تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 52 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 516

نام تاپيک: کمپین اعتراض به محدود کردن دانلود شبانه

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

البته رئیس کمیسیون با رئیس سازمان فرق داره ها .

(فقط 3 نفرشون حوزه کاریشون IT هست , باقی از ارشاد و ... و ... و جاهای دیگه هستن !)
    دوستان برای آشنایی بیشتر با اعضای کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند.ظاهرا رییس این کمیسیون باز هم خود جناب وزیر می باشد.درصورتیکه دوستان آشنایی بیشتری با این اعضا دارند و یا دقیقا می دانند رییس این کمیسیون چه کسی میباشد بفرمایند.
    چقدر خوب میشد این اعضا واقعا خودشان می آمدند به صورت آنلاین و مستقیم پاسخگوی وضع اسفناک اینترنت کشور میشدند.آنهم با بچه های این فروم ویا فرومهای مشابه هم کلام میشدند و نه کسانی که فقط حمد وثنای ایشان را میگویند.

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

فکر کنم اکثریت این کمیسیون با دولت باشه

یعنی این وزیر هم ما رو مسخره کرده ها بعد میگه دست من نیست مثل جریان خودرو شداکثریت شورای رقابت رو دولت تعیین میکنه بعد دولت میگه من مخالف گرون شدن خودرو هستم
    به این میگن خود درگیری مزمن
    Last edited by khoodet; 30-09-2014 at 06:16.

3. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان اگر خود رگلاتوری اومده و این قانون رو تصویب کرده... دیگه هیچ کاری نمیشه کرد.
    مثل اینکه نمک گندیده است

تنها راه حل هم تخلیه بود، ولی وقتی که همه ی شرکت ها دارن این قانون رو اعمال میکنن، تقریبا هیچ راه کاری نمیمونه...
    من خیلی وقت پیش برای حذف نامحدود از مخابرات خوزستان شکایت کرده بودم که از 195 تماس گرفتن و گفتن کارش کاملا قانونیه و من بعد از اون دیگه به خودم زحمت صفحه باز کردن و شکایت کردن رو ندادم...
    این پیج های وزیر هم به احتمال 95% مدیر دارن از طرف وزیر و خود وزیر احتمالا اصلا سر نزنه بشون...
    وزیر تو یکی از مصاحبه هاش گفته بود من خودم جواب میدم حالا اگه مصاحبه اش رو پیدا کردم میزارم اینجا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

فکر کنم تا چند ماه دیگه باید از اینترنت dial up استفاده کنیم دوباره
    تا چند سال دیگه هم احتمالا باز میان video جمع میکنند
    و در سال 1404 با قطع شبکه سراسری برق به هدف چشم انداز میرسیم

6. 9 کاربر از alipoor90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مشکل مردم ما اینه که فکر میکنن قبلا اینترنت داشتن و الان ممکنه از دست بره !!!
    روز اولی که بحث فیلترینگ مطرح شد من قید اینترنتو زدم !!! ما از اول هم چیزی به اسم اینترنت نداشتیم . . . . آخه ماهی یک گیگ ترافیک یعنی چی ؟ فقط بدرد خوندن اخبار میخوره !!
    جایی که فرض بر اینه که مردم اصلا قصد دانلود ندارند و فقط میخوان چند تا پیج متن باز کنن ، اینترنتی وجود نداره . یه رفیقی دارم توی ژاپن . میگفت اینجا چیزی به اسم آنتن نداریم . تلویزیون ها به اینترنت وصلند !!!!
    یعنی چی که اینترنت 1 مگابیت فقط با کارت دانشجویی میدن ؟ مثلا کسی که سوپر مارکت داره باید حتما 128 داشته باشه ؟
    چند صفحه قبل گفتم : این امر فقط به خاطر پول و کاسبی هست .
    در هر جایی این کار یه روش بخصوصی داره . . . . در قرون وسطی پادشاهان با هر بهانه کوچک و بزرگی از مردم خراج و مالیات میگرفتن ، الان هم شکلش اینجوریه !!! با بهانه های واهی و بعضا مسخره و کمدی ، سرعت رو میارن پایین . قطعی میدن . یه بار 7 ساعت قطعی داشتم . رسما نیمی از سایت ها هم که باز نمیشه . به طور نامحسوس از ترافیک مردم کم میکنن . وقتی شارژ میکنی درصدی به اسم مالیات بر ارزش افزوده میگیرن که اصلا معلوم نیست چی هست ! خطوط منزل ما فیبر نوریه . به جز مخابرات از هیچ شرکت دیگه ای نمیتونیم اینترنت بگیریم . مخابرات هم هر کاری که دلش میخواد( دقیقا کاری که دلش میخواد) سر مردم در میاره . سایتش هم اینقدر مسخره ست که وقتی ترافیکت تمام بشه عملا دیگه نمیشه بازش کرد و مجددا شارژ کرد . . . .

در کل متوجه شدم برای کاسبی 2 راه هست :
    1 - کیفیت رو بیاری پایین و قیمت رو ثابت نگه داری . . .
    2 - قیمت رو ببری بالا و کیفیت رو ثابت نگه داری . . .
    کاری که اینا میکنن دیگه آخرشه : همزمان قیمت رو میبرن بالا و کیفیت رو میارن پایین !!!

فکر کنم تا چند ماه دیگه باید از اینترنت dial up استفاده کنیم دوباره
    تا چند سال دیگه هم احتمالا باز میان video جمع میکنند
    و در سال 1404 با قطع شبکه سراسری برق به هدف چشم انداز میرسیم
    نه دیگه . . . الان ویدئو نیست جایی . DVD ها رو جمع میکنن

8. 8 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه هنر اینه که کیفیت بالا بره قیمت ثابت بمونه مثلا اپل و سامسونگ و ماکروسافت و.... همین کار رو میکنن البته از نظر من سامسونک اصلا گیفیت نداره برای اینم گفتمش که مردم فکر میکنن داره و داره پیشرفت میکنه مثلا ال جی دقیقا کیفیت رو به پیشرفته و قیمتش هم ثابت ویندوز رو از وقتی یادمه میگفتن ۱۵۰ دلار حالا درست غلطش رو نمیدونم خوب به این میگن هنر نه به این که یکیو بگیری یکیو به امون خدا
    نه دیگه دی وی دی هم فایده نداره ماهواره ها رو که دارن جمع میکنن همون کاره
    Last edited by 1376MAXIMUM; 30-09-2014 at 09:40.

10. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظرم راه چاره همینه اگر همین بچها فقط یک ماه سرویساشون قطع کنن اینا حساب دستشون میاد .
    Last edited by hmd; 30-09-2014 at 11:48.

12. 3 کاربر از hmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

فکر کنم اکثریت این کمیسیون با دولت باشه

یعنی این وزیر هم ما رو مسخره کرده ها بعد میگه دست من نیست مثل جریان خودرو شداکثریت شورای رقابت رو دولت تعیین میکنه بعد دولت میگه من مخالف گرون شدن خودرو هستم
    به این میگن خود درگیری مزمن
    ما یوزرها و ادم های معمولی شدیم بازیچه دست اینا . دولت با مجلس دعوا میکنه بدبختیاش واسه مردمه . یک سازمان با یک سازمان دیگه مشکل داره بازم بدبختیش واسه مردمه . کلا این وسط فقط و فقط مردم معمولی قربانی میشن .

یک نامه نظام وظیفه رو اداره پست حالا 9 روز واسم دیر اورد و نزدیک بود سه ماه اضافه خدمت بخورم . اداره پست که میگه مشکل ما نیست . نظام وظیفه هم که میگه مشکل از پسته . این وسط فقط من اضافه خدمت خوردم .
    یا رفتم واسه ثبت نام مخابرات خود اپراتورش میگه سه ماهه شبانه داره و منم ثبت نام کردم . بعد که سرویس وصل میشه میبینم شبانه نداره . اعتراض هم جوابی نداره . چون میگن قسمت اپراتورها و دفتر فروش از مخابرات جداست و مسئول خودش رو داره .
    کنکور کامپیوتر ارشد لو رفت اون هم فقط به خاطر دعوای مجلسی ها و وزیر علوم . میگفتن میخواستن عملکرد وزیر رو ببرن زیر سوال . خدا میدونه .

کلا این وسط فقط ما مردم ضربه خوردیم .

14. 10 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعد یه مدت عکسهای پر کیفیت طبیعت و خودرو دیدن ارتباط با سرور قطع میشه
    چقدر این فیلترینگ هوشمند

16. 8 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه parham_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان مثل اینکه کمپین باعث شده مسئولین به وضع اینترنت رسیدگی کنن و قیمت ها رو افزایش بدن
    آفرین و خسته نباشید
    Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
    Last edited by parham_7; 30-09-2014 at 22:35.

18. 4 کاربر از parham_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •