تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 80 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 796

نام تاپيک: کلوپ Hp سری Probook مدل 450

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج ساری

پيش فرض

دیروز مدل 14 اینچی 450 هم موجود بود کیفیت صفحه نمایشش واقعا بود بود یعنی 15.6 هم کیقیت صفحه اش اینقدر بی روح و پزمرده است؟ یکم دودلم سر ال سی دیش خیلی دروز خورد تو ذوقم فردا صبح تا ظهر خرید می کنم اگه نشد قبل ظهراز دی جی کالا خرید می کنم که پس فردا برسه به دستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

دیروز مدل 14 اینچی 450 هم موجود بود کیفیت صفحه نمایشش واقعا بود بود یعنی 15.6 هم کیقیت صفحه اش اینقدر بی روح و پزمرده است؟ یکم دودلم سر ال سی دیش خیلی دروز خورد تو ذوقم فردا صبح تا ظهر خرید می کنم اگه نشد قبل ظهراز دی جی کالا خرید می کنم که پس فردا برسه به دستم
    صفحه نمایش های مات اکثرا اینجورین دیگه.ولی اونقدر هم بد نیست راضی کنندس

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره کیفیت صفحه نمایش تعریفی نداره ولی نسبت به صفحه مات بسنج، کلا اگه صفحه مات میخوای رنگها یکم بیروح و پژمرده میشن،
    صفحه براق رنگهاش زنده تر و شفافتر هست ولی خب معایب خودش رو هم داره ...

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

450 که آخه 14 اینچ نداره !
    اما خوب صفحه نمایش این لپ تاپ پنلش TN هست
    تو این رنج قیمت صفحات نمایش اکثر لپ تاپ ها همین هستن معمولا
    فکر نمیکنم دیگه صفحه نمایشش از z510 بدتر باشه دیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج ساری

پيش فرض

ببخشید هی سوال می پرسم من الان دو تا السی دی تو اتاقم دارم یکی مارک ایسر مات یکی سامسونگ مات از هردو راضیم از سامسونگ بیشتر حدود 6-7 سال پیش خریدم ولی ال سی دی اچ پی خیلی بی روح بود نسبت به ال سی دی های خودمراستی شکل 450 ها عوض شده اصلا خوشم نیومد از مدل جدید پشتش نقره ایی تیره و اچ پی پشتش کوچیک و معمولی شده

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

ببخشید هی سوال می پرسم من الان دو تا السی دی تو اتاقم دارم یکی مارک ایسر مات یکی سامسونگ مات از هردو راضیم از سامسونگ بیشتر حدود 6-7 سال پیش خریدم ولی ال سی دی اچ پی خیلی بی روح بود نسبت به ال سی دی های خودمراستی شکل 450 ها عوض شده اصلا خوشم نیومد از مدل جدید پشتش نقره ایی تیره و اچ پی پشتش کوچیک و معمولی شده
    یعنی ظاهرش با اونیکه تو دیجیکالا عکس گذاشته فرق داره ؟