من از آی آر دی ل دانلود کردم و تا الان که اصلا موردی نداشت . از نسخه های قبلی خیلی سر هست (گرافیک)
من از آی آر دی ل دانلود کردم و تا الان که اصلا موردی نداشت . از نسخه های قبلی خیلی سر هست (گرافیک)
من اونجایی که باید Bellec و بکشیم گیر کردم، هر چقدر e میزنم رد نمیشه مرحله . cheat engine و هم امتحان کردم ولی dll injection failure میزنه و بازی stop working میشه. فایروال و آنتی ویروس و هم غیر فعال کردم. حتی روی window mode هم امتحان کردم نشد. کسی راه حلی سیوی داره که من رد کنم اینجا رو؟
رزولوشن بیار روی پایین ترین حالت و روی ۴.۳ تصویر ست کن راحت ردش میکنی
Last edited by clau; 27-01-2015 at 16:44.
اینکار و هم کردم نمیشه. دیگه از این پایین تر نمیاد رزولوشن. راه حل دیگه ای هم هست؟
یعنی رزولوشن در پایین ترین حالت و تصویر ست شده روی ۴.۳
تمامی تنظیمات روی low بازم افاقه نکرد
من رو سیستم دوستم همین روش راحت اون مرحله رد کرد
سرچ میکنم اگه چیزی پیدا کردم میزارم
قسمت اول مبارزه و رد می کنم ولی قسمت دومش رد نمیشه . دیگه از این low تر هم نمیشه اورد. مرسی که دنبال راه حل هستید ، تو اینترنت راه حل cheat engine و پیشنهاد کرده بودند که اون هم جواب نداد
اگه مرحله اول دکمه E عمل میکنه تا اونجا که خاطرم هست در دفعات بعد باید همراه دکمه E کلیک سمت راست موس رو هم همراهش بزنی در بعضی صحنه ها تو اون مبارزه فقط زدن دکمه E برای دفاع کردن کفایت نمیکنه
اگه سیو مربوط به نسخه ریلودد بازی داری
برام بفرست تو یاهو اگهID داری( ایدیم تو پروفایلم هست)
من بازی دوباره نصب کنم این مرحلش برات رد کنم
نمیدونم چرا برا تو جواب نداد![]()
Last edited by clau; 28-01-2015 at 15:42.
همین الان امتحان کردن کلیک راست موس هم جواب نمیده. هرچقدر e میزنم فایده نداره و بلیک هم ناجوانمردانه شمشیر و در قلب فرو میبره و می کشه![]()
آقا رد شد بالاخره! با cheat engine 6.4 سرعت بازی و روی 0.2 کم کردم و خیلی راحت با زدن یکی دو تا e همه ی مبارزه رد شد!! قبلا با cheat engine نشد چون تو خود مرحله hac- speed و فعال می کردم و بازی stop working میداد ولی باید وقتی بازی اجرا میشد تو منوی اصلی چیت و فعال می کردم. واقعا ازت ممنونم که پیگیر بودی
با این سیستم میشه بازی کرد؟
amd phenome IIx4 945
ram 4 ddr2
grafic 5850 twin frozer II
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)