بر عکس دوستان ، به نظر من دکور برنامه اونقدر ها هم بد نیست ، یعنی اون قبلی هم چیز خیلی توپی نبود که مثلا این یکی خیلی افتضاح شده باشه ، فقط اینکه یه خرده حالت صمیمانه بودنشو از دست داده شاید
اما اجرای جوان افتضاح بود ، افتضاح تر شد ، من نمی دونم الان ایشون واقعا خودشو طناز یا کمدین میدونه ، واقعا در ابتدای شروع کار حرفه ایش کی بهش گفته تو کمدین خوبی میشی یا میتونی برنامه طنز خوب اجرا کنی یا نقش های طنز بازی کنی؟
یعنی چی ده پونزده ثانیه بیخود بخندیم ؟ که چی مثلا ؟ البته اینو قبول دارم ، خودمم اینجوریم که با دیدن خنده چند نفر خودمم خندم میگیره اما خنده بی دلیل چه مفهومی داره ؟ یکی دو بار اینجوری بخندیم ، بعدش چی ؟ اتفاقا این ضعف مجری رو نشون که نمی تونه در ابتدای هر قسمت ، بعد از سلام و احوالپرسی ، یه پنج دقیقه به قول خارجیا یه opening خوب داشته باشه و مردمو بخندونه
باور کنید اصن قصد مقایسه اجرای این دست برنامه ها با نمونه های خارجیش رو ندارم اما وقتی شما جیمی فالن ، جیمی کیمل یا خیلیای دیگه رو می بینید ، با تمام وجودتون حس میکنین که اینا خودشونن ، واقعا همینقدر طنازن ، چه تو برنامه و چه بیرون برنامه و تو زندگی شخصیشون ( کما اینکه شاید در بیرون مشکلات خودشونو داشته باشن ) ، اما رامبد جوان کاملا لوس و تصنعی اکت داره ، تمام حرکات دست ، میمیک صورت ، نوع راه رفتن ، انگار میخواد داد بزنه من خیلی جذابم ، من خیلی شیرینم ، بهم بخندین ،
حتی این بشر تو نحوه گفتگو کردن با مهمان ها تو سیزن قبل ( تو این سیزن هنوز ندیدم با مهمان گفت و گو داشته باشن ، شایدم بود من ندیدم ) فوق العاده ضعیف عمل میکنه ، نه خبری از پرسیدن سوالات درست و حسابی یا چالش برانگیز هستش و نه کشوندن گفت و گو به موضوعات خنده دار ، خنده ای هم اگر در یه گفت و گ ویی بوده اونم از صدقه سری جناب خان بوده
بلاشک دلیل موفقیت برنامه خندوانه تو رقابت سه ستاره و برنده شدنش ( البته اگه بشه اسمشو رقابت گذاشت ،تلویزیون انحصاری حکومتی و رقابت ؟؟؟ علاوه بر این برنامه طنز باید با برنامه طنز دیگه ای مقایسه بشه نه با برنامه صرفا فوتبالی نود ) ، فقط و فقط جناب خان بوده که اونم حاصل استعداد خالق و گوینده این عروسک بوده و نه رامبد جوان ،
خیلی صحبت داشتم ، این چیزایی بود که فعلا به ذهنم رسید ، تا بعد
- - - Updated - - -