سلام خب بهتره ورژن آخرش رو دانلود کنید ...
سلام خب بهتره ورژن آخرش رو دانلود کنید ...
سلام
از خود سایت آخرین ورژن نسخه ویندوز 32 بیت رو دانلود کردم ولی موقع نصب این ارور رو میده :
![]()
توی پوشه Document ویندوز قرارش بدید و به صورت Run as Adminstarator اجراش کنید ( روش کلیک راست کرده و گزینه Run as ... رو انتخاب کنید )
اگه بازم کار نکرد فایروال رو غیر فعال کنید در غیر اینصورت مشکل میتونه از ویندوز xp باشه که نصب کردید چون اکثر برنامه ها با ویندوز xp مشکل دارن ...
منظورتون پوشه Documents and settings هست ؟
توی خود سایت پی سی ورلد سرچ کردم ، یک برنامه هست بنام Grids for Instagram 3.2.2 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون در مورد این برنامه چیه ؟ قایل اطمینان هست ؟
این برنامه هم برنامه خوبیه و مشکل نداره ..
منظور من پوشه Documents هست ...
سلام
با سایت اینستاگرام یعنی instagram.com که وارد میشم و میخوام اخرین عکس ها و مطالب دوستانم رو چک کنم یا وارد پیجشون میشم معمولا 10-15 تا عکس که نشون میده پایین صفحه میره رو حالت loading more و هر چند دقیقه ای هم که صبر کنیم بقیه عکس ها لود نمیشه و تو همون حالت می مونه
با قندشکن و مرورگرهای مختلف هم امتحان کردم این مشکل حل نشد
راه حل چیه؟
یا یک سایت و نرم افزار جانبی برای چک کردن اخرین پست های فالووینگ ها اینستاگرام در کامپیوتر معرفی کنید
سلام
در درایوی که ویندوز ریخته شده این دو پوشه هست و در پوشه ویندوز هم پوشه ای بنام Documents نیست :
حالا که شما این برنامه دوم رو تایید می کنی همین رو امتحان می کنم
چه ویندوزی؟
سلام دوستان آیا راهی هست که به غیر از بازار بشه برنامه ی اینستاگرام رو آپدیت کرد؟ الان تو گوگل پلی من نمیاد این برنامه و نمیدونم چرا اصلا خود برنامه رو نمیشه از اونجا آپدیت کرد. متاسفانه تجربه وحشتناکی با بازار داشتم هفته قبل و مجبور شدم بعد از آپدیت یکی از برنامه ها گوشی رو کلا ریست فکتوری کنم.
مرسی
دیتای گوگل پلی رو پاک کنید بعدش با یه ایپی غیر ایران واردش بشید میتونید اپ هایی که قبلا براتون نمیومد رو دانلود کنید
هر دفعه با ایپی ایران برید باید اینکارو دوباره بکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)