تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 88 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 872

نام تاپيک: Football Manager 2015

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

یعنی پس همینطوریه؟! نسخه های قبلش هم به همین صورت بودن؟ شاید از ورژن و یا ک.ر.ک بازی باشه، چون فکر نمیکنم به این صورت بازی بدون صدا ساخته بشه معنی نمیده که! باز البته شما نسخه های قبل رو هم احتمالا بازی کردین و بهتر باید بدونید که همیشه به همین منوال بوده یا این نسخه فعلا اینطوره!.
    نه مشکل از ک.ر.ک یا ورژن بازی نیست این بازی همیشه بدون موزیک پلیر بوده حتی در نسخه های پیشین

2. 3 کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

قبلا گفته بودم که قصد دارم یه آموزش جامع برای این بازی تهیه کنم
    امروز کارو شروع کردم و فعلا سرفصلها و مقدمه هر فصل را نوشتم
    کار بسیار سخت و طاقت فرساییه
    تر
    اگه کسی از دوستان علاقه داره تو بعضی موارد (به خصوص موارد ویرایشی و ترجمه اصطلاحات بازی) بهم کمک کنه خبر بده، چون شدیدا به کمک نیاز دارم

4. 4 کاربر از hamid.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

بارسلونای من فعلا از بحران در اومده
    بعد از اینکه یه بازی را با هت تریک مسی به زور تو دقایق پایانی 3-2 بردم تیم افتاد رو دور و فعلا چند بازی پیاپی را راحت دارم میبرم
    سیستم تیم را تغییر ندادم ولی دستورات تیمی و انفرادی و تمرینات انفرادی بازیکنان را بیشتر مورد توجه قرار دادم

کسایی که تیم بزرگ دارن از ترکیب ثابت بیشتر استفاده میکنن یا سیستم چرخشی میذارین که به همه بازی برسه؟
    اگر تیمت رو دور باشه و خوب نتیجه میگیره سیستم چرخشی بهش لطمه ای زیاد نمیزنه ، معمولا 3 ، 4 بازیکن ثابتند و قابل چرخش نیستند ( مثل مسی ) یا در رئال مثل ( رونالدو ، راموس ) ولی زیاد هم ترکیب رو عوض نکن در حد 4 بازیکن البته بستگی به تیمت داره و مقابل چه تیمی بازی میکنی

6. 3 کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

تا حالا متیو، روبرتو و مسی بهترین بازیکنان تیمم بودن
    دقیقا سوال منو جواب دادی، بیشتر همین مورد سوالم بود که هر بازی یه نفرو تغییر بدم یا تا 3-4 تا تغییر مشکلی پیش نمیاره
    تو این مدت که بد نتیجه میگرفتم ترکیب را ثابت کردم تا تیم هماهنگ بشه ولی حالا میخوام یکم بیشتر به ذخیره هام بازی بدم

8. 2 کاربر از hamid.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Emir1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

دوستان من اولین باره این بازی رو امتحان میکنم، ازش که فوق العاده خوشم اومده، فقط چون زیاد وارد نیستم بعضی مسائل برام سواله، دوست دارم بدونم شما اکثرا چند تا لیگ فعال میکنید و تعداد بازیکن فعالتون رو روی چند میذارین؟
    من یه پک به اسم مگا پک دانلود و نصب کردم که تقریبا لیگهای تمام کشورها از جمله دسته دو و یک و برتر ایران رو اضافه کرده، البته مسلما تعداد کمی ازشون رو انتخاب میکنم. دفعه اول حدود 122.000 بازیکن فعال کردم که لود بازی خیلی طول کشید ولی دفعه بعدش حدود 67.000 باریکن فعال رو زدم که سرعت اجرای بازی رو 2 ستاره زد و هرچند به مراتب سریعتر لود میشد ولی بازم یخورده کند بود، البته پرفورمنس سیستم روی 5 ستارست و ظاهرا از هیچ نظر گیم سنگینی هم نیست، چون گرافیک رو که نهایتش 15-20 درصد به فشار مینداخت یعنی تقریبا کارت در حالت استراحته! مصرف رم هم که از 3 گیگ بیشتر نرفت و با اینکه به نظر میرسه بیشتر سی پی یو محور باشه اونم حتی در بیشترین حالت معمولا تا 50% هم استفاده نمیکنه، با این حال لودها و سیوها نسبتا زیاد طول میکشه، توصیه ای در مورد نحوه تنظیمات و انتخاب تعداد لیگ و بازیکن ندارین؟ شما معمولا لیگ و بازیکن رو در چه حد انتخاب میکنید؟

