نه مشکل از ک.ر.ک یا ورژن بازی نیست این بازی همیشه بدون موزیک پلیر بوده حتی در نسخه های پیشین
نه مشکل از ک.ر.ک یا ورژن بازی نیست این بازی همیشه بدون موزیک پلیر بوده حتی در نسخه های پیشین
قبلا گفته بودم که قصد دارم یه آموزش جامع برای این بازی تهیه کنم
امروز کارو شروع کردم و فعلا سرفصلها و مقدمه هر فصل را نوشتم
کار بسیار سخت و طاقت فرساییه
تر
اگه کسی از دوستان علاقه داره تو بعضی موارد (به خصوص موارد ویرایشی و ترجمه اصطلاحات بازی) بهم کمک کنه خبر بده، چون شدیدا به کمک نیاز دارم
اگر تیمت رو دور باشه و خوب نتیجه میگیره سیستم چرخشی بهش لطمه ای زیاد نمیزنه ، معمولا 3 ، 4 بازیکن ثابتند و قابل چرخش نیستند ( مثل مسی ) یا در رئال مثل ( رونالدو ، راموس ) ولی زیاد هم ترکیب رو عوض نکن در حد 4 بازیکن البته بستگی به تیمت داره و مقابل چه تیمی بازی میکنی
تا حالا متیو، روبرتو و مسی بهترین بازیکنان تیمم بودن
دقیقا سوال منو جواب دادی، بیشتر همین مورد سوالم بود که هر بازی یه نفرو تغییر بدم یا تا 3-4 تا تغییر مشکلی پیش نمیاره
تو این مدت که بد نتیجه میگرفتم ترکیب را ثابت کردم تا تیم هماهنگ بشه ولی حالا میخوام یکم بیشتر به ذخیره هام بازی بدم
دوستان من اولین باره این بازی رو امتحان میکنم، ازش که فوق العاده خوشم اومده، فقط چون زیاد وارد نیستم بعضی مسائل برام سواله، دوست دارم بدونم شما اکثرا چند تا لیگ فعال میکنید و تعداد بازیکن فعالتون رو روی چند میذارین؟
من یه پک به اسم مگا پک دانلود و نصب کردم که تقریبا لیگهای تمام کشورها از جمله دسته دو و یک و برتر ایران رو اضافه کرده، البته مسلما تعداد کمی ازشون رو انتخاب میکنم. دفعه اول حدود 122.000 بازیکن فعال کردم که لود بازی خیلی طول کشید ولی دفعه بعدش حدود 67.000 باریکن فعال رو زدم که سرعت اجرای بازی رو 2 ستاره زد و هرچند به مراتب سریعتر لود میشد ولی بازم یخورده کند بود، البته پرفورمنس سیستم روی 5 ستارست و ظاهرا از هیچ نظر گیم سنگینی هم نیست، چون گرافیک رو که نهایتش 15-20 درصد به فشار مینداخت یعنی تقریبا کارت در حالت استراحته! مصرف رم هم که از 3 گیگ بیشتر نرفت و با اینکه به نظر میرسه بیشتر سی پی یو محور باشه اونم حتی در بیشترین حالت معمولا تا 50% هم استفاده نمیکنه، با این حال لودها و سیوها نسبتا زیاد طول میکشه، توصیه ای در مورد نحوه تنظیمات و انتخاب تعداد لیگ و بازیکن ندارین؟ شما معمولا لیگ و بازیکن رو در چه حد انتخاب میکنید؟
![]()
من خودم همیشه لیگهای بزرگ اروپا به همراه لیگ برزیل و آرژانتین را انتخاب میکنم، غیر از اسپانیا (چون طرفدار بارسا هستم) و لیگ دسته 1 انگلیس، بقیه کشورها فقط یک لیگ ازشون انتخاب میکنم
یکم سرعت سیو بازی اذیت میکنه ولی به جاش میتونم استعدادهای لیگها را خیلی بهتر دنبال کنم و مثل دنیای واقعی میتونم اخبار همه لیگها را دنبال کنم (لیگها را انتخاب میکنم که کاملا فعال تو بازی حضور داشته باشن
اگه سرعت سیو اذیتت نمیکنه سعی کن لیگهای بزرگ و استعدادپرور را انتخاب کنی
بازی های دوستانه پیش فصل چرا نمایش داده نمیشن و فقط نتیجه گفته میشه؟!
احتمالا زدی کمک مربیت بازیهای دوستانه را مربیگری کنه
برو تو بخش staff درستش کن
من میخوام اولین بخش از آموزش فوتبال منیجر 2015 را برای استفاده دوستان قرار بدم
ولی نمیدونم فایلی که تهیه کردم را چطور میتونم اینجا بذارم که بقیه دانلود کنن
سایت آپلود هم نمیشناسم، اگه علاقه دارین فایل آموزشی که تهیه کردم را ببینید بگید چطور میتونم اینجا بذارمش
اولا دمت گرم
دوما اپلود فایل رو گوگل کن کلی سایت برات میاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)