سلام..کسی میدونه برنامه هایی که زمان نصب.گوشی intallation sequrity eror میزنه رو چجوری میشه نصب کرد؟.من تو نصب برنامه sysap که مال خود گوشیه برای دیدن sms تو pc به این مشکل خوردم(6630)..لطفا یکی کمک کنه...
سلام..کسی میدونه برنامه هایی که زمان نصب.گوشی intallation sequrity eror میزنه رو چجوری میشه نصب کرد؟.من تو نصب برنامه sysap که مال خود گوشیه برای دیدن sms تو pc به این مشکل خوردم(6630)..لطفا یکی کمک کنه...
میشه روی گوشی Nokia 6131 برنامه نصب کرد؟ اگه میشه فرمتش باید چی باشه؟
چطوری باید برنامه رو نصب کرد؟
بلاخره ما چیکار کنیم با این n73 یعنی هیچ رقمه راه نداره روش تم بریزیم؟
در ضمن من هرچی بازی هم روش می ریزم می خواد به اینترنت وصل شه![]()
میدونم اصلا جاش اینجا نیست ولی مجبورم بپرسم. من از این سایت یه فایل زیپ 52 مگابایتی دانلود کردم ولی پسوردش یادم نیست.هرچی گشتم اون تاپیکو پیدا نکردم.خواهشا کمکم کنید
سلام من برنامه FullScreen.Caller رو نمی تونم رو n73 نصب کنم خطا certificate error the application supplier رو میده
این برنامه روی همه گوشی ها کار میکنه؟؟
یا اینکه GPS یا از این جور چیزا میخواد؟؟
روی گوشی من که فقط گزینه exit داشت(ان73)
Last edited by arash n; 26-08-2007 at 11:15.
من وقتی میام نصب کنم میگه مموریم حا نواری ولی چک کردم دبدم داره
اگرم میتونید یه دیگشنری en to fa واسه گوشی نوکیا 6131 بزارید
سلام دوستان.من برنامه WebGate[1].Advanced.Device.Locks.v1.01.UIQ.3rd.Unsigned.Crac ked-OPDA
رو از یه سایتی دانلود کردم.واسه پسورد گذاشتن روی قسمتهای مختلف موبایل هست.وقتی میخوام باهاش یه قسمت رو قفل کنم ازم یه کد میخواد در حالیکه من هیچ کدی بهش ندادم.هر کدی هم میزنم میگه Invalid code .میخوام پسورد رو عوض کنم بازم میگه Invalid code .میشه راهنماییم کنید.در ضمن این برنامه ساین نشدست اگه کسی بلده ساین کنه لطفا ساین کنه و اینجا بزاره ازش یه دنیا ممنون میشم. من راهنمای ساین کردن رو خوندم ولی کار سختیه.......خواهش میکنم کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)