سلام
من چند تا مشکل توی اجرای دموی بازی داشتم که با گشت و گذار زیاد توی فروم های داخلی و خارجی و.. بالاخره تونستنم حلش کنم.
خدا رو شکر بازی اجرا شد و می تونم بگم که چند دستی که بازی کردم به نظرم خیلی بازی بهتر شده.ضمنا جو استادیوم ها هم واقعا جالبه
1- اولین مشکلم این بود که بعد از دانلود بازی وقتی روی آیکون بازی توی اریجین کلیک می ردم هیچ اتفاقی نمی اقتاد. برا حلش این کارو کاردم
به پوشه origin بعد FIFA 15 DEMO سپس __Installer و بعد پوشه vc و سپس redist اونجا فایلی که هستش رو بزیند نصب کنه اگر هم فایل نصب باشه گزینه repair رو بزیند .
2- مشکل بعدی که پیش اومد این بود که وقتی میزدم بازی اجرا بشه ارور
UNHANDLED EXCEPTION ERROR
http://www.axgig.com/images/98045269715304701346.jpg
رو میداد .برای حلش چند تا فیلم توی یو ت ی و ب هست. مثلا این فیلم رو ببینید که دوستمون گذاشته بودن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(ایجا فایلی رو معرفی می کنه به نام dxcpl.exe برا دانلودش به لینک زیر برین
این راه و هم رفتم برا بعضی ها به این روش مشکلشون حل میشه اگر برای شما هم مثل من حل نشد این روش رو امتحان کنید (لازمه که بگم این روش برای لپ تاپ ها هستش)
اول روی آیکون بازی راست کلیک کنید بعد گزینه run with graphic prossesor گزینه high-performance رو انتخاب کنید. بعد از این کار اگر مشکل حل نشد از گزینه run with graphic prossesor گزینه change default ... انتخاب کنید باید صفحه ای باز بشه که سربرگش نوشته باشه manage 3D seeting ، در اینجا بالای صفحه دوتا آپشن داره یکی نوشته global setting و دیگری هم program setting هستش
اول توی global setting در قسمت pereferred graphics prossesor در منوی کشویی گزینه high -performance رو انتخاب کنید
بعد از این کار در منوی program setting توی قسمت اولش که نوشته select program ... هم فایل fifa 15 demo.exe وهم فایل fifaconfig hc lpg از محل نصب بازی ادد کنید و در گرینه دومش هم گزینه high -performance رو انتخاب کنید
اگر مشکل حل نشد می تویند این تایپیک ها رو دنبال کنید
و