كپي كردم ولي وقتي تو گوشي ميخوام نصبش كنم مينويسه قابل شناسايي نيست نات اينوليد
كپي كردم ولي وقتي تو گوشي ميخوام نصبش كنم مينويسه قابل شناسايي نيست نات اينوليد
فایل جاوا رو که ریختی تو گوشی باید اجرا بشه . شما ببین فایلی که تو گوشیت کپی میکنی به این شکله؟
![]()
اگه این طوری بود و بازی نصب نشد شاید گوشیت مشکل فیزیکی داشته باشه
Last edited by morteza_m2n; 14-09-2007 at 10:55.
دقيقا همين پسوند را داره گوشيم يكي نيست كه كلا تو اكثر گوشي ها سري 60 نمتونم بريزم از 6600 يا 7610 و ..
همه ی بازیها اینطورین یا بعضی هاشون؟ چون بعضی از بازیها کلا خرابن
این توضیح کامل نصب بازیهای جاو هست که تو پست اول این تاپیک بود:
طریقه نصب بازی و نرم افزار روی گوشی های جاوا(سونی اريکسون و ساير گوشی ها)
1- نرم افزار و یا بازی جاوا رو دانلود کنید ...
2- به پسوند فایلی که دریافت کردید دقت کنید ... اگر فشرده بود ( فرمت zip و یا rar ) آن را از حالت فشرده خارج کنید.
3- بعد از خروج از حالت فشردگی شما یک فایل با پسوند jar مي بينيد که این فایل توسط Win Rar باز مي شود ! ولی شما اصلا نباید این فایل را باز کنید ... بلکه این فایل را به همین صورت به داخل گوشي منتقل كنيد و در داخل گوشي با کلیک بر روی آن فايل با پسوند Jar بازی و يا نرم افزار به طور اتوماتیک شروع به نصب مي كند.
نکته : در صورتیکه به فایلهایی برخورد کردید که پسوند آنها برای شما نا آشنا بود مانند : cls با inf ... این به این دليل است که شما فایل jar را به اشتباه باز کردید ...
نکته 2 : ممکن است فایلی که شما دانلود می کنید فشرده نباشد و به همان صورت jar باشد ... پس قبل از اینکه فایل را از حالت فشردگی خارج کنید توجه کنید که فایل فرمتش jar نباشد ...
بیشتر از این هیچ کس نمیتونه کمک کنه
Last edited by morteza_m2n; 15-09-2007 at 15:01.
این فایل نصب شدنی نیست شما این فایل رو از داخل فایل جار برداشتی یعنی فایل جار رو به اشتباهی باز کردی
Last edited by morteza_m2n; 15-09-2007 at 15:11.
يه مشكل ديگه من نميدونم چرا در اجراي برخي از بازي ها گوشيم هنگ ميكنه گوشم k75i هستش
مثلا اين رئال فوتبال2008 چند بار قفل ميكنه تا بشه يك بار بازي كرد ولي تو k510 قفل نميكنه
فكر كنم گوشيم مشكل داره
گوشی من هم اینطوری میشه n72 بعضی بازیها رو قفل میکنه ربطی به گوشی نداره فکر کنم به رمت بستگی داشتع باشه![]()
در مورد بازی سایلنت هیل راهنمایی میخواستم.هدف بازی چیه و دارای مرحله هست یا نه
تو این تاپیک دربارش بحث شده :ر مورد بازی سایلنت هیل راهنمایی میخواستم.هدف بازی چیه و دارای مرحله هست یا نه
....موفق باشی....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)