سلام
من چطور می تونم اسم خودم رو حین چت عوض کنم.
یعنی قبلا یک نفر رو اد کردم و هر وقت بهش یام میدم تو مسنجرش من رو با اسم hasn می بینه
ولی حالا میخام که از این به بعد من رو با اسم ali موقع چت کردن ببینه.
منطورم تو اون صفحه pm هستش.
سلام
من چطور می تونم اسم خودم رو حین چت عوض کنم.
یعنی قبلا یک نفر رو اد کردم و هر وقت بهش یام میدم تو مسنجرش من رو با اسم hasn می بینه
ولی حالا میخام که از این به بعد من رو با اسم ali موقع چت کردن ببینه.
منطورم تو اون صفحه pm هستش.
محتوای مخفی: نقل قول
با سلام خدمت کلیه دوستان
این تاپیک فقط برای آموزش، نکات، ترفندهای یاهو مسنجره... برای به اشتراک گذاشتن چیزهای که در مورد برنامه پیام رسان یاهو میدانیم . علت عمده اینکه هم سوالات شما مغفول مونده اینه که چون در جای صحیح نبوده کسی اونها رو ندیده. برای سوال در مورد ندانستهها و اشکالات میبایست به تاپیک زیر بریم:
P30World Forums > اینترنت / طراحی وب / برنامه نویسی > اینترنت و شبکه
سرویس های گفتگوی آنلاین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ب همگی دوستان من چندوقتی ک میبینم توی یاهو وقتی واردش میشم زودی یه دون پیام تبلیقاتی میاد
چه جوری منم می تونم اینکار رو بکنم
2.چه جوری می تونم توی چت روم یک مطلب رو به صورت مداوم بدون کپی پیست کردن با بازه زمانی مشخص بفرستم لطفا کمکم کنین
3.یه سوال دیگه من چه جوری میتونم با یه برنامه ای به اونایی ک ای میل یاهو دارن پیام تبلیقاتی بفرستم؟
Last edited by sasan7khat; 14-04-2012 at 18:54.
سلام ..
من یه آی دی Rogers داشتم که امروز ظهر هرکار کردم لاگین نشد !
تو ایمیلمم نمی رفت ! میگفت کنسل شده و از این حرفا !بعد از همون مراحلی که داده بود یه آی دی ساختم و ایمیل های راجرزمو به اون فرستاد ولی متاسفانه ادلیست هام ب ایمیل جدیدم ارسال نشد !
کسی میدونه چجوری ادلیست هامو برگردونم ؟ یعنی از همون راجرزی که نابود شد ، به این ایمیل جدیدم بر گردونم !
سپاس !
خودم فهمیدم ..
رفتم تو ایمیل جدیدم ، تو قسمت Conversation ، اونجا با هرکی که چت کرده بودم با آی دی راجرزم ، آی دیش بود + متن ها ..![]()
با سلام و خسته نباشید
یه سوال داشتم از خدمتتون
میخاستم بدونم اگه از طریق یاهو مسنجر وب بدیم میشه بازم ببینیمشون
با درود
دوستان من زمانی که می خوام مسنجر ویرایش تازه ی یاهو رو نصب کنم این ایراد رو ازم می گیره و نمی زاره نصب کنم:
باید چکار کنم؟
با سپاس
شما یاهوی قبلیت رو پاک کردی ؟
---------- Post added at 07:59 AM ---------- Previous post was at 07:57 AM ----------
یعنی چه جوری ؟ واضح تر بگین
آره پاکش کردم. در واقع یاهوی تازه نصب می شه ولی زمانی که می خواد اجرا بشه چنین ایرادی می گیره
سلام اساطيد
آموزش کنفرانس در ياهو مسنجر؟به صورت ويدئو نه! همين معمولي نوشتاري با voice.
لطفا كمك كنيد مرسي
Last edited by zqsxsw; 04-06-2012 at 22:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)