من رام گوشیمو عوض کردم وایبر رو نصب کردم دیگه نه اس ام اس میادنه لینک تماس صوتی کار میکنه برای فعال سازی !!!!!!!!!!
حواستون باشه بی دلیل پاک نکنید
من رام گوشیمو عوض کردم وایبر رو نصب کردم دیگه نه اس ام اس میادنه لینک تماس صوتی کار میکنه برای فعال سازی !!!!!!!!!!
حواستون باشه بی دلیل پاک نکنید
آموزش کامل تبلیغات با وایبر +نرم افزارها+ لینک آموزش+شماره سار مجازی آمریکا نامحدود کاملا رایگان صد در صد تست شده و در حال اجرا بدون مشکل بر روی سیستمهای خودم دوستان و همکاران
واقعا جای تاسف داره که یه عده شیاد با قیمتهای وحشتناک اقدام به فروش این برنامه میکنند.
سلام. من یه تبلت بدون سیمکارت دارم. برای بار اول که میخواستم ثبت نام کنم باید با یه گوشی سیمکارت خور این کارو میکردم. اینکارو کردم و وایبر همه مخاطبینمو کپی کرد تو خودش. الان رو تبلت که وایبر رو باز میکنم دقیقا همون مخاطبین رو برام میاره. اما نمیشه کانتکت جدیدی اضافه کرد. اگرم کسی به من پیغام بده فقط شمارش میاد. نه اسم میشه گذاشت واسش نه عکسش میاد.
یه قسمتی تو تبلت هست به نام people که میشه اسم و شماره ذخیره کرد. میشه با این قسمت یا با نصب برنامه های دیگه این مشکلو برطرف کرد؟ یکی دوتا برنامه نصب کردم ولی کاری نتونستم انجام بدم.
دوستان كسي مي تونه براي من وايبر درست كنه؟ من گوشي اندرويدي ندارم
تو بازی کندی مانیا وایبر باید خودمون دوستان رو دعوت کنیم به بازی یا برنامه خودش دعوت میکنه ؟؟
وایبر نسخه جدید مکالمه تصویری داره؟ کسی امتحان کرده؟ قطع وصلی هم که بدجور رو اعصابه
والا پیام های ما نمیره دیگه مکالمه تصویری رو بخیال !
خب با چیز شکن میشه استفاده کرد.. منظورم اینه کسی تست کرده؟ جواب میده ؟
داغونه داغون!
الان فقط تلگرام+wiper
![]()
تلگرام اوکی.wiper چیه؟ روم داره؟ تا حالا اسمشو نشنیدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)