تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 262 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این کلیپ رو حتما ببینید صحنه ای است که سی پی یو با بارسا پاس کاری سریع میکرد کف کردم
    دقیقا 41 پاس سریع و بدون مکث به هم دادن خیلی با حال بود
    هوش مصنوعی سی پی یو فوق العاده بود
    دوستان رو دو تا کیفیت براتون اپلود کردم این لینک رو
    کیفیت عالی با حجم 260 مگابایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کیفیت متوسط با حجم 60 مگابایت

2. 7 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام بازی رو دو دست انجام دادم...

خیلی سریع می نویسم چون عجله دارم و الته چون فقط 2 دست بازی کردم نمی خوام نقد کنم بازی رو چون دو دست بازی کردن برای نقد کافی نیست...

در کل نا امید کننده نیست مثل 2014 ولی شاهکار هم به نظر نمیاد گیم پلی شدیدا سنگین هست این بازی می تونه برای هواداران کلاسیک PES خوشحال کننده باشه ولی از اونجایی که بهتر از فیفا نیست بنابراین فیفا بازها رو نمی تونه جذب خودش بکنه البته بازم می گم شاید بعدا نظرم عوض بشه... اما امیدواری می دم که اگه یه مدت بازی کنیم لم بازی که بیاد دستمون جذاب میشه برامون

4. 8 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه محرمانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كوچه پشتي نيوكمپ

پيش فرض

سلام بازی رو دو دست انجام دادم...

خیلی سریع می نویسم چون عجله دارم و الته چون فقط 2 دست بازی کردم نمی خوام نقد کنم بازی رو چون دو دست بازی کردن برای نقد کافی نیست...

در کل نا امید کننده نیست مثل 2014 ولی شاهکار هم به نظر نمیاد گیم پلی شدیدا سنگین هست این بازی می تونه برای هواداران کلاسیک PES خوشحال کننده باشه ولی از اونجایی که بهتر از فیفا نیست بنابراین فیفا بازها رو نمی تونه جذب خودش بکنه البته بازم می گم شاید بعدا نظرم عوض بشه... اما امیدواری می دم که اگه یه مدت بازی کنیم لم بازی که بیاد دستمون جذاب میشه برامون
    آرمین خان هول هولکی شدااا ... سه روز بازی کن بعد بیا نقدتو بنویس ببینیم چی میشه !
    اینجوری حساب نیست!

6. 2 کاربر از محرمانه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

خیلی تناقض داره بعضیا میگن عالی شده بعضیها میگن از ۲۰۱۴ فقط بهتره البته زمانی میفهمیم که دسته تو دستمون باشه

8. 2 کاربر از delpiero107 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

از بد شانسی این روزا جزو پر مشغله ترین روزای منه یعنی مغازه رو انتقال دادم کلی کار ریخته رو سرم... حتی این دو دستم که بازی کردم اعصابم خراب بود همه جا به هم ریخته بود وسایل رو زمین فردا هم که جمعه اس روز پر مشغله ایه برام به هر حال فعلا تا اومدن بازی خیلی زمان هست و فرصت زیادی برای تست دمو داریم.

اما چند نکته امیدوار کننده:

این محصول که در موردش داریم بحث می کنیم نسخه ایکس باکس 360 و PS3 هست یعنی اصل کاری ایکس باکس وان و PS4 هست که فعلا ندیدیمش و همینطور PC که احتمالا بهتر از نسخه ایکس باکس 360 خواهد بود.
    اون چهره آبرنگی بازی دیگه وجود نداره و جلوه بازی به PES2013 شباهت داره یادتون باشه PES2014 درست عین کارتون و انیمیشن بود.
    دویدن بازیکنان و حمل توپشون جالب تر از همیشه هست.
    مسئله پاسکاری خیلی حرفه ای گری می خواد یعنی اگه پلیر به پاسکاری و تیکی تاکا مسلط باشه می تونه خیلی بازیش رو به رخ بیننده بکشه یعنی شما با نحوه پاسکاری و تیکی تاکای یک پلیر می تونید به کیفیت بازیش پی ببرید چون پاسها قدرتشون دستی هست و شما باید موقع تیکی تاکا و حرکت یک - دو تمرکز داشته باشید.

10. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

CPU نوش جان User میکنه !!!

توپ کرنری ارسال میشه و دروازه بان بارسلونا خروج میکنه و توپ رو مشت میکنه و توپ میره بیرون محوطه جریمه و مارسلو (سی پی یو ) بازیکن رئال با یه ضربه سر ضرب دروازه بارسلونا رو باز میکنه !!!

نکته جالب تو این صحنه انیمیشن عالی شون سر ضربی هستش که مارسلو میزنه .............

اینم گل ماریو گوتزه .......

با اجازت تبدیلشون کردم به فرمن gif
    شوت مارسلو
    این هم لینک با کیفیت ترش
    http://upload7.ir/imgs/2014-09/02860976395753875063.gif
    ماریو گوتزه

اینو تو بازیسنتر هم گزاشتم گفتم اینجا هم بزارم
    Last edited by mojtaba007; 26-09-2014 at 11:24.

12. 4 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان دیلی و تاخیر توی پاسکاری ها برطرف شده؟؟

فقط میخوام از فاز pes 2014 اومده باشه بیرون! فقط همین! حتی اگه دقیقا عین 2013 هم باشه باید کلاهمونو بندازیم بالا!!

============

راستی به نظرتون کونامی با این تاخیری که در ریلیز بازی نسبت به فیفا انجام داد یه اشتباه بزرگ مارکتینگ رو مرتکب نشد؟؟!

یک ماه دیرتر از فیفا بازی رو داره میده بیرون و همین باعث میشه خیلی از گیمرها برای تست هم که شده برن سراغ فیفا...!

به هرحال کونامی خیلی داره پر اشتباه راهش رو ادامه میده ، امیدوارم به روزای اوج خودش برگرده

14. 2 کاربر از pishoolii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

امروز هم فرصت شد یه دو دست بازی کنم این بار ورسوس مود بازی کردم با پسر خالم و فرصتی بود برای تست مقابل هوش انسانی بدبختانه بدجوری ایراد داره بازی...

هوش مصنوعی در مورد آفساید واقعا اسفناک هست و همیشه یه مدافع به احمقانه ترین شکل ممکن آفساید رو پر می کنه که حتی توی لیگ دست 4 مالدیو هم مدافع اینقدر احمقانه آفساید پر نمی کنه... توی بعضی صحنه ها به صورت ناجوری مثل فوتبال مدرسه ای 3-4 تا بازیکن تو یه وجب جا می افتن روی توپ تا یه لقد بهش بزنن که خیلی جلوه زشتی داره اجرای حرکات تکنیکی هم مثل 2014 هم سخته هم غیر معقول آخه من نمی دونم زدن دو تا تپ به آنالوگ ها چه ربطی به دریبل مارسی رولت داره! در کل چیز امیدوار کننده ای تا این لحظه ندیدم که بخواد نظرم رو عوض کنه تنها چیزی که خیلی مثبت هست و ما رو مجبور می کنه با بازی کنار بیاییم جلوه های بصری بازی هست که انصافا عالی و بی نقص هستن اصلا نمیشه به ظاهر بازی ایراد گرفت چهره و دور نمای بازی خیلی لوند و دلبر شده که قبلا توی هیچ نسخه ای از PES ندیده بودم و همین مسائلش به نظرم می تونه برای این نسخه ناجی باشه. در کل مخلص کام در عین اینکه از بازی خوشم نیومده زیاد حسابی به آینده این بازی امیدوارم چون خیلی از محدودیت هاش مثل گیم اسپید توی نسخه اصلی رفع میشه یا اومدن یک سری آپدیت ها که می تونه برخی مشکلات گیم پلی رو مرتفع کنه...

PES فن ها می تونن به این نسخه امیدوار باشن

16. 9 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آدام بتی اعلام کرد که نسخه اصلی بازی
    PES 2015 به مراتب از نسخه دموی عرضه شده گرافیک بالا تری خواهد داشت و همچنین تیم سازنده در بخش گیم پلی بازی سخت در تلاش برای بالا بردن کیفیت گیم پلی بازی در نسخه اصلی هستش .

آدام بتی همین طور اعلام کرد دلیل کم نشان دادن تریلر های رسمی و ویدئو های رسمی این هستش که بازی pes 2015 به شدت در حال توسعه هستش و پیشرفت گرافیکی بازی هر روز در حال توسعه و حرکتی رو به جلو هستش به همین سو تیم سازنده بازی سعی بر این داشته که کمتر ویدئوی رسمی درباره بازی نمایش بده !

در پایان باید گفته شود که امسال توسعه و ساخت بازی PES 2015 توسط دو استدیو در حال ساخت هستش یک استدیو در توکیو ژاپن و استدیوی دیگر در لندن انگلستان !

مقایسه چهره Hamsik نسخه دمو با چهره نسخه اصلی بازی !!!

منبع :

معرفی سایتی برای دیدن قدرت بازیکن ها در بازی pes (فعلا فقط قدرت بازیکنان تیم های دمو موجود هستش )

منبع انجمن بازی سنتر

18. 2 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این کلیپ رو حتما ببینید صحنه ای است که سی پی یو با بارسا پاس کاری سریع میکرد کف کردم
    دقیقا 41 پاس سریع و بدون مکث به هم دادن خیلی با حال بود
    هوش مصنوعی سی پی یو فوق العاده بود
    دوستان رو دو تا کیفیت براتون اپلود کردم این لینک رو
    کیفیت عالی با حجم 260 مگابایت
    کیفیت متوسط با حجم 60 مگابایت

این ویدئو برای PES 15 هست؟؟آخه من چندساله دارم فیفا بازی می کنم اینو دیدم فکر کردم ویدئو فیفا هست.خیلی شبیه هست فقط حرکات و رفلکس دروازبان ها کمی متفاوت تر هست
    Last edited by وین رونی; 28-09-2014 at 21:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •