغییر میدم ولی توی بازی گرافیک خیلی بدی داره تور دروازه شبیه گونی هست![]()
تنظیمات رو تغییر میدم ولی توی بازی گرافیک خیلی بدی داره تور دروازه شبیه گونی هست![]()
نباد اینطوری باشه،از مای داکیومنت و پوشه فیفا 16 فایل فیفا ستاپ رو بازکنید ببینید تغییرات اعمال شده اونجا. یانه.
اگه کارت انویدیا داری از تنظیمات geforce experience هم میتونی اقدام کنی اگه طرز کارشو بلدی که سادست.
Send from my Z2 D6503 using Taptalk
دمت گرم فایل setup.ini رو از فیفا 16 دمو ریختم توی پوشه فیفا 16 مشکل حل شد عجب گرافیکی شد
سلام دوستان من از cd key اشتراکی استفاده میکنم.یه مشکلی که دارم اینه که هر تقریبا یک هفته یبار ارور میده که you must be online when loging in for first time.و بعد از انلاین وارد شدن مشکل حل میشه و دوباره یه هفته بعد تکرار.چیکار باید بکنم واسه حل این مشکل که همیشه بتونم راحت افلاین بازی کنم.
Fifa 17 key miad?
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
دوستان عزیز صحنه های آهسته بعد از کل یا خطا یا هر چیز دیگه
چطوری میشه حذفش کرد؟ اصلا میشه ؟
خیلی وقت تلف میشه
سلام دوستان . من مدت هاست فیفا 16 رو با سی دی کی اشتراکی نصب کردم و استفاده میکنم و چندین باز هم ویندوز عوض کردم و دوباره اکتیو کردم و مشکلی نداشده . همیشه با فیفا کانفیگ 11 یا 12 دستمو تنظیم میکردم و فایلشو جایگذین میکردم ولی این بار که فیفامو اکتیو کردم دستم تو بازی بهم ریخته جای شوت و پاس و همش کلا . تو بازی هم درست میکنم ولی باز بهم میریزه . اصلا عجیب قریب شده . به usb دستگاه جدیدی هم نصب نکردم . ویندوز قبلیم ده بوده الانم ده ولی با اپدیت جدید تر . خلاصه هر کی راهی به بلده کمک کنه ♥
حرفه ای ترین بزای در موضوع فوتبال از هرنظر ...
اگه توی پیس روی خیلی سخت ببری توی اینجا روی متوسطش گیر میکنی
واقعن مثله پیس نیست که از وسط زمین گل بزنی![]()
دقیقا خیلی سخته لامصب :|
من فیفا 15 نداشتم قبلش فیفا 14 بود رو World Class که راحت اکثر تیمارو 3.4 تا میزدم و رو Legendary مثلا 1-0 اینا میبردم ...
ولی اینو الان رو Professional میبینی 0-0 میکنم به زور :|| (البته مقابل تیمایی مثل لیورپول و PSG و ... )
خیلی سخت شده نمیدونم چرا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)