نه مشکلی پیش نمیومد شما ثبت نام کردی رفته دیگه. سازمان مثلا نمیاد بگه که شما جواب ندادین و کنکورتون لغوه ! از کجا میدونه شما پیامک رو دیدین تا بهش جواب بدین؟؟
فکرت رو با این چیزها اشغال نکن سعی کن فضای ذهنت رو به تست زدن اختصاص بدی
نه مشکلی پیش نمیومد شما ثبت نام کردی رفته دیگه. سازمان مثلا نمیاد بگه که شما جواب ندادین و کنکورتون لغوه ! از کجا میدونه شما پیامک رو دیدین تا بهش جواب بدین؟؟
فکرت رو با این چیزها اشغال نکن سعی کن فضای ذهنت رو به تست زدن اختصاص بدی
ببخشید یه سوال ضایع من الان ثبتیدم اونوقت مثل قدیما کارت می دن بریم سرجلسه امتحان! چجوریه؟!
متوجه نشدم منظورتونو ؟؟؟
چندماه دیگه تو سایت سنجش کارت ها میاد ... اون رو پرینت میگیری میری کنکور میدی
سلام دوستان
من کتاب تست سالهای قبل به همراه پاسخ های تشریحی رو میخوام واسه هر درس تهیه بکنم.
لطفا راهنمایی بکنین که چی بخرم.
مرسی
فقط تست های کنکور؟
اگه منظورتون تست های کنکور هم گاج داره هم کانون ،کتاب گاج دور دنیا در 4 ساعت یا 8 ساعتِ
اگه به تست های بیشتری نیاز داشتین انتشارات کانون یه کتاب هایی داره 30 دوره آزمون سراسری داخلشه (عمومی و تخصصی واسه هر رشته جداس) داخل این کتاب ها سی دی هم قرار داره تو اونم کلی سوال هست.
ولی اگه غیر از تست های کنکور میخواستین تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگین بهتر راهنماییتون میکنن دوستان
واسه تست های سال های گذشته سی دی هم وجود داره؟
اگه هوشمند باشه که چه بهتر یعنی قابلیت آزمون دادن و محاسبه نمره هم داشته باشه!
اکثر سی دی های آ»وزشی تست های سال های گذشته رو هم بررسی کردن. ولی اینکه صرفا تست سال های گذشته حل کنن من ندیدم.
دوستان برنامه سنجش کجاست ؟! هر جا میرم فقط مباحث آزمون اول رو زده . میخوام مباحث 3 تای دیگه رو هم بدونم .
کنکور ارشد ناپیوسته ازاد کی هست ؟ من ثبت نام کردم ولی نمیدونم زمان برگزاریش چه ماهیه .احیانا اگر کسی میدونه چه ماهی برگزار میشه اعلام کنه تا از نگرانی دربیام![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)