10. این کاربر از Emir1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان من اولین باره این بازی رو امتحان میکنم، ازش که فوق العاده خوشم اومده، فقط چون زیاد وارد نیستم بعضی مسائل برام سواله، دوست دارم بدونم شما اکثرا چند تا لیگ فعال میکنید و تعداد بازیکن فعالتون رو روی چند میذارین؟
    من یه پک به اسم مگا پک دانلود و نصب کردم که تقریبا لیگهای تمام کشورها از جمله دسته دو و یک و برتر ایران رو اضافه کرده، البته مسلما تعداد کمی ازشون رو انتخاب میکنم. دفعه اول حدود 122.000 بازیکن فعال کردم که لود بازی خیلی طول کشید ولی دفعه بعدش حدود 67.000 باریکن فعال رو زدم که سرعت اجرای بازی رو 2 ستاره زد و هرچند به مراتب سریعتر لود میشد ولی بازم یخورده کند بود، البته پرفورمنس سیستم روی 5 ستارست و ظاهرا از هیچ نظر گیم سنگینی هم نیست، چون گرافیک رو که نهایتش 15-20 درصد به فشار مینداخت یعنی تقریبا کارت در حالت استراحته! مصرف رم هم که از 3 گیگ بیشتر نرفت و با اینکه به نظر میرسه بیشتر سی پی یو محور باشه اونم حتی در بیشترین حالت معمولا تا 50% هم استفاده نمیکنه، با این حال لودها و سیوها نسبتا زیاد طول میکشه، توصیه ای در مورد نحوه تنظیمات و انتخاب تعداد لیگ و بازیکن ندارین؟ شما معمولا لیگ و بازیکن رو در چه حد انتخاب میکنید؟
    من خودم همیشه لیگهای بزرگ اروپا به همراه لیگ برزیل و آرژانتین را انتخاب میکنم، غیر از اسپانیا (چون طرفدار بارسا هستم) و لیگ دسته 1 انگلیس، بقیه کشورها فقط یک لیگ ازشون انتخاب میکنم
    یکم سرعت سیو بازی اذیت میکنه ولی به جاش میتونم استعدادهای لیگها را خیلی بهتر دنبال کنم و مثل دنیای واقعی میتونم اخبار همه لیگها را دنبال کنم (لیگها را انتخاب میکنم که کاملا فعال تو بازی حضور داشته باشن

اگه سرعت سیو اذیتت نمیکنه سعی کن لیگهای بزرگ و استعدادپرور را انتخاب کنی

12. 2 کاربر از hamid.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بازی های دوستانه پیش فصل چرا نمایش داده نمیشن و فقط نتیجه گفته میشه؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

بازی های دوستانه پیش فصل چرا نمایش داده نمیشن و فقط نتیجه گفته میشه؟!
    احتمالا زدی کمک مربیت بازیهای دوستانه را مربیگری کنه
    برو تو بخش staff درستش کن

15. 3 کاربر از hamid.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من میخوام اولین بخش از آموزش فوتبال منیجر 2015 را برای استفاده دوستان قرار بدم
    ولی نمیدونم فایلی که تهیه کردم را چطور میتونم اینجا بذارم که بقیه دانلود کنن

سایت آپلود هم نمیشناسم، اگه علاقه دارین فایل آموزشی که تهیه کردم را ببینید بگید چطور میتونم اینجا بذارمش

17. 5 کاربر از hamid.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه spirit's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من میخوام اولین بخش از آموزش فوتبال منیجر 2015 را برای استفاده دوستان قرار بدم
    ولی نمیدونم فایلی که تهیه کردم را چطور میتونم اینجا بذارم که بقیه دانلود کنن

سایت آپلود هم نمیشناسم، اگه علاقه دارین فایل آموزشی که تهیه کردم را ببینید بگید چطور میتونم اینجا بذارمش
    اولا دمت گرم
    دوما اپلود فایل رو گوگل کن کلی سایت برات میاره

19. 3 کاربر از spirit's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •