تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: .................

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
صفحه 31 از 38 اولاول ... 21272829303132333435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 371

نام تاپيک: تاپیک تحلیل شخصیت کاربران (قوانین پست اول مطالعه شود)

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

خوب عنوان تاپیک هم ویرایش شد . امیدوارم مقدمه ای بشه برای سرازیر شدن تحلیل ها

2. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

آقا این رسمش نیست از استارتر تاپیک اینطوری استقبال بشه ها

+

والا من فرهاد عزیز رو آنچنان نمیشناسم که تحلیل کنم اما با توجه به پست ها و مخصوصا تاپیک هایی که شروع میکنه باید آدم خیلی خلاقی باشه.

شاید یکی از دور ترین تصویری که من از آقا فرهاد یادم میاد بر می گرده به زمان جام جهانی که ایشون از هواداران ایتالیا بود

و اتفاقا تو انجمن جام جهانی 2014 هم ید طولایی در ایجاد تاپیک داشتن

+

با توجه به چند تا پستی که دیدم فکر کنم گاهی اوقات افسرده باشه و زیاد نسبت به آینده امیدوار نباشه.

پ.ن:

یه چیز دیگه ام میخواستم بگم، هر چی فکر می کنم یادم نمیاد چی بود!

4. 7 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات dourtarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این قسمت رو از دوست قبلی( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تقلب کردم

در مورد banii یا فرهاد باید بگم اولین برخوردی که من دورادور باهاشون داشتم مربوط میشه به آواتارشون که اون موقع فکر می کردم عکس حامد بهداد هست و توجهم رو جلب کرد و تعدادی از پست هاشون رو خوندم.

اولین برخورد مستقیم واسه وقتی بود که ازم واسه شرکت در این تاپیک دعوت کردن.
    برخوردشون محترمانه و دوستانه بود .

خوندن دست نوشته هاشون که بیشتر خاطرات زندگی خودشون بود برام جالب بود چون کمتر کسی این کار رو می کنه بخصوص اگه پسر باشه .

به نظرم تا حدودی احساسی و حساس هستن.
    بعضی وقت ها نظرشون رو مستقیم میگن بدون توجه به نظر بقیه که گاهی یکم تلخ هستش( بدون منظور )

با توجه به خلاقیت و تصوری که از زندگی دارن فکر کنم آینده پربار خواهند داشت البته اگه امیدشون رو به آینده زیاد کنن.
    عکسشون رو تو گالری کاربران انجمن دیدم( خوش تیپ)

زیاده عرضی نیست امیدوارم حضورشون پر رنگ تر بشه تو انجمن..جاشون خالیه
    Last edited by dourtarin; 20-05-2015 at 11:03.

6. 10 کاربر از dourtarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام

حتی اگه این بحث وجود نداشت بازم دوست داشتم بپرسم
    آواتارتون حامد بهداد هست یا نه؟
    فکر میکردم فقط من درباره اش کنجکاوم...
    البته هنوزم نمیدونم هست یا نه...

درباره ی شخصیت ایشون ، از روی نوشته هاشون در کل انجمن حدث هایی میشه زد...

دلشون برای گذشته تنگ میشه
    منتظر اتفاقات جدید در آینده هستن ولی بیشتر از نگرانی ، حس هیجان دارن در مورد آینده...

پایه بودنشون برای انجام کارهای دسته جمعی مشخصه . . .

به کلیات بیشتر علاقه دارن ، شاید به خاطر وسواس در دقیق و کامل انجام دادن جزییات باشه...

همین باعث میشه آینده ی موفقی در انتظارشون باشه ...

فرد معنا گرایی به نظر میان...

بیشتر از آینده ی خودشون ، نگران آینده بچه هاشون و کل بشریت هستند ...

برای احساسات دیگران ارزش قایلند ...

انسان مسولیت پذیری هستن و این موضوع گمونم درباره ی همه ی ابعاد زندگیشون صحت داشته باشه... در نظراتشون راجع به تشکیل خانواده میشه این رو دید...

هنوز با مذهب آشتی نکردند ولی ممکنه خاطرات دوران مذهبی بودنشون و احساسات خوبی که در اون زمان تجربه کردن باعث بشه ، سعی کنن دوباره یه بخشی از باورهای گذشته رو در قلبشون زنده کنن ....

