تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 31 از 1547 اولاول ... 2127282930313233343541811315311031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش مخابرات لین خارجی و پینگش حالی به حالیه.
    پینگه مخابرات که یکی از بهتریناس؛ سرور خارجیشم که بعضی روزا قطعه رو میشه با وی.پی.ان داخلی حل کرد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام دوستان

به تازگی قانونی تصویب شده برای محدودیت دانلود شبانه به نام قانون مصرف منصفانه که طبق این قانون فقط 2 برابر حجم روزانه حق دانلود شبانه دارید بنده هم اوایل فکر میکردم این قانون شایعه است یا مختص صبانت هست ولی طبق گفته وزیر این قانون سراسری هست و به زودی تمام شرکت های باید آن را اجرا کنند برای همین بنده این پیام رو تمام تایپک ها میدم و اگر از دوستان کسی اعتراض داره میتونه با مراجعه به صفحه کلوب وزیر اعتراض خود رو اعلام کند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای خواندن نظر وزیر به تایپک صبانت مراجعه شود
    هر روز دارن عرصه را تنگ تر میکنن .

دیروز اینترنت محدود و گران و بی کیفیت .

امروز محدودیت بیشتر

حتما فردا هم کلا قطعش میکنن تا از راه راست منحرف نشیم ولی ماهانه پولش را میگیرن چون قبلا استفاده میکردیم .

سلام،
    ممنون بابت اطلاع​رسانی. قبلا هم یه چیزی به همین اسم «مصرف منصفانه» وجود داشت اگه اشتباه نکنم. مطمئناً خبر شما موثق هست ولی امیدوارم که عملی
    نشه.
    البته از یه جهت هم حق دارن، چون میخوان ما کمتر سرمون به اینترنت باشه و به تفرحات و سرگرمی​های دیگه هم برسیم. شما نگاه کن از صبح که پامیشی نمی​دونی تا شبتو چطوری بگذرونی. دیگه داریم می​میریم از خوشی.
    دوست من یعنی چی این صحبت شما ؟ از هیچ جهتی حق این کار را ندارن . هرکسی به خودش مربوطه چکار میکنه .

چند برابر دارن پولش را میگیرن . اینترنت مفت ندادن دست مردم که حالا هرکاری دلشون بخواد بکنن .

استراحت و تفریح و کارم به موقع هست و در طول روز برنامه ریزی دارم و بیکار نیستم که بخوام با وبگردی الکی وقتم را پر کنم .

در ضمن حتی اگر اینا به فکر تفریح ملت هستن چرا اینترنت را محدود کنن ؟ برن تفریحات سالم دیگه ایجاد کنن تا اونایی که اینطوری وقت گذرونی میکنن استفاده کنن . این نشون میده 100% این کار به نفع خودشونه وگرنه صدها کار دیگه میتونستن انجام بدن .

از ماست که برماست ...
    Last edited by hosseinonline8000; 24-09-2014 at 06:22.

3. 3 کاربر از hosseinonline8000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست من یعنی چی این صحبت شما ؟ از هیچ جهتی حق این کار را ندارن . هرکسی به خودش مربوطه چکار میکنه .
    چند برابر دارن پولش را میگیرن . اینترنت مفت ندادن دست مردم که حالا هرکاری دلشون بخواد بکنن .
    استراحت و تفریح و کارم به موقع هست و در طول روز برنامه ریزی دارم و بیکار نیستم که بخوام با وبگردی الکی وقتم را پر کنم .
    در ضمن حتی اگر اینا به فکر تفریح ملت هستن چرا اینترنت را محدود کنن ؟ برن تفریحات سالم دیگه ایجاد کنن تا اونایی که اینطوری وقت گذرونی میکنن استفاده کنن . این نشون میده 100% این کار به نفع خودشونه وگرنه صدها کار دیگه میتونستن انجام بدن .
    از ماست که برماست ...
    واقعا نگرفتی که تیکه انداخته بودم بهشون؟!!!!

5. 2 کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

واقعا نگرفتی که تیکه انداخته بودم بهشون؟!!!!
    حداقل یک شکلکی چیزی بزار مشخص بشه اینقدر حرص آدم در نیاد آخه از اینجور افراد زیاد دیدم که اینطوری برداشت میکنن ...

7. این کاربر از hosseinonline8000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tahan4868's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این قط شدن چند دقیقه ای کریو آیا ربطی به شاتل هم داره یا نه؟ هر چی سرور وصل میکنیم بعد چند مین قط میشه!

9. 2 کاربر از tahan4868 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این قط شدن چند دقیقه ای کریو آیا ربطی به شاتل هم داره یا نه؟ هر چی سرور وصل میکنیم بعد چند مین قط میشه!
    من حدود 1 ماهو نیم پیش کریو داشتم ولی یه روز وصل بود فرداش قطع بود و همین منوال(قبلش همش وصل بود)؛ 1 ماهه کریو رو امتحان نکردم، نمی دونم وصله یا قطع....

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان
    وایبره شما هم همش connect/disconnect میشه؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

منم این مشکلو داشتم ولی جلوی آدرس : بزار یه پورت از فروشندت بگیر بنویس جلوی سرورت (servername:port) احتمالا مشکلت حل میشه

13. این کاربر از keyhan123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان
    وایبره شما هم همش connect/disconnect میشه؟!
    نه، وایبر من درسته.

15. این کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هر وقت اینطوری میشه مودمو خاموش روشن می کنم IP عوض که میشه اوکی میشه.جواب میده.[emoji664]

حالا مشکل چیه ... دوستان امنیت شبکه گرامی شرکت ارتباطات زیر ساخت نتونستن کریو رو کنترل کنن (کاری که هر وقت اراده کنن می تونن با SSTP, L2TP, PPTP و ... بکنن) رفتن یه روش دیگه پیدا کردن.
    روشش چجوریه...نرم افزار وقتی ترافیک Encrypt شده detect میشه مبدا و مقصدش رو پیدا می کنه و شروع به ارسال تعداد زیادی پکت به اونا میکنه.این کار از طریق یه سرور خارجی انجام میشه.اونقدر این کار رو ادامه میده که connection اصطلاحا drop بشه.[emoji732]

مریضیه دیگه درمون نداره.مواد لازم چارتا آدم عقده ای +حمایت . [emoji40]

دوستانی هم که رو وایبراختلال دارن :
    جوانان غیور دانشگاه علم و صنعت هم دارن تحقیق میکنن که چجوری میشه یه سری محدودیت روی وایبر و لاین و... ایجاد کردو تا حدودی هم موفق شدن این برنامه ها رو مهندسی معکوس کنن... یعنی چی ... آها سوال خوبی بود.یعنی میتونن ببینن کی داره به کی چی میگه .اون قسمتایی که دوست ندارن فیلتر کنن.
    باز دمشون گرم با تولید داخلی دارن از خروج ارز جلوگیری میکنن ولی تو روحشون.

واقعا نمی دونم تو این خراب شده چه غلطی دارم می کنم.کل دنیا هم تصمیم گرفته ایرانیارو راه نده.

17. 3 کاربر از Majid.iran.peace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •