تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اقاي سوتي كيه؟

راي دهنده
223. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عادل فردوسی‌پور

12 5.38%
  • محمدرضا احمدی

3 1.35%
  • مزدک میرزایی

8 3.59%
  • جواد خیابانی

172 77.13%
  • محمد سیانکی

2 0.90%
  • پیمان یوسفی

4 1.79%
  • علیرضا علیفر

17 7.62%
  • ساير گزارش گران

5 2.24%
صفحه 31 از 53 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 530

نام تاپيک: سوتي هاي گزارش گران، مجريان و كارشناسان در برنامه هاي جام جهانی

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فردوسی پور هم سوتی خیلی میده وچرت وپرت زیاد میگه منتهی چون وجهه مثبتی از خودش به جا گذاشته به نظر نمیاد.

مثلا دیروز وسط بازی از جنگ جهانی اول گفت و پادشاه اتریش و تروریست صرب و دیگه امیدواریم شاهد جنگ نباشیم حالا فرض کنین اینا رو بدبخت خیابانی میگفت چقدر میدادن دستش ؟؟؟؟!!!!!
    دقیقا
    روی خیابانی هم خیلی حساس شدن
    مثلا اونجا که گفت بهتره الان یه بلیت برای برازیلیا و سفارت کویت برای اسکولاری رزرو کنن تا بره پناهنده بشه اگر خیابانی این حرفو میزد میگفتن چقدر چرت و پرت میگه ولی عادل که گفت میشه جمله بامزه و خلاقانه

این برنامه 2014 هم که تازگی ها نصف ببشتر بازی ها رو بدون کارشناس برگزار می کنه
    مثلا بازی دیشب کلمبیا و اروگوئه کارشناس نداشت و خود عادل و جاودانی و میثاقی راجع به بازی حرف میزدن
    تو دور گروهی هم همینطور بود مخصوصا بازی های نصف شب
    کارشناس هم که میارن انقدر این وسط تبلیغ پخش میشه که طرف وقت نمی کنه حرف بزنه
    مثلا در 15 دقیقه بین دو نیمه 14 دقیقه و 30 ثانیش تبلیغ پخش میشه بعد میان تو استادیوم فردوسی پور به مهمان برنامه میگه نظرتون راجع به نیمه اول چی بود بعد تا طرف میاد حرف بزنه میپره وسط حرفش میگه ببخشید بازی داره شروع میشه بریم بازی رو ببینیم
    Last edited by farshidmm; 29-06-2014 at 15:45.

2. 6 کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

عادل فردوسی پور خیلی رو مردم و نظرشون در مورد بازیای مختلف تاثیر داره ، خیلی
    قضیه هاشم بیگ زاده رو هم عادل راه انداخت!

4. 5 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

من که نه طرفدار برزیل بودم نه شیلی اعصابم خورد شده بود از دست گزارش فردوسی پور! به زور داشت برزیل رو اوت میکرد تو وقتای اضافه هم نمیدونم توجه کردین یا نه حمله های برزیل حالا درسته زهردار نبودن ولی اصلأ عکس العمل خاصی تو تُن صدای فردوسی پور نمی دیدیم ولی شیلی که توپ رو تا نزدیکای محوطه جریمه برزیل میورد چنان دادی میزد انگار تک به تک شدن
    از این هم زورم میگه که همیشه آخرش قیافشو یه جوری میکنه و میگه نه واسه من فرقی نداره
    عزیز جان قشنگ مشخص بود که عادل طرفداری از برزیل میکرد و اون نمونه ها که شما میگی بیشتر از ترس بود: وای نخوریم که فلان میشه و بیسار میشه. احتمالاً رفته بود قشنگ از اوضاع شورشی ها و معترضین آگاه شده بود و میترسید. و خوب یکم هم زیادی جو میداد و هی فاجعه فاجعه میکرد.

فردوسی پور هم سوتی خیلی میده وچرت وپرت زیاد میگه منتهی چون وجهه مثبتی از خودش به جا گذاشته به نظر نمیاد.

مثلا دیروز وسط بازی از جنگ جهانی اول گفت و پادشاه اتریش و تروریست صرب و دیگه امیدواریم شاهد جنگ نباشیم حالا فرض کنین اینا رو بدبخت خیابانی میگفت چقدر میدادن دستش ؟؟؟؟!!!!!
    اونجا گفت ساللروز آغاز جنگ اوله و یه لحظه زد خاکی که دلیلش رو بگه که یهو چسبوندش به صرب بودن طرف و اشاره به داور بازی ایران و آرژانتین و ...
    از محتوای گفتگو که خارجش کنی خیلی بد به نظر میاد ولی واقعاً نبود.

یادمه یکی از بازیها یه هوادار یه چیزی نوشته بود به زبان اسپانیایی و عادل ترجمه میکرد

اما دیشب یک دختر کلمبیایی برای جیمز رودریگز یک جمله نوشته بود و

احمدی که زبون اسپانیایی بلد نیست که ترجمه کنه هی گیر داده بود

تکرار میکرد که جیمز رودریگز حالا بالاتر از روبن و مولر و مسی مرد 5 گله جام شده!

آخرم نفهمیدم اون نوشته چی بود؟! دوستان کسی میدونه؟
    دیگه با اون جای لبی که رو مقواش بود ترجمه نمیخواد ک31:

کسی متوجه سوتی احمدی نشد؟
    نیمه اول گفته بود مسن ترین (با تجربه ترین؟) بازیکن زمین فورلان با 35 سال سنه! بعد نیمه دوم اومد مثلا سوتیشو درست کنه، گفتش بعد از فورلان با 35 سال سن، yepes با 38 سال سن مسن ترینه احمدی سوتی میده معذرت خواهی هم نمی کنه !!
    سوتی رو داد و بعد که اومد درستش کنه باز نزدیک بود سوتی بده که درستش کرد چون گفت : "بعد از فورلان با 35 سال سن، yepes با 38 سال سن مسن ترین بازیکن کلمبیا هست". این اشتباه تو جمله بندی خیلی بهتر از اینه که بلد نباشی که 38>35.
    دقیقا احمدی به نظر خیلی بچه خوبی میاد سوای بحث گزارش! از این عقده ای ها نیست و کلاس الکی هم نمیذاره...ساده و صمیمانه گزارش می کنه و چندان تو جو نیست که حالا ما اومدیم صدا سیما داریم گزارش می کنیم و خیلی شاخیم و این داستانها!
    احمدی بد نیست. با هیجان گزارش میکنه و مثبته. مثل میرزایی تنفر برانگیز نیست و مثل علیفر از خودمتشکر و Self Center نیست و البته خیلی از خیابانی باهوش تره. نه که IQ 200 داشته باشه ولی حد اقل خودش برای خودش دردسر درست نمیکنه.

++

یکی از بازیهای چند شب پیش که 2 شب داشت پخش میشد رو خیابانی داشت گزارش میکرد. روی تصویر نوشت اذان صبح به افق تهران و ... معمولاً میگن که از هموطن های عزیز التماس دعا داریم و ... خیابانی برگش گفت: "در این لحظات اذان صبح از هم وطن های عزیزمون در هر جای ایران .... (مکث طولانی که داشت مثلاً فکر میکرد) ... امیدوارم که خوب و سلامت باشن" من بودم که نصف شب تو اطاق پخش شدم و لحظات بر ما شاد گشت .

6. 4 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

یکی از بازیهای چند شب پیش که 2 شب داشت پخش میشد رو خیابانی داشت گزارش میکرد. روی تصویر نوشت اذان صبح به افق تهران و ... معمولاً میگن که از هموطن های عزیز التماس دعا داریم و ... خیابانی برگش گفت: "در این لحظات اذان صبح از هم وطن های عزیزمون در هر جای ایران .... (مکث طولانی که داشت مثلاً فکر میکرد) ... امیدوارم که خوب و سلامت باشن" من بودم که نصف شب تو اطاق پخش شدم و لحظات بر ما شاد گشت .
    یه ضرب المثل هست (( البته فکر کنم !! )) که میگه قبل از حرف زدن فکر کن !!!
    جواد خیابانی فکر کنم جزو آدمایی هست که اول حرف میزنه بعد فکر میکنه !!

واقعا بعضی مواقع یه چیزی میگه که آدم پیش خودش میگه این بشر اصلا یه چند ثانیه در مورد جملش فکر میکنه ؟؟؟
    همینجوری هرچی به زبون میاد میگه !!!

8. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چرا به هامس رودريگز ميگن جيمز رودريگز!؟

داره خودمونی میشه Arad olfati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    چرا محل سکونتمو میخوای؟

پيش فرض

چرا به هامس رودريگز ميگن جيمز رودريگز!؟
    چون راحت تره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دیگه با اون جای لبی که رو مقواش بود ترجمه نمیخواد ک31:
    چه جالب ...
    مگه عکس لبم داشت؟ من توجه نکردم ...
    عکسش منتشر شده توی نت ؟!
    قیافش هم بد نیست رودری

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اینو برای کی فرستاده حالا؟!

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اینو برای کی فرستاده حالا؟!

برای کسی که بهش پاس گل داد !!!(( با سر ))

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahziar-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    فعلا خانه به دوشم...

پيش فرض

یعنی اسم واقعی جیمز رودریگز هامسه؟ اگه اینطوره پس یه سوتی وحشتناک از احمدی رو همین الان کشف کردم. رو پخش تکرار گل دوم رودریگز احمدی گفت: ...جیمز رودریگز یا به قول میثاقی خامس رودریگز! که البته با 5 گلی که زده خامس برازنده تره!

15. این کاربر از Mahziar-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •