[QUOTE=D N A;8343106]آپدیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کن
دوباره امتحان کن
[QUOTE=D N A;8343106]آپدیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کن
دوباره امتحان کن
سلام من تا مرحله ای که باید بیفته دنبال ماشین آتش نشانی و بعدشم بگیرتشو و بکشه و ازین حرفا،
یه بار سیستم رو خاموش کردم الان که اومدم بیام داخل میبینم که تا میره داخل بازی لحظه ای که میخواد بره پشت اون کامیپوتر و بعدش بیفته دنبال ماشین آتش نشانی یدفعه می ایسته تصویر و نمیشه کاری کرد.یعنی هنگ میکنه.نمیدونم مشکل چیه لطفا کمک کنید
یه بار بازی رو انیستال سیستم رو ری استارت کنید وبعد نصب کنید قبل از انیستال درDocumentsفولدرMy Gamesرو کپی کنید وبعد از نصب در همین جا پیست کنید تامراحل پاک نشهنوشته شده توسط lovergod14innocentand [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نشد درایور کارت گرافیک رو اپدیت کنید
سلام.ممنون مشکل قبلیم حل شد.یه سوالی داشتم.الانن یه ذره از بازی گذشته.بازی لگ میزنه.هم پیاده و هم وقتی که سوار ماشین میشی.کرک مربوطه رو ریختم اما بازی دیگه اجرا نشد و ارور میده.
چیکار کنم؟
داداش محمد سلام....شما باید crack قبلی رو نصب کنید و بنرنامه rezer game booster رو نصب کنین.....و بعد هم اخرین ورژن دایرکت ایکس رو نصب کنین و بعد هم اخرین worst mode ی که برای بازی اومده رو دانلود کنید......راسیتی antialiasing رو off کنین..
![]()
آقا من با CPU:2.3 میتونم بازی کنم؟
این بازی هم تکلیفشو با ما مشخص نمی کنه.یه روز خوب و عالیه،یه روز بد و اعصاب خورد کن.
دوستان اون وقتایی که گیر میزنه لپ تاب اصلا داغ نمی کنه و صدایی هم ازش نمیاد.(فکر کنم ایراد از کارت گرافیکه).هنگ میکنه.صدا خیلی عقب تر از تصویره.مشکل از کارت صدا نیست احیاناً؟
کمکم کنید دائمی درستش کنم.
یه سوال دیگه هم داشتم.من هر وقت این بازی رو میخوام اجرا کنم صفحش کوچیکه هر بارم میذارمش full screen دفعه بعد بازم همونجوری میشه.بعضی وقت ها هم سیو نمیشه(همیشه نه)
چیکارش کنم؟
هر چی کرکم بریزم فایده نداره.
سلام
من روی وین 8.1 با 6 گیگ رم و 2.4 Cpu نصب کردم البته 64 بیت . لپتاپ هم هست.
حالا مشکل اینه که کند و آهسته عمل میکنه حتی وقتی گرافیک بازی رو روی حداقل میزارم.
حالا چیکارش کنم؟
بعدم میخواستم روی PC با ویندوز 7 که اونم 32 بیته و 4 گیگ رم داره و 3.3 Cpu نصب کنم.
اینو چیکارش میتونم بکنم که اجرا بشه؟
گرافیک هردو هم 1 هست که شیر میکنه میشه 2
راستی نسخه بازی هم بلک باکسه و مشکلاتم شبیه به مشکلات دوستمون تو پست بالا هست
برای رفع مشکلات گرافیکی کند بودن ، لگ ، اسلوموشن و تیک زدن بازی تنظیمات گرافیکی زیر را به دقت انجام دهید: ۱محتوای مخفی: 1
روی 32 بیت فکر نکنم اجرا بشه.
من انواع و اقسام .Net framewrok ها رو نصب کردم
ولی نشد! :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)