دیسک ویندوز رو درون لپتاپ بزارین و لپتاپ رو با دکمه کوچکی که کنار ورودی شارژر هست روشن کنین. از اونجا دیسک رو بوت کنین ببینین جوتب میده.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
دیسک ویندوز رو درون لپتاپ بزارین و لپتاپ رو با دکمه کوچکی که کنار ورودی شارژر هست روشن کنین. از اونجا دیسک رو بوت کنین ببینین جوتب میده.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
اصلا دی وی دی رامت چراغش روشن میشه ؟
با سلام دوباره..بله وقتی سی دی رو میزارم چراغش روشن میشه بعد که دیگه نمیتونه سی دی رو بخونه خاموش میشه.ببنیدالان درایو سی دی توی my computer نیستش.تو قسمت دیوایس منیجر هست یه علامت زرد روشه.انیستال کردم اپدیت کردم..هر کاری بگی کردم.دیشب داشتم فیلم میدیدم..برا دومین بار بود سی دی میرفت داخل سی دی رام..صبح درایوش نبود.تو بوت هم نشون میده.اما از بوتم سی دی بوت گذاشتم بالا نیومد.رفتم صبح نرم افزار گردو گرفتم انتی ویروس نصب کنم سی دی رو نمیخونه که نمیخونه....
میتونه از ویندوز باشه..ویندوزم8.1 هستش..اگه بخام عوض کنم ویندوز رو با usbباید انجام بدم؟
اگر فکر میکنی که از ویندوزه ، که بعید میدونم اینطور باشه میتونی سیستم ریستوری بندازی
اما بهترین کار این هست که اگر لپ تاپت گارانتی داره ببریش گارانتی و یا ببریش به یه تعمیرکار نشونش بدی
چون خودت میگی حتی نمیتونست بوت کنه لپ تاپت رو ، پس ربطی به ویندوز نداره
سلام
ببین یه فایل برات آپلود کردم ، دانلود کن و طبق دستور انجام بده ببین درست میشه
یه فایل txt هست + یه برنامه ( دو تا فایل جداگانه هست ، هر ذو رو انجام بده )
بعد اگه نشد ویندوز 8.1 رو از روی usb نصب کن که مطمئن بشی از ویندوز هست یا نه ( فقط قبلش درایور های وین 8.1 رو از سایت لنوو دانلود کن.لینک دانلود درایور توی پست اول هست )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان برنامه ریلتک صدا برای لپتاپ من خیلی تنظیمات کمی داره. روی لپتاپ های دیگه امکانات بیشتری داره.
میخواستم بدونم برای شمام همیتطوریه؟
درضمن من ویندوز 8.1 دارم
![]()
ببین یه فایل برات آپلود کردم ، دانلود کن و طبق دستور انجام بده ببین درست میشه
یه فایل txt هست + یه برنامه ( دو تا فایل جداگانه هست ، هر ذو رو انجام بده
ممنونم ازتون..شب ميرم نصب ميكنم..از يكي پرسيدم گفت ريجستري ويندوزته...
سلام
بله مال منم همینطوریه.مشکلی نیست
خواهش میکنم
بله درسته.این فایلهایی که براتون آپ کردم که در واقع فیکس کردن همین رجستری هست.حالا تست کنید
ببخشیدا ممنون از فایلتون..اما من ردیف اول و دوم تو فایل متنی رو متوجه نمیشم..run comand..
این خط اولو دوم رو بهم دقیق توضیح میدین..یعنی برم تو run چی بنویسم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)