CPU: Dual core 3 ghz intel e7500
GPU: Gt630 2GB
ram : 4 gb
version: 0.9.8 و 0.9.11
CPU: Dual core 3 ghz intel e7500
GPU: Gt630 2GB
ram : 4 gb
version: 0.9.8 و 0.9.11
نرم افزار whocrashed رو دانلود و نصب کنین . سپس نرم افزار رو نصب و اجرا و پس از انتخاب گزینه ی analyze ، در آخر file >>> export یه خروجی بگیرین و در یک مکان مناسب خروجی رو آپلود کنین تا بررسی کنم
با سلام . پس از تست 0.9.17 متوجه شدم bluestacks بلاخره تصمیم گرفته تغییرات اساسی در این ورژن بده .
میزان رم قابل استفاده در این ورژن از 768 مگابایت به ماکزیمم 1817 مگابایت افزایش یافته .
همچنین ظاهرا قابلیت استفاده از چندین هسته نیز وجود داره به علت اینکه تعداد پردازنده های معرفی شده به شبیه ساز با تعداد هسته های پردازنده برابری می کنه در صورتی که در ورژن های قبلی از یک هسته استفاده میشد . هرچند تفاوتی در benchmark ها مشاهده نکردم اما تفاوت سرعت به وضوح قابل احساس هست مخصوصا در هنگام نصب برنامه ها که چندین برابر سریعتر شده است .
توصیه می کنم قبل از آپگرید به آخرین نسخه حتما از اطلاعات شخصی خود بک آپ بگیرین
سلام
مشکلی که من دارم این هست که تو مرحله App-sync وقتی جیمیل رو وارد میکنم، تو مرحله logging in گیر میکنه و وارد جیمیل نمیشه ... البته جیمیل رو تو مرحله قبلش شناخته ولی موقع enable sync نمیتونه لاگ این بشه ...
مشکل از کجاست ؟!
چطوری شک (shake) رو تو بلواستک اجرا کنم ؟
یه برنامه هست Aurora که نصبش کردم
و آموزشش هم تو یوتوب دیدم
طبقه اموزش رفتم جلو
ولی کار نکرد !
کسی میتونه راهنمای کنه ؟!
ممنونم
سلام.چرا بعد از عوض کردن ویندوز سون.برنامه بلو استاکس تو بازی کلش هنگ میکنه؟
بررسی کردم .
قطعی نیست اما به احتمال زیاد مشکل برمیگرده به عدم بازخوانی اطلاعات مربوطه از طریق دستگاه ذخیره سازیتون ( SSD یا HDD ) .
در این صورت Checkdisk ممکنه مشکلتون رو برطرف کنه . اما بهتره وضعیت سلامتی هاردتون بررسی بشه
برای راهنمایی بیشتر در این ارتباط و بررسی وضعیت دستگاه ذخیره سازیتون به انجمن های هارد دیسک مراجعه کنین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل با استفاده از ابزار های گذر از تحریم مناسب حل میشه . برای بنده هم بدون استفاده از ابزار های گذر از تحریم sync نمیشد .
چک دیسک کردم حتی دیفرگمنت هم کردم نرم افزار هم گرفتم برای وضعیت سلامتش رو چک کنم
متاسفانه تغیری نکرد
ممکنه با سخت افزار ها سازگار نباشه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)