تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 108 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

موافقم بد جور اره بابا همینا اینجوری کشور رو به این رو می اندازن دیگه
    تا پارسال زنگ میزدی قالیشویی برا فرش ها دم عید سه سوت میومدن فرشو میبردن ومیاوردن با اون همه بی وقتی ولی حالا زنگ بزن قالیشویی ببین چجوری بازیت میدن امروز نزدیک بود بایکی از این ها دعوا کنم گفته بودن ساعت 1بعداز ظهر فرشارو میایم میبریم شده 8شب اره ماکارداشتیم ..الان نزدیک خونتونیم 10دقیقه دیگه میایم بعداز 5دقیقه بعدزنگ زده ادرس دقیقو میدید دادیم وبعدبرگشته گفته فرشا چندمتریه گفتیم 12متری بعد برگشته گفته کنسلش کن کلا دیگه نمی تونیم بیایم سریع تلفن وقطع کرد یعنی داعش باید سره همچین ادمیو ببره

2. 2 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کنکور آسان است

آخر فروم باز ali_mohandes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    IN System

پيش فرض

تا پارسال زنگ میزدی قالیشویی برا فرش ها دم عید سه سوت میومدن فرشو میبردن ومیاوردن با اون همه بی وقتی ولی حالا زنگ بزن قالیشویی ببین چجوری بازیت میدن امروز نزدیک بود بایکی از این ها دعوا کنم گفته بودن ساعت 1بعداز ظهر فرشارو میایم میبریم شده 8شب اره ماکارداشتیم ..الان نزدیک خونتونیم 10دقیقه دیگه میایم بعداز 5دقیقه بعدزنگ زده ادرس دقیقو میدید دادیم وبعدبرگشته گفته فرشا چندمتریه گفتیم 12متری بعد برگشته گفته کنسلش کن کلا دیگه نمی تونیم بیایم سریع تلفن وقطع کرد یعنی داعش باید سره همچین ادمیو ببره
    اره دیگه مسخره بازی دراوردن ملت رو بازی بدن یکی نیس به این مسائل رسیدگی کنه؟ادمو سرکار میزارن

5. این کاربر از ali_mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

کلا فکر کنم این رسما هر سال کمرنگتر میشه ..مثل عید نوروز و ...

الان اصلا دیگه حس و حال پوشیدن لباس نو نیست

7. 3 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چرا تعداد پستای من روی 444 مونده؟؟؟ آیا؟؟؟

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ناراحت شد آب خنک می خوره حل می شه داش
    حق با شماست منم منظورم کلی بود. شما خوب نگشتی بگرد پیدا می شه1 هرچند مادیات مهمه ولی بنظرم انتظارات یک مرد هم باید حدی داشته باشه چون خانم های نسل جدید هم تفکرات نسل خودشونو دارن و مثل ننه ی من و شما نمی شن که به پای بچه وشوهر قابلمه و قوری بسوزن! البته همچین توقعی هم غیر منصفانه ست.
    البته بنظرم مقصر اصلی جامعه و خود مردها هستن که این وضعیت هست چون ما زنان رو برای بردگی می خوایم نه برای زن بودن صرفشون...زن هم موجودی است ازاد و حتی حق انتخاب دارد. بنظرم دوران برده داری باید زودتر از اینا به پایان می رسید که متاسفانه با ادمایی مثل من انواع برده داری ادامه خواهد داشت.
    انجمن حمایت از خانمان
    عشقیمسن گاداش گل قبول شد
    اتفاقا من خیلی با این قضیه موافق نیستم .کی گفته ما دخترا رو به خاطر بچه داری و بردگی و غذا پختن میخایم .خودم به شخصه که ابدا همچین ادمی نیستم احتمالا بقیه هم همینطورین .برادرا غیر از اینه که ما فقط یه دختر نجیب میخایم که دوستمون داشته باشه و توی سخت ترین شرایط کنارمون باشه ؟ عایا غیر از اینه عایا ؟ این که توقع زیادی نیست .شما داری میگی نسل جدید تفکرشون فرق میکنه و مثل ننه ی من و شما نیستن .قبول .بر فرض که اینطور باشه .من از همه خانم ها که این تاپیک رو میبینن عذر میخام و حرفم کلی هست .اما داداش شما انتظار داری ما با دخترهای نسل جدید که تمایل دارن بعد از ازدواج هم با صد نفر درارتباط باشن ازدواج کنیم ؟ چون ازادی میخان و ماهم باید حقوقشون رو رعایت کنیم پس خیلی خوبه بریم با این نسل ازدواج کنیم .اگر اینطوره که دیگه نیازی به ازدواج نیست چون خانواده مسئولیت پذیری میخاد و به این شکل هیچ خانواده ای صورت نمیگیره و میشه خانوار نه خانواده.ازدواج یعنی تشکیل خانواده و مفهوم خانواده در تعریف به معنی افرادیست که با هم نسبت خویشاوندی دارن ولی در باطن، خانواده به معنای مسئولیت پذیری و رعایت حقوق متقابل است .لپ کلام شما اینه که مردها الان زن ها رو توی خونه زندانی کردن و به زور کتک مجبورشون کردن بچه داری کنن و غذا درست کنن و بشور بساب درصورتی که این اشتباهه و من قبولش ندارم به عبارت ساده تر اگر یه همچین ادمی پیدا بشه که همچین رفتاری با همسرش بکنه دیگه ادم نیست بیماره یکی از دلایلی که خودم توی این سن و سال هنوز مجرد موندم و مورد تمسخر دیگران همینه چون دختر هم سن و سال از نسل ما اکثرا متاهل هستند و خانم های مجرد به قول شما نسل جدیدن که تفکراتشون با ما سازگار نیست .حالا اون چند موردی که ok باشن به تور من و شما نمیخورن و برای پیدا کردنشون باید توی روزنامه اگهی داد

احسان جان
    زعفران
    خرما
    کنجد
    حلوا شکری
    گنجشک
    و سایر غذاهای طبع گرم
    کمتر بخور
    سروش منظورت چیه ؟ یعنی علنی داری میگی که این دوستمون نیتش خیر نیست و امپر چسبونده ؟ خوب جسارتا باید کافور رو بهشون پیشنهاد بدی.

حالا بیا در مورد نطقی که در نقل قول قبلی کردم (منظورم همون تنظیم خانوادس) یکم لطیفه بگو این دم عیدی دور هم حال کنیم

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ahwazp30; 27-02-2015 at 22:36.

10. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

توی دهکده سرگرمی پست شمار خاموشه!

چهل تا هم که پست بدی، محسوب نمیشه ...

12. 4 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

اینجا (دهکده سرگرمی) پستا شمارش نمیشه

14. 2 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

توی دهکده سرگرمی پست شمار خاموشه!

چهل تا هم که پست بدی، محسوب نمیشه ...
    عجـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــب

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فقط اینجا اسمی از کسی آورده نشه چون همونطور که میدونید حفظ آبروی افراد از حفظ نظام پی سی ورلد واجب تَرَههههههههه !

با تشکر

سردفتر پی سی ورلد

النکاح سنتی

17. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •