دم دخیا گرم ، عجب پنالتی رو گرفت
دی ماریا خوب بود، همینطور لوک شاو ، البته جز پنالتی که داد
دم دخیا گرم ، عجب پنالتی رو گرفت
دی ماریا خوب بود، همینطور لوک شاو ، البته جز پنالتی که داد
به نظرم پنالتی نبود... میتونستیم اختلاف رو بیشتر کنیم تو نیمه اول./
یکی دخه آ رو از برق بکشه![]()
بدون هیچ شکی منچستر این برد رو مدیون ده خیا هست !
فوق العاده بود این بشر !
یه پنالتی گرفت
و 2 تا سوپر سیو تو 4 دقیقه وقت اضافه ! (( سیو معمولی نبود بلکه سوپر سیو بود))
و با دیدن این بازی میریم برای دیدن بازی بعدی یعنی چلسی - آرسنال !!(( اگه چلسی ببیازه که احتمالش کمه لیگ جزیره خیلی خیلی حساس میشه ! ))
تبریک... بعد گل دوم خیلی زود فاز حمله مون افت کرد... خط دفاعی با مصدوم شدن و تعویض شاو ضعیف شد و واقعا برنده این بازی دخه آ بپد... خداییش دمش گرم... این همه سوپر سیو تو یه بازی؟ مهم برد بود که به دست آوردیم... باخت چلسی یا تساویش با آرسنال خیلی کمک میکنه که امیدوار باشیم به شرایط جدول و بازی های بعدمون.
تبریک بابت برد جلوی اورتون
دخیا بدون شک بهترین بازیکن زمین بود مهار ضربه پنالتی در اواخر نیمه اول و دو سیو استثنایی در اواخر بازی اساسی ترکوند در این بازی دمش گرم
فالکائو هم پاش به گلزنی باز شد امیدوارم شاهد درخشش در ادامه فصل در ترکیب منچستر یونایتد باشیم- دی ماریا هم که هر بازی داره گل میزنه و پاس گل میده خرید عالی بود
اینقد که گزارشگر شبکه ورزش از این باخت دچار سوزش شدید شد فک نکنم مارتینز سرمربی اورتون اینقد ناراحت شده باشه![]()
من بیشتر بازی رو بدون صدا تماشا کردم... دیگه به این نتیجه رسیدم صداسیما و ایضا رادیو گزارشگر درست و حسابی نداره...
بازی فوق العاده امروز دخیا من رو یاد فن در سار و پیتر اشمایکل انداخت، روزگارانی که از درون دروازه خیالمون راحته راحت بود !
روند تیم رو به رشد هست ولی همچنان در خط دفاعی (یا بهتر بگیم دفاع تیمی) دچار مشکل هستیم. اگه بحران مصدومیت تموم بشه و دوباره مصدوم ندیم، تا حد زیادی موقتا می تونیم رویه خط دفاع حساب کرد تا پنجره نقل و انتقالات زمستانی که وقتشه این بار تیم رو در خط دفاع تقویت کنیم.
بد نیست در کنار بازی فوق العاده دخیا، به بازی خوب رافائل هم اشاره کنیم که امروز از روزهای خوبش بود. دی ماریا هم که نیاز به گفتن نداره و از همون بازی اول که بازی کرد، داره بی نظیر کار می کنه، امروز هم که یک گل زد و یه پاس گل داد.
برد شیرین امروز رو تبریک میگم
درخشش دی ماریا و دخه آ از یک طرف جای خوشحالی داره
از طرف دیگه مچ شدن تیم با سیستم جدید یعنی 2-1-3-4 هم نکته مهمیه
خوشبختانه فن خال با روندی که در خریدهای تابستانه داشت و با آشنایی بیشتر با تیم و لیگ جزیره،سیستم 2-5-3 رو با تغییر کوچک به سیستم جاری رسوند که حالا کمتر شاهد اشتباهات دفاعی هستیم هرچند که هنوز جای کار داره
دی ماریا تقریبا در همه بازی ها داره کاملا موثر بازی میکنه و مهاجمان هم در کل آمار گلزنی خوبی دارند.
همه مهاجمان رو دوست دارم و دوست دارم این رقابت باعث پیشرفت اونها بشه مخصوصا فن پرسی که هنوز با rvp قبل از مصدومیت هاش فاصله داره
به جز موارد خاصی که از نوجوانی در رئال مادرید بودن تا به الان،بقیه بازیکنایی که به این تیم اومدن مگه به خاطر چیز دیگری به جز پوله؟!!دیماریا بعد از اینکه درخواست پول کرد دیگه ازش بدم اومد
نه تنها من بلکه خیلی از رئالی ها !!
کسی که به خاطر پول رئال رو ول کرد !!
یکی به خاطر پول میاد رئال؛یکی به خاطر پول از رئال میره...
خیلی ساده اس...
البته بازی کردن در تیم رئال،یکی از بزرگترین افتخارهایی هست که میتونه یه بازیکن در رده ی باشگاهی در کل عمرش به دست بیاره؛ اما بازی در منچستر یونایتد افتخارش کمتر از بازی در رئال مادرید نیست...(اگه بیشتر نباشه)
اینو من به عنوان کسی که در حال حاضر نه رئالی هستم و نه منچستری میگم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)