تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 32 اولاول ... 21272829303132 آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 315

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی ایتالیا | آتزوری

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

یه جا خوندم که نوشته اگر گاز گرفتن سوارز اثبات بشه از طرف فیفا احتمال داره تا 25 بازی محروم بشه !

یه بار دیگه گاز گرفته بوده 10 جلسه محروم شده. کلا زیاد گاز میگیره...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باشگاهی دیگه ؟؟
    اگه این خبر صحت داشته باشه میتونه به آینده حرفه ای سوآرز لطمه بزرگی بزنه

درحالی که باشگاه های زیادی تمایل به خرید سوارز با مبلغ هنگفت دارن با این کارش عملا تیشه به ریشه خودش زد
    و دیگه فکر نکنم باشگاهی مایل باشه سوآرز رو بخره (( 80 میلیون بدن کل فصل محروم باشه ؟ ))

تو لیورپول هم با مشکل مواجع میشه !!

امیدوارم یه حال اساسی بهش بدن
    یه فصل کامل محرومش کنن تا زمین فوتبال رو با جای دیگه اشتباه نگیره !!

2. 4 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

من هنوز تو شوک موندم که چی به چی شد...
    arash-king کجایی؟ همونی که گفتی شد...

4. این کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هنوز تو شوک موندم که چی به چی شد...
    arash-king کجایی؟ همونی که گفتی شد...
    به قرآن منم ناراحــتم ولی میدونستم همین اتفاق میفته
    من قبل از جام گفتم حذف میشیم ، چون بازیکنایی که دعوت شده بودن در حد تیم ملی نبودن
    میدونستم این تیم با این بازیکنا به هیچ جا نمیرسه

دلم فقط از این میسوزه که آخرین بازی پیرلو توی تیم ملی همراه با حذف از گروهی بود

6. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

درسته که ما تو بازی با کستاریکا ضعیف بودیم و سزازوار باخت.

اما در بازی با اروگویه حرکت احمقانه مارکیزیو که نشان دهنده خستگی روانی او داشت و حتی در محلات بازیکن صاحب توپ نمیاد خطا بکنه بلکه اون که داره دریبل میشه باید این کار بکنه روند بازی رو عوض کرد و اروگویه که یک تیم ضعیف بود به صرافت بندازه برای گل زدن......ذر کنار مارکیزیو داور هم با مجارات شدید او و اخراج نکردن سوارز همه چی رو خراب تر کرد.

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

اینکه ایتالیا قبلا بازیکنای با کیفیت تری داشت که شکی نیست ولی اینکه بعضی از دوستان میگن دست مربی خالی بود و اینا رو اصلا قبول ندارم
    الآن مثلا کاستاریکا چه بازیکن خاصی داشت که به 7 امتیاز صعود کرد؟!! یعنی بازیکنامون از تیمایی مثل کاستاریکا، مکزیک، کلمبیا و ... بدتر بودن؟
    نه دوستان، فرق ایتالیا با این تیما در شجاعت و ترسو بودن مربیاشون بود

من به جز نیمه اول بازی با انگلیس و 10 دقیقه آخر بازی با اروگوئه،بقیه بازی های تیم رو دیدم. تو این مدت کلا ایتالیا روی هم 5 موقعیت درست و حسابی هم نداشت. فقط 2 تا موقعیت خوب جلوی کاستاریکا داشت که جناب بالوتلی لطف کردن و ...

وقتی آقای پراندلی به بهونه سن بالا یا مشکلات فیزیکی کسایی مقل روسی و توتی رو دعوت نمیکنه، بایدم اینجوری نتیجه بگیره. همچین پراندلی قبل مسابقات گفت من شرایط فیزیکی بازیکنا برام خیلی مهمه و خیلی از بازیکنا رو به این دلیل دعوت نکردم گفتم حتما تیم میخواد انقدر سریع و دونده بازی کنه که همش مشغول حمله و پرس کردن باشیم! ولی الآن دیدیم یکی از کم تحرک ترین تیم های جام بودیم!
    همون موقع که فهمیدم شماره 10 تیمی که همیشه شماره 10 هاش جزو بهترین های جهان بوده رو کاسانو پوشیده، فاتحه تیم رو خوندم

تو سالی که باسلون و بایرن با اون سبک تملک توپشون به اون مشکلات خوردن و بعد اسپانیا اونجوری نابود شد تو جام، ایتالیایی که هیچوقت تملک توپ براش مهم نبوده رو دیدیم که داره به همین روش بازی میکنه!!

9. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تیم همینطوریش سرعت نداره بعد شما میگی چرا توتی دعوت نشده ؟! با تمام احترام توتی توی دوران جوانی و اوجش هم بازیکن دونده ای نبوده و الان هم با بالا رفتن سنش به طور حتم استقامت اون کمتر شده .
    ایراد اصلی اونجاست که بیشتر مربیان ایتالیایی به سمت سیستم های به روز فوتبالی نمیرن و اصرار دارن که از سیستم های تاریخ مصرف گذشته همچنان استفاده کنن .
    البته تعداد کمی از مربیان هستن که از سیستم های مدرن استفاده میکنن ولی بیشترشون همچنان راه گذشته رو طی میکنن .

همین ایتالیای پراندلی هم همچنان اصرار به استفاده از سیستم های منسوخ شده داشته و داره و شما سرعت رو توی بازی تیم مشاهده نمیکنین .
    تیم خیلی ایستا و قابل پیش بینی بازی میکنه و کار رو برای حریف مقابل راحت میکنه و در آخر ضربه اش رو هم میخوره .

البته به بازیکنان دعوت شده و کلا ترکیب و چیدمان تیم هم ایراد کلی وارده . در اصل میشه گفت مربی و بازیکنان همگی مقصرند و این عملکرد ضعیف شامل کل مجموعه تیم میشه .

تیم ملی ایتالیا به تغییر نسل احتیاج داره ... تغییر نسلی حساب شده و با برنامه ریزی .

11. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه elshaarawy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

لطفا تایپک بسته بشه . حذف شدیم و دلیلی برای ادامه پست وجود نداره

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

تیم همینطوریش سرعت نداره بعد شما میگی چرا توتی دعوت نشده ؟! با تمام احترام توتی توی دوران جوانی و اوجش هم بازیکن دونده ای نبوده و الان هم با بالا رفتن سنش به طور حتم استقامت اون کمتر شده .
    اتفاقا چون تیم سرعت نداشت و نمیخواست هم داشته باشه من گفتم که چرا همچین بازیکنایی دعوت نشن! و گرنه اگه تیم میخواست سرعتی بازی کنه که حرفی نبود تو دعوت نشدنشون
    من که همون تو پست قبلی هم گفتم که پراندلی خیلی لطف کرد که توتی رو دعوت نکرد تا تو همچین بازی های ضعیفی شرکت داشته باشه
    با تمام احترامی که برای پیرلو قائلم، الآن مثلا پیرلو خیلی تحرک داشت؟! ولی چون نیاز به هوشش داشتیم فیکس بازی کرد و کل بازی ها رو تو زمین راه رفت!
    شایدم بالوتلی و کاسانو خیلی تحرک داشتن!

در هر صورت حذف شدیم و حقمون هم بود و ایشالا این باخت ها باعث پیشرفت و پیروزی های تیم در آینده بشه

Italy

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

البته مشکلات ایتالیا به حضور یا عدم حضور یکی دو بازیکن خلاصه نمیشه با اینکه خیلی از بازیکنان در سطح نام خودشون هم نبودند اما مشکل اصلی برمیگرده به کادر فنی که مشخصا مسئول اصلی نتایج تیم هست.
    از دعوت بازیکنان گرفته تا بازی ضعیف در خط حمله و ... که همه دلایلی بود بر بازی های ضعیف و حذف زودهنگام

حالا دیگه بحث این جام نیست،تیم حذف شد،پراندلی و آبته هم کناره گیری کردند حالا باید تفکرات جدید به فوتبال ایتالیا تزریق بشه
    در لیست تیمی که در جام بود بجز سیریجو،وراتی و موتا که هر سه در psg بودند سایر بازیکنان در سری آ بازی میکردند.سری ا هم که چند سالیه با مشکلات داخلی ایتالیا و تغییر قوانین اقتصادی،صلاب گذشته رو از دست داده و همانند دهه 90 دیگه ستاره های سطح اول فوتبال جهان در این لیگ نیستند و علاوه بر اون،تیمهای قدرتمند ایتالیا هم دوران پر فرازو نشیبی رو پشت سر میزارند.

تفکرات جدید باید به فدراسیون بیایند،سری آ باید قدرت سابق خود رو کم کم پس بگیره و تیم های باشگاهی ایتالیا هم باید با برنامه ریزی صحیح به دوران خوب خود باز گردند تا اینگونه شاهد عدم نتیجه گیری ایتالیا در عرصه های بین المللی باشگاهی و ملی نباشیم.

به امید بازگشت آتزوری به دوران اوج

15. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من خیلی مربی رو مقصر نمیدونم .همین مربی ایتالیا رو تا فینال یورو رسوند
    این جام ، جام آمادگی بدنیه . ایتالیا تیم خسته ای بود مثل اسپانیا ، انگلیس و پرتغال
    من قبل جام با یکی از دوستام صحبت مکردیم در مورد جام گفتم بهش این جام، جام تیمای امریکای جنوبیه تقریباً همه تیمای اون ناحیه حریفاشون رو اسیر کردن با همین آمادگی بدنی و عادت داشتن به شرایط اون ناحیه
    شما 2تا بازی آخر ایتالیا رو نگاه کنید میبنید چقدر کند و خسته بازی کردن . تو بعضی دقایق حتی حمل توپ هم مشکل بود براشون اینا به خاطر بدن ناآماده و خستس نه ضعف تکنیکی تازه هوای گرم و شرجی رو هم اضافه کنید
    بعدشم میدون جام جهانی جایی نیست که فقط بازیکن جوون بریزین تو زمین و یا علی بزن بریم .همین انگلیس که تیم جوون تری بود چکار کرد ؟ ایموبیله جوون چقدر موثر بود ؟ دیشیلیو ؟ و بقیه .
    یکی از مشکلای ایتالیا اینه که تو پرورش استعداد برای جایگزینی نسل آیندش برعکس کشوری مثه آلمان خوب عمل نکرده . یه زمان خط حمله ایتالیا باجو و اسکیلاچی رو داشت بعد ها دل پیرو ، اینزاگی ، ویری و توتی و... که همه تو تیم ملی و باشگاهی ستاره بودن
    الان چی ؟ بالوتلی هست که از نظر فنی خوبه ولی حاشیه بیچارش کرده و همیشه باهاشه بقیه هم در حد بزرگای نسل قبل به نظر نمیرسن . بیایم تو خط دفاع که به نظرم ذخیره های مالدینی ، نستا، کاناوارو و بقیه ستاره های دفاعی اون زمان هم از این خط دفاعی بهتر بودن
    الانم اگه پیرلو و بوفون برن جایگزین دارن ؟؟

17. 3 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •