تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 168 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

سلام
    من چند تا مشکل توی اجرای دموی بازی داشتم که با گشت و گذار زیاد توی فروم های داخلی و خارجی و.. بالاخره تونستنم حلش کنم.
    خدا رو شکر بازی اجرا شد و می تونم بگم که چند دستی که بازی کردم به نظرم خیلی بازی بهتر شده.ضمنا جو استادیوم ها هم واقعا جالبه
    1- اولین مشکلم این بود که بعد از دانلود بازی وقتی روی آیکون بازی توی اریجین کلیک می ردم هیچ اتفاقی نمی اقتاد. برا حلش این کارو کاردم
    به پوشه origin بعد FIFA 15 DEMO سپس __Installer و بعد پوشه vc و سپس redist اونجا فایلی که هستش رو بزیند نصب کنه اگر هم فایل نصب باشه گزینه repair رو بزیند .
    2- مشکل بعدی که پیش اومد این بود که وقتی میزدم بازی اجرا بشه ارور UNHANDLED EXCEPTION ERROR
    http://www.axgig.com/images/98045269715304701346.jpg
    رو میداد .برای حلش چند تا فیلم توی یو ت ی و ب هست. مثلا این فیلم رو ببینید که دوستمون گذاشته بودن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    (ایجا فایلی رو معرفی می کنه به نام dxcpl.exe برا دانلودش به لینک زیر برین
    این راه و هم رفتم برا بعضی ها به این روش مشکلشون حل میشه اگر برای شما هم مثل من حل نشد این روش رو امتحان کنید (لازمه که بگم این روش برای لپ تاپ ها هستش)
    اول روی آیکون بازی راست کلیک کنید بعد گزینه run with graphic prossesor گزینه high-performance رو انتخاب کنید. بعد از این کار اگر مشکل حل نشد از گزینه run with graphic prossesor گزینه change default ... انتخاب کنید باید صفحه ای باز بشه که سربرگش نوشته باشه manage 3D seeting ، در اینجا بالای صفحه دوتا آپشن داره یکی نوشته global setting و دیگری هم program setting هستش
    اول توی global setting در قسمت pereferred graphics prossesor در منوی کشویی گزینه high -performance رو انتخاب کنید
    بعد از این کار در منوی program setting توی قسمت اولش که نوشته select program ... هم فایل fifa 15 demo.exe وهم فایل fifaconfig hc lpg از محل نصب بازی ادد کنید و در گرینه دومش هم گزینه high -performance رو انتخاب کنید
    اگر مشکل حل نشد می تویند این تایپیک ها رو دنبال کنید
    و

سلام
    من لپتاپ دارم اما تو منوی کلیک راست اون گزینه هایی که میگی نیست
    hp6170se
    ati 6770m

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

فیفاخیلی از رو پیس کپی برداری کرده امسال...تموم نقاط خوب پیس رو برداشته...حتی درگیری بازیکنا بعد خطا که حتی از پیس6 هم تو کونامی بودش...صحنه خوشحالی بعد از گل رو یبارم نشون میده بصورت آهسته که تو پیس13 بود...قبلانم گفتم این مورد رو..پیس ببین چی بوده چی شد...
    چمن بازی رو به نظرم تو نسخه 14 برا این کمی ضیعفش کردن که تو 15 این چمن بیشتر به چشم بیاد!چمنش عالیه واقعا
    شادی های بعد از گلش دیگه آبکی نیس حس فوتبال واقعی رو میده....
    Last edited by Zlatan_ibra; 12-09-2014 at 18:39.

3. 4 کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یعنی عاشق حرکت بینی کمک داورم بعد از اینکه اعلام آفساید میکنه!!!!!

داره خودمونی میشه payam.n5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

فیفاخیلی از رو پیس کپی برداری کرده امسال...تموم نقاط خوب پیس رو برداشته...حتی درگیری بازیکنا بعد خطا که حتی از پیس6 هم تو کونامی بودش...صحنه خوشحالی بعد از گل رو یبارم نشون میده بصورت آهسته که تو پیس13 بود...قبلانم گفتم این مورد رو..پیس ببین چی بوده چی شد...
    چمن بازی رو به نظرم تو نسخه 14 برا این کمی ضیعفش کردن که تو 15 این چمن بیشتر به چشم بیاد!چمنش عالیه واقعا
    شادی های بعد از گلش دیگه آبکی نیس حس فوتبال واقعی رو میده....
    حرفات بیشتر شبیه جوک میمونه ... فیفا بیاد از رو بازی ای که صد سال دیگه هم به گرد پاش نمیرسه کپی کنه ؟ !!! فکر کنم یکی دو ساله فیفا بازی کردی که اینا رو میگی فیفا خیلی از این ویژگی ها رو قبل از کونامی داشته و بعد حذف کرده تو یه سری نسخه هاش و بعد باز اضافه کرده
    این pes هست که دیگه خودشم میدونم از گرد رقابت کنار رفته به خصوص بعد گند پارسالش چند تا عکس از نسخه 2015 ش تو اینترنت دیدم که کاملا از فیفا کپی کرده مثلا منوش رو من اول دیدم فکر کردم فیفاست بعد دیم pes2015 هست یه عکس دیگه دیدم اپدیت هفتگی اورال ها و ترکیب ها تو انلاین بود که +1 و -1 میشدن بعضی بازیکن ها که اینم کپی و تقلید کامل از فیفا انلاین هست یه جا هم خوندم اومده از التیمات فیفا هم کپی کرده یه چیزی شبیه این میخواد بده بیرون

من خودم جفت بازی ها رو سالیان سال بازی کردم و تو هر نسخه هم طرفدار یکی بودم ولی دیگه فیفا با اختلاف فاحش پیش رفته و کونامی هم بهتره دیگه pes رو تعطیل کنه و تمرکزش رو بذاره رو بازی های دیگه تا کمتر
    چون این فیفایی که من میبینم چه تو فروش چه موارد دیگر تا سال ها بی رقیب هست

6. 4 کاربر از payam.n5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

حرفات بیشتر شبیه جوک میمونه ... فیفا بیاد از رو بازی ای که صد سال دیگه هم به گرد پاش نمیرسه کپی کنه ؟ !!! فکر کنم یکی دو ساله فیفا بازی کردی که اینا رو میگی فیفا خیلی از این ویژگی ها رو قبل از کونامی داشته و بعد حذف کرده تو یه سری نسخه هاش و بعد باز اضافه کرده
    این pes هست که دیگه خودشم میدونم از گرد رقابت کنار رفته به خصوص بعد گند پارسالش چند تا عکس از نسخه 2015 ش تو اینترنت دیدم که کاملا از فیفا کپی کرده مثلا منوش رو من اول دیدم فکر کردم فیفاست بعد دیم pes2015 هست یه عکس دیگه دیدم اپدیت هفتگی اورال ها و ترکیب ها تو انلاین بود که +1 و -1 میشدن بعضی بازیکن ها که اینم کپی و تقلید کامل از فیفا انلاین هست یه جا هم خوندم اومده از التیمات فیفا هم کپی کرده یه چیزی شبیه این میخواد بده بیرون

من خودم جفت بازی ها رو سالیان سال بازی کردم و تو هر نسخه هم طرفدار یکی بودم ولی دیگه فیفا با اختلاف فاحش پیش رفته و کونامی هم بهتره دیگه pes رو تعطیل کنه و تمرکزش رو بذاره رو بازی های دیگه تا کمتر
    چون این فیفایی که من میبینم چه تو فروش چه موارد دیگر تا سال ها بی رقیب هست
    من هم از سال 2000 جفت بازی رو کردم...لازم به ذکر است بگم که فیفا فقط 4 ساله شاخ شده و بیشتر گیمرها امسال یعنی از فیفا14 به سمت فیفا اومدن اونم با گندی که پیس14 زد...از اینکه فیفا الان برتره هیچ شکی نیست ولی مطعن باش اگه کمی از گیم سرت بشه و سالیان سال این دو بازی رو کرده باشی میفهمی فیفا قشنگ کپی برداری کرده و حتی سبک بازیشم تو فیفا15 قشنگ آرکید شده که هردو فن هارو به سمت این بازی بکشونه
    1-صحنه آهسته خوشحالی بازیکنا که از پیس13 کپی برداری شده
    2-سوییچ کردن به بازیکن دیگه در هنگام ضربات شروع مجدد اینم تو پیس از 12 به بعد بود اگه اشتباه نکنم
    3-گیم پلن بازی که هنوزم به انعطاف پذیری پیس نیست
    4-درگیری بازیکنا در هنگام خطا بروی یکدیگر که از پیس6 کپی شده
    5-بعد از گلی که افساید شده خوشحالی گل انجام میشه بعد بازیکن تازه میفهمه که افسایده..اینم از پیس6
    6-نشون دادن خوشحالی دورازه بان بعد از گل تیم
    7-دروازه بان مث پیس 14 با دستش تیمو رو به جلو یا رو به عقب میفرسته
    و خیلیای دیگه که به ذهنم نمیرسه...البته این تقلیدها نمیگم بده چون در راستای بهتر شدن بازی هستش
    بعدشم دیگه این حرفو نگو که فیفا بیاد از کونامی کپی کنه؟ یه زمانی وقتی که ملت تو کلوپ98 بازی میکردن و 7-8 سال بعدش هم بازی الون و پیس سر میکردن اون موقع فقط برا خندیدن فیفا بازی میکردیم...

8. 8 کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

گیم پلی pes انعطاف پذیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟

10. این کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان میشه یه لینک مستقیم تست شده با سرعت خوب از دمو بدین ؟؟؟ مرسی

با این سیستم دوستانی که تست کردن اجرا میشه ؟؟؟

cpu core i5 4500u

Ram 6

vga geforce 840m 4gb

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من هم از سال 2000 جفت بازی رو کردم...لازم به ذکر است بگم که فیفا فقط 4 ساله شاخ شده و بیشتر گیمرها امسال یعنی از فیفا14 به سمت فیفا اومدن اونم با گندی که پیس14 زد...از اینکه فیفا الان برتره هیچ شکی نیست ولی مطعن باش اگه کمی از گیم سرت بشه و سالیان سال این دو بازی رو کرده باشی میفهمی فیفا قشنگ کپی برداری کرده و حتی سبک بازیشم تو فیفا15 قشنگ آرکید شده که هردو فن هارو به سمت این بازی بکشونه
    1-صحنه آهسته خوشحالی بازیکنا که از پیس13 کپی برداری شده
    2-سوییچ کردن به بازیکن دیگه در هنگام ضربات شروع مجدد اینم تو پیس از 12 به بعد بود اگه اشتباه نکنم
    3-گیم پلن بازی که هنوزم به انعطاف پذیری پیس نیست
    4-درگیری بازیکنا در هنگام خطا بروی یکدیگر که از پیس6 کپی شده
    5-بعد از گلی که افساید شده خوشحالی گل انجام میشه بعد بازیکن تازه میفهمه که افسایده..اینم از پیس6
    6-نشون دادن خوشحالی دورازه بان بعد از گل تیم
    7-دروازه بان مث پیس 14 با دستش تیمو رو به جلو یا رو به عقب میفرسته
    و خیلیای دیگه که به ذهنم نمیرسه...البته این تقلیدها نمیگم بده چون در راستای بهتر شدن بازی هستش
    بعدشم دیگه این حرفو نگو که فیفا بیاد از کونامی کپی کنه؟ یه زمانی وقتی که ملت تو کلوپ98 بازی میکردن و 7-8 سال بعدش هم بازی الون و پیس سر میکردن اون موقع فقط برا خندیدن فیفا بازی میکردیم...
    دقیقا صحبتای شما درسته. اینا ویژگی‌هایی بودن که وجودشون کنار یک گیم پلی ناب میتونست فوق‌العاده باشه، چیزی که پیس 6 داشت و بقیه نسخه‌های بعد از اون نداشتن بخاطر همون هم خیلی ازجمله من از پیش 6 با خاطره‌های خوب یاد میکنیم و اونو جزو بهترین نسخه هاش میدونیم. حالا هم تو فیفا وجود داره و همون لذت با شدت خیلی بیشتر.

13. 5 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان بنده روی آخرین تنظیمات لگ دارم

رم :4
    سی پی یو Q8300
    گرافیک : 650 gtx
    مانیتور : 22 F.HD

مشکل اصلی من برای این که لگ میگیره چیه ؟ آیا با تعویض سی پی یو حل میشه ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

گیم پلی pes انعطاف پذیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
    گیم پلن گفتم..یعنی اون قسمتی که ترکیب میچینی...قسمت ترکیب چینی پیس خیلی باحال تر و انعطاف پذیر تره مخصوصا تو سری ها قبل

16. 3 کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •