دوست عزیز بعد اینکه فایل زیرنویس رو کپی کردی کنار فایل فیلمت ، حتما اسم هر دو فایل رو هم نام کن مثلا:
saw.avi و saw.srt
avi فرمت فیلمت هست و srt فرمت فایل زیرنو یس می باشد
معمولا srt هست اگر هم نبود مهم نیست شما فقط اسم دو فایل رو یکی کن
موفق باشید
دوست عزیز بعد اینکه فایل زیرنویس رو کپی کردی کنار فایل فیلمت ، حتما اسم هر دو فایل رو هم نام کن مثلا:
saw.avi و saw.srt
avi فرمت فیلمت هست و srt فرمت فایل زیرنو یس می باشد
معمولا srt هست اگر هم نبود مهم نیست شما فقط اسم دو فایل رو یکی کن
موفق باشید
سجاد خان فکر کنم ذکر چند نکته لازمه
1- به دلیل اینکه از مامبو استفاده شده و در سایت mambolearn.com توصیه شده که در تشکیل انجمن و سایت اصلی از یک دیتابیس استفاده نشه ، به همین دلیل در هر کدام از دیتابیسی جداگانه استفاده شده که همین امر سبب شده که برای هر دو قسمت باید عضو شوید
2- در قسمت دانلود ( بارگذاری ) چون پیش از این کامپوننت بود و بر اثر ارتقای مامبو و عدم پایداری از بین می رفت ، به همین خاطر از بخش اصلی جدا شد . بخش اصلی سایت ، بیشتر جنبۀ اطلاع رسانی ، آموزشی داره .
3- من متعجبم چطوری پیوند ندیدی ؟
این پیوند مرد عنکبوتی 3 که خودم زیرنویسش کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- فکر نکنم این یادداشت محلی برای عنوان کردن این موضوع باشه ، فقط چون سجاد خان سئوال پرسیده بود من جواب دادم . امیدوارم مدیر خرده نگیره .
سلام.
برای نسخه extended راز داوینچی کسی زیرنویس فارسی داره برای 2 سی دیش که match باشه ؟
من بعد 9 ماه این فیلم رو ببینم ؟؟؟
دوست عزیز ، من چند تا سایت رو که بلد بودم رفتم چیزی پیدا نکردم . در ضمن این یک سریاله و خیلی کم زیرنویس برا سریال پیدا میشه .
سلام
نه تیرداد جان4- فکر نکنم این یادداشت محلی برای عنوان کردن این موضوع باشه ، فقط چون سجاد خان سئوال پرسیده بود
من جواب دادم . امیدوارم مدیر خرده نگیره .
میدونم قصد شما کمک بوده
-----------------------------------------------
امین جان چرا آخه نسخه extended دانلود میکنی که به مشکل بر بخوری ؟ تو فکر نکردی ؟
البته اگه 1-2 ساعت وقت بزاری حتما به نتیجه میرسی
باور کن کار کردن با subtitle workshop اصلا سخت نیست (خیلی هم لذت بخشه)
اگه خودم این نسخه رو داشتم با کمال میل برات انجام میدادم
سلام
من که ندارمش
وگرنه با همون درخواست اول براتون گذاشته بودم
سلام.
خود کرده رو تدبیر نیست : دی
منم میدونم لذت بخش خودم هم خیلی باهاش کار کردم و درست کردم اما این یکی از بس اذیتم کرده اومدم اینجا گفتم که مثل اینکه باید دوباره برم تو نخش .
فقط زیرنویس فارسی همین فیلم های terminator 2 مال نسخه دو سی دی ( اما فکر کنم بیشتر از 2 سی دی آره ؟ ) اگه خودت تنظیم کردی بده با scanner darkly برای همون ورژنی که خودت دانلود کردی
سلام.من زیر نویس را با
workshop sub
روی فیلم میزارم.اما نمی دونم چطور باید تصویر را فول اسکرین یا تمام صفحه کنم(توی همون ورک شاپ) یعنی راهی نداره که تصویر رو بزرگ کرد؟لطفا راهنمایی کنید
سلام
scanner darkly رو برات آپلود کردم
ترمیناتور 2 که من دانلود کردم 3 سیدی بود
برای همین 1 سیدیشو برات آپلود کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)