ایشون میتونن خیلی خلاق باشن به شرط این که زیاد درگیر جزییات نشن ، زمان خودش باعث تکامل ایده ها و طرح هاشون میشه...

من تا به حال برخورد نزدیک با ایشون نداشتم ،حتی در تاپیکها و حدثهایی که میزنم رو نوشتم...
    Last edited by کاربر شماره ی یک; 20-05-2015 at 12:36.

8. 8 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

با سلام

خوبه که هنوز این تاپیک داره نفس میکشه ...

در مورد فرهاد جان :

به محیط زیست و نسل بشریت و آینده کره زمین و کشور و ... خیلی اهمیت و کلا براش نسل آینده خیلی مهمه ...

بعضی وقت ها خیلی افسرده میشه ولی بازم همچنان ادامه میده حتی از روی اجبار

خیلی وقت ها دوست داره که امیدوار باشه ولی انگاری با موانع زیادی روبرو هست

آدم احساساتی هست و دل پری هم داره و میشه این و از رو دست نوشته هاش فهمید

خاطرات زیادی از گذشته داره و کلا دل خوشی از اتفاقات گذشته نداره خیلی هم راحت میتونه از احساسات و خاطراتش بنویسه

همچنان داره دنبال راه هایی برای پولدار شدن میگرده ... پیدا کردی به بقیه هم نشون بده راهش رو

بعضی وقت ها دلش برای خونه قدیمیشون که فکر کنم گفته بود یه حیاطم داشتش تنگ میشه

به خودشم گفتم نمیدونم چرا همیشه راحتر بودم بنی صداش کنم که البته اسم قشنگیه و فکر کنم یاد کسی در گذشته میندازش
    به بعضی از جزئیات توی زندگی خیلی توجه میکنه و رو بعضی از مسائل خیلی حساسه ... مثلا سر قوانین همین تاپیک از ساعت 6 عصر تا 2 شب داشتیم بحث میکردیم ... یادش بخیر فرهاد

از اون دسته ادمهایی که اگر تو شرایط درستش قرار بگیره ایده و طرح ها خوبی رو میتونه رو کنه ... کلا ذهن خلاقی داره ... و احتمالا تو زندگی خودشم زیاد فکر میکنه حتی رو جزئیات ...

اگر آهنگی مخصوصا از داریوش بخواین در کسری از ثانیه اهنگ رو با جزئیاتش بهتون معرفی میکنه

به مدت بود فکر میکردم هر شب فرهاد داره فکر میکنه که برای فردا چه تاپیکی تو دهکده بزنه ولی انصافا خیلی از تاپیک هایی که ایجاد کرده بود خوب بود و تا همیشه خاطراتش باقی می مونه که یکی از اون تاپیک ها همین تاپیکه ...

دیگه همین دیگه

نقدی هم ندارم بگم فقط اینکه :

فرهاد جان روزها میگذره چه ما شاد باشیم یا غمگین ... زندگی سخته ولی زیاد به خودت سخت نگیر ...

.
    .
    .

هر جا هستی موفق باشی داداش
    Last edited by Mr_100_dolari; 20-05-2015 at 16:03.

10. 10 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

فرهاد جان به نظرم بهتره یک تیر ماه نفر بعدی رو برای تحلیل معرفی کنی

12. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

فرهاد جان به نظرم بهتره یک تیر ماه نفر بعدی رو برای تحلیل معرفی کنی
    باشه...

مرسی از دوستانیکه توی تحلیل من هم شرکت کردند.

14. 4 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

فرهاد جان حال که تابستون شد و کسی بهونه ای برای غیبت نداره استارت تاپیک رو بزن

16. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان .

وقتتون بخیر .

از بین اون چند دوستی که توی پست قبلی گفته بودم توی نوبت اند گفتم یکی که از همه سرشناس تر هستش بیاریم بلکه این حالت انفعالی تاپیک متحول بشه

و اون شخص شخیص کسی نیست جز Ezel

رستگار شوید ...

Last edited by banii; 30-06-2015 at 23:11.

18. 16 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

درباره سروش چی میشه گفت؟!
    همینکه کسی جرات نمیکنه بیاد اینجا پست بده و صحبتی بکنه، خودش نشون دهنده شخصیت کاربر مورد نظر-ه!

ولی جدا از شوخی، من خیلی بلد نیستم نقد بکنم اینجوری کسی رو
    همینجوری یه سری نکته به ذهنم میرسه که میگم

اول اینکه دوستی من و سروش برمیگرده به زمان های دور
    تویه انجمن ورزشی سابق، به همراه بچه های دیگه ای مثل حسین ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مدام تو سر و کله هم میزدیم و دوستیمون شروع شد از اونجا..
    افتخار این رو داشتم که سروش رو از نزدیک هم ببینم و به همراه حسین (همون بالایی) دیدیم همدیگه...یادش بخیر..اون روزها من و حسین کاربر فعال بودیم و سروش یه کاربر ساده بود()..اما وضعیت الان رو نگاه کن! حالا به من ربطی نداره اما خب من از یکسال بعد میترسم...!(شکلک سوت زدن کووو؟!)
    بعد ها هم تلاش کردیم بازم ببینیم همدیگه رو که خب متاسفانه تا حالا نشده...(در واقع من تلاش کردم و اون 2 تا نوبتی کنسل میکردن!بخصوص همین جناب سروش که موقع حرف زدنش، سریع اوکی میده اما موقع انجام، هیچ وقت در دسترس نیست!)
    بگذریم...

بعد از چند بار برخورد و صحبت با سروش، میشه این رو فهمید که سروش دوست خیلی خوبیه (اینجا منم احتمالا یکی از معدود رفیقهاش هستم)
    شده سوالی مشکلی چیزی داشتم، رفتم سمتش و ازش کمک گرفته باشم و اونم مثل یه برادر راهنمایی کرده...
    البته بعله...شاید اول جواب نداده باشه، ولی بلاخره بعد 1 ماه که جواب داده!

یکی از نکات خوبی که ازش میدونم اینه که از نظر اطلاعات عمومی، یه جورایی آچار فرانسس!
    در خیلی از بحث ها وقتی باهاش صحبت میکنم، میبینم اطلاعات زیادی داره و میفهمه چی داره میگه...
    برای همین روی راهنماییش میشه حساب کرد...

به عنوان یک رئالی، به شکل باور نکردنی معتقده مسی از کریس بهتره! (مگه داریم اصلا؟!) که خب من قراره یه سری کارها بکنم در اینباره

به ترانه های ترکی هم خیلی علاقه داره..بعضی وقتها شروع میکنه به خوندن این ترانه ها و اصلا کاری نداره بقیه نمیفهمن این چی میگه!

نام های کاربریش رو هم من هیچ وقت درک نکردم و نمیکنم و نخواهم کرد! (یکی از سوژه های همیشگی من زمان نام کاربری قبلیش بود که باعث میشد خیلی ها فک کنن اسمش سیروسه!)

به یه پیرمرد بازنشسته پولدار (همین بود؟!) هم خیلی علاقه داره...

درباره اخلاقش اما:
    انسان بسیار شوخیه اما در موارد مربوط به انجمن به هیچ وجه با کسی شوخی نداره
    یخورده شاید در این بخش زیادی هم خشن تشریف داره و جاهایی که میشه مثلا اخطار داد، سریع حذف دسترسی میکنه یا بن میکنه کلا!
    اما خب من دلیلش رو دلسوزی برای انجمن میدونم (بخاطر رفاقتم نمیگم..وگرنه خودم هم طعم این خشونتش رو چشیدم!)

عمرا هم کوچکترلین خصوصیت بدی نداره (نامردید اگه فک کنید که از عواقبش میترسم...!)

خصوصیت های دیگه هم اینجا جاش نیست...!

یخورده شوخی کردم و با طنز بود
    ولی در مجموع سروش یکی از افرادیه که برای این انجمن زحمت زیادی کشیده و پسر بسیار خوبیه
    که شاید یخورده همون بحث جدی بودنش درباره وضعیت انجمن، باعث شده خیلی ها فک کنن آدم xی هست در حالیکه اینجور نیست...
    این رو بچه هایی که تویه گروه رئال هستن الان، میتونن تایید بکنن که اونجا دیدن چجور آدمیه...
    یه جورایی سروش رو من خوزه مورینیو انجمن میدونم! کسیکه خیلی وقتها رفتارش، باعث شده توانایی هاش رو همه نبینن و متوجه نباشن چقدر کارش درسته...
    +
    پ.ن: یه کاری رو میخواستم بکنم که بخاطر سروش بیخیالش شدم تا بیام اینجا و اینها رو بنویسم!
    بخودش میگم که چه کاری بود که متوجه بشه چقدر مهمه برامون...!

20. 18 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •