دوستان مگه بلیند دفاع راست نیست؟ چرا اینو نمیخرن اربلوا رو رد کنن بره!
قیمتش زیاده؟
دوستان مگه بلیند دفاع راست نیست؟ چرا اینو نمیخرن اربلوا رو رد کنن بره!
قیمتش زیاده؟
یه خبر خوب، لوکا مودریچ تا ۲۰۱۸ با رئال مادرید تمدید کرد. مودریچ ۲۸ ساله، ۲۰۱۲ به رئال اومد و تو این مدت قهرمان کوپا د ری، سوپر کاپ اسپانیا، لیگ قهرمانان، و سوپر کاپ اروپا شده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیکن خوبیه ازش خوشم میاد![]()
طبق گفته مارکا دی ماریا موندنی شده، البته همچنان خواهان افزایش دستمزد هست. جلو اتلتیکو هم وقتی داشت بجای مودریچ وارد زمین میشد، تماشاگرا ایستاده تشویقش کردن.
.
این یعنی پرز مثل یه صاحب ماشینی میمونه که حاضره یه قطعۀ قدیمی رو که داره خوب کار میکنه رو با یدونه جدیدش که کروم کاری شده و برق میزنه عو میکنه. بدون هیچ دلیلی.
پرز تاثیر خیلی خوبی روی تیم داشته ولی همونطور که یه بار گفتم همیه و همیشه دلایل تجاری رو به دلایل فنی برتری میده.
دیماریا الان در اوج فوتبالشه و در 26-27 سالگیريال قرار داد بعدیش میتونه بزرگترین منبع درآمدش باشه. بعد از 3-4 سال که قرار داد آیندش به پایان برسه کم کم باید با کاهش قرار داد کار کنه. پس من بهش حق مدم اگر حقوق سالیانه بیشتری بخواد. و مثلماً برای رئال 3 ملیون اضافه کردن به حقوق بازکنی که حقشه سخت هم نیست ولی پرز میخواد با فروشش 60-70 تا در بیاره و جا برای تبلیغات دیگران هم باز کنه.
واقعاً اگه این اتفاق بیفته بدجوری حسرتش رو میخوریم.
این سنتی که بازیکن های یه مربی رو بفروشن تا حالا دو سه بار همون ضرر زده ولی باز درس نمیگیرن.
فعلا که انجلوتی طوری صحبت کرده که اینطور برداشت میشه که باشگاه داره تلاش میکنه دیماریا نگه داره و خودش نمیخواد.
خدیرا هم همینطور پیشنهاد تمدید رو رد کرده. خدیرا با اومدن کروس فک کنم ترسیده.
هر طور شده باید دیماریا بمونه
و خدیرا هم بره به یه تیم خوب با قیمت خووووب
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ژابی هم باید نگهدارن ، حداقل این فصل
+
فرداشب بازی سختی در پیشه
امیدوارم اتلتیک دیگه خیلی بسته بازی نکنه و بشه یه بازی قشنگ دید
Hala Madrid
Last edited by Abdolreza2012; 22-08-2014 at 01:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)