سرعت EDGE برای من 3 کیلوبایت دانلود بیشتر نمیداد
یعنی یه پیام توی وایبر میدادم بیشتر وقتها ارسال نمیشد و خطا میداد
ولی این لااقل 25 کیلو رو میده
فقط جالب اینه که همراه اول خیلی خوب پوشش داده شهر ما را
ولی ایرانسل چندان خوب نبوده
سرعت EDGE برای من 3 کیلوبایت دانلود بیشتر نمیداد
یعنی یه پیام توی وایبر میدادم بیشتر وقتها ارسال نمیشد و خطا میداد
ولی این لااقل 25 کیلو رو میده
فقط جالب اینه که همراه اول خیلی خوب پوشش داده شهر ما را
ولی ایرانسل چندان خوب نبوده
دوستان یکی می تونه بگه مناطق تحت پوشش 3g همراه اول کجاست؟ یا ایرانسل؟
همراه اول درسته که سرعتش رو 256 محدود کرده ولی شبکش استیبل تر هست و پینگ خیلی عالی تری نسبت به ایرانسل داره:
محتوای مخفی: trace
ولی حالا اگر مثل ایرانسل سرعتهارو باز میزاشت معلوم نبود که همینطوری میموند یا نه.
دوست عزیز درسته باید سرعت EDGE بالای 200Kbps باشه!(حتی بصورت تئوری میتونه تا 470Kbps برسه)
ولی آیا شما همچین سرعتی در شبکه EDGE دیدید!؟
در شبکه EDGE که در همراه اول هست، بزور میشه یه صفحه رو باز کرد! دانلود با سرعت 30KBps که جای خود دارد...
شرایط فعلی یک شبکه EDGE هست که شاید سرعتش به 2~3 کیلو بیت برسه (حداقل تو شهر ما که اینطوریه)
تازه اونم شبکه ای هست که کلا برای ارسال و دریافت دیتا طراحی نشده و با هزار تا وصله و اصلاحیه و ... بزور دیتا رو چپوندن توش!!!
حالا این EDGE رو با شبکه ای دارن جایگزین میکنن که از همون اول ارسال و دریافت دیتا رو تو طراحی در نظر گرفتن و تا جایی هم که دوستان تست کردن سرعتش روی 250Kbps ثابت هست و پینگ خوبی هم میده!
شما کدوم یکی رو ترجیح میدید؟ EDGE که همین حالا استفاده میکنیم؟ یا 3G و H و H+ و ...
درضمن بنظر من محدود کردن سرعت روی 250Kbps در شرایط فعلی خیلی هم خوبه!
و تا زمانی که پهنای باند کلی کشور حداقل 20~10 برابر نشده، افزایش پهنای باند کاربر فقط کیفیت شبکه رو پایین میاره!
*اگه 25% پهنای باند کشور رو بدن به همراه اول، و سرعت رو روی 10Mb ببندن، فقط برای 3~4 هزار کاربر پهنای باند کافی خواهد بود!
این یعنی از هر 13000 کاربر، فقط یک نفر!(که با سرعت 250kbps هم 25% پهنای باند کشور از هر 13000 کاربر فقط برای 40 نفر کافی هست!)
اینم مربوط به دولت نیست، مجلس همین الانشم خر دولت رو گرفته که چرا پهنای باند رو افزایش دادی (پهنای باند کشور در یک سال گذشته حدود 2 برابر شده)
*اینکه 25% پهنای باند کشور رو بدن به همراه اول رو همینطوری گفتم! با در نظر گرفتن کاربر های ADSL و ایرانسل و رایتل و ...
Last edited by amir200812; 24-09-2014 at 10:12.
ولی من مسافرت شمال بودم
واقعا سرعت EDGE همراه اول خوب بود
خودمم باورم نمی شد
بله!
ولی کاملا شانسی هست...
من 10 روز پیش سرعین و اردبیل و استارا بودم!
تو سرعین سرعت عالی بود!(البته باز نهایت 7~8 KBps سرعتش بود)
ولی تو استارا حتی با وایبر هم نمیتونستم پیام متنی بفرستم! حالا عکس و ویدئو و دانلود رو نخواستیم![]()
همین EDGE هم حداقل باید خوب باشه
چون پهنای باند 256 روی EDGE خیلی از مواقع کار راه اندازه
ولی متاسفانه کیفیت EDGE در بعضی نقاط ظاهرا خیلی پایینه
خوب دلیلش اینه که از بستر دیتا استفاده نمیکنه!
یعنی مثل دیال آپ هست!
اگه کیفیت EDGE رو افزایش بدن، کیفیت صوت و مکالمات صوتی پایین میاد...
راستش من از نظر فنی اطلاع نداشتم
پس اگر اینجوریه که هیچی
+
خبر جدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیراز هم بلوار مدرس حوالی ترمینال 3g همراه اول دریافت شد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)