تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 300 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چطور میتونم اکانتمو از گوشی پاک کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آخرین وضعیت منابع من از دیروز صبح تا الان با حدود 400 تا غارت شده و 300 تا مصرف اکسیر برای ساخت نیرو و حدود 2.5 میلیون گلد برای آپگرید دفاعی ها و ریکاوری بمب ها از این منابع کم شده و این مونده !

اینو گذاشتم که دوستان یه موقع بازی رو یه چیزه فضایی ندونن و فکر نکنن بنده بلوف میزنم

ترفند های پیچیده و جذابی داره که تو طول بازی یاد میگیرید

اینم Map جدیدم امروز زدم

چیزی که هست اینه که الان منابع هست ولی کارگر نیست !

اینم آخرین وضعیت منابع امشب :

سلام دوست عزیز
    مال دنیا چرک کف دسته! انقدر دنبال طلا و مال دنیا نباش! این همه جمع کردی آخرش باید بری زیر خاک!

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خوب من. یکی از کارگرام کارش تموم شد دادم واسه آپ کردن تان هال . 6 روز طول میکشه

حالا بهترین مپ واسه لول 7 چیه ؟؟
    +

کاپ بالا حسن داره؟؟ الان یکی با لول 6 تان هال ، لولش گلد 2 شده !!!!!

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    مال دنیا چرک کف دسته! انقدر دنبال طلا و مال دنیا نباش! این همه جمع کردی آخرش باید بری زیر خاک!

سلام عزیزم

خارج از بحث شوخی این داستان شما اینو توجه کن که تو این دنیا شما فقط مسئول خودت , اطرافیانت , زنت , شوهرت , مادرت و پدرت نیستی !!

شما یک بخش عظیمی از وظیفه ای که برعهده داری مستحکم کردن پایه های زندگی و پیشرفت برای نسل آینده خودت هست ! زمانی که نوه ها و نتیجه ها و نبیله ها وندیده ها و ... زندگی میکنن باید از وجود شما و زندگی درست شما یاد کنن چون که میدونن شما باعث وضعیت فعلی اونها هستید

پس اینجوری ها هم داستان کشکی نیست دوست گلم , اون آقا و خانم بلا نسبت شما نا فهمی که توی تلویزیون و رادیو این خزعبلات رو تحویل جامعه ی فرسوده ی ما میده 1 دقیقه به این موضوع فکر نکرده .

من میدونم هرکس وظیفه پیشرفت خودش رو برعهده دارم اما اینو هم میدونم که منه نوعی نباید مصائب زندگی رو برای نسل بعدم فراهم کنم , اگر سهل انگاری شد خودش جوابگو باشه نه شما ...

چطور میتونم اکانتمو از گوشی پاک کنم ؟
    شما بازی رو که پاک کنی کافیه . حالا دلیل این کار چیه ؟

خوب من. یکی از کارگرام کارش تموم شد دادم واسه آپ کردن تان هال . 6 روز طول میکشه

حالا بهترین مپ واسه لول 7 چیه ؟؟
    +

کاپ بالا حسن داره؟؟ الان یکی با لول 6 تان هال ، لولش گلد 2 شده !!!!!
    به به به سلامتی

میلاد جان تو TH 7 دیگه یه صبر 1-2 ماهه لازم داری برای آپ کردنه تمام ساختمان ها و نیرو ها و ... تا جایی که دیگه چیزی برای آپ کردن نداشته باشی اینطوری توی TH8 فقط روی نیرو کار میکنی و به شدت سرعت پیشرفتت بالا میره .

این 2 مپ رو من برات مناسب دیدم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام عزیزم

خارج از بحث شوخی این داستان شما اینو توجه کن که تو این دنیا شما فقط مسئول خودت , اطرافیانت , زنت , شوهرت , مادرت و پدرت نیستی !!

شما یک بخش عظیمی از وظیفه ای که برعهده داری مستحکم کردن پایه های زندگی و پیشرفت برای نسل آینده خودت هست ! زمانی که نوه ها و نتیجه ها و نبیله ها وندیده ها و ... زندگی میکنن باید از وجود شما و زندگی درست شما یاد کنن چون که میدونن شما باعث وضعیت فعلی اونها هستید

پس اینجوری ها هم داستان کشکی نیست دوست گلم , اون آقا و خانم بلا نسبت شما نا فهمی که توی تلویزیون و رادیو این خزعبلات رو تحویل جامعه ی فرسوده ی ما میده 1 دقیقه به این موضوع فکر نکرده .

من میدونم هرکس وظیفه پیشرفت خودش رو برعهده دارم اما اینو هم میدونم که منه نوعی نباید مصائب زندگی رو برای نسل بعدم فراهم کنم , اگر سهل انگاری شد خودش جوابگو باشه نه شما ...
    اتفاقا بنده هم به شدت با اون حرفی که قبلا از روی مزاح زدم مخالف هستم و به شدت حرف شما رو تایید می کنم و اطرافیان و دوستانم هم می دونن که چقدر با این جور حرفها مخالفم!
    اتفاقا چندین بار با افرادی (نمی تونم بگم کدوم قشر) که از این جور حرفها زدن درگیری لفظی شدید پیدا کردم!
    اما خلاصه بحث اینکه اون حرف رو جهت عوض کردن روحیه بچه ها گفتم!
    راستی این چند روزه که طرح جدید کلش آف کلنز اجرا شده و با یک الماس میشه کالکتورها رو بوست کرد میزان منابعی که غارت میکنم به طور متوسط خیلی بیشتر شده! حیف که نمیشه تندتند خرجشون کرد و ساختمون ساخت!

7. این کاربر از indianboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

اتفاقا بنده هم به شدت با اون حرفی که قبلا از روی مزاح زدم مخالف هستم و به شدت حرف شما رو تایید می کنم و اطرافیان و دوستانم هم می دونن که چقدر با این جور حرفها مخالفم!
    اتفاقا چندین بار با افرادی (نمی تونم بگم کدوم قشر) که از این جور حرفها زدن درگیری لفظی شدید پیدا کردم!
    اما خلاصه بحث اینکه اون حرف رو جهت عوض کردن روحیه بچه ها گفتم!
    راستی این چند روزه که طرح جدید کلش آف کلنز اجرا شده و با یک الماس میشه کالکتورها رو بوست کرد میزان منابعی که غارت میکنم به طور متوسط خیلی بیشتر شده! حیف که نمیشه تندتند خرجشون کرد و ساختمون ساخت!
    بسیار عالی و خوشحالم که این طرز فکر رو دارید

منم البته متوجه شوخی شما شدم و گفتم خارج از شوخی دوست خوبم .

این طرح ها یه جورایی پا بر جا هست همیشه و به صورت یه سورپرایز یا کمک و ایجاد انگیزه فعالیت برای مدتی برگزاری میشه .

خب خیلی ها میان Boost میکنن اما نمیتونن درست مدیریت داشته باشن و به خاطر همین Collector ها شروع به ذخیره زیاد منباع میکنن و چون کسی نیست اونارو به Storage ها انتقال بده

برای Loot کردن منابع زیادی رو به شما نشون میدن و موقعیت خوبی برای غارت هست .

شما به غیر از کارگر و ساخت و ساز آپگرید نیرو هارو هم بر عهده داری

اگه یک عکس از کل کلن خودتون و لابراتوآر برام بزارید میگم چطوری بهینه تر از منابع استفاده کنید

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مرسی سعید جان.
    یه سوال !
    Lightning Spell لول 5 اش تو کدوم لول تان هال باز میشه !؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فکر می کنم تصویر نقشه ام توی صفحه قبلی همین تاپیک باشه!
    راستی یه مشکلی که از ابتدا داشتم اینه که معمولا مقدار منابع الکسیری که غارت می کنم کمتر از طلاست! نمی دونم این عادیه یا نه؟ ولی احساس می کنم که مقدار طلای ذخیره شده افراد دیگه به طور متوسط بیشتر از مقدار الکسیرشونه!
    Last edited by indianboy; 04-08-2014 at 14:34.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

مرسی سعید جان.
    یه سوال !
    Lightning Spell لول 5 اش تو کدوم لول تان هال باز میشه !؟
    خواهش میکنم میلاد عزیزم

Laboratory Level 6
    Town Hall 8

فکر می کنم تصویر نقشه ام توی صفحه قبلی همین تاپیک باشه!
    راستی یه مشکلی که از ابتدا داشتم اینه که معمولا مقدار منابع الکسیری که غارت می کنم کمتر از طلاست! نمی دونم این عادیه یا نه؟ ولی احساس می کنم که مقدار طلای ذخیره شده افراد دیگه به طور متوسط بیشتر از مقدار الکسیرشونه!
    بله دیدم نقشه شما رو

این بسته به هدف شماس , اگه شما برای غارت هدف رو اکسیر قرار بدید در آخر روز منابع بیشتری از اکسیر و غارت میکنید تا گلد رو

نمونه بارز این داستان عکس های کلن خوده من

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چون روی 4S ریختم با همون APPLE ID گوشی رو 5S نصب کردم حالا تو هر دو با یک اکانت باز میشه
    بازی رو پاک کردم apple id هم sign out کردم یه apple id جدید ریختم باز همونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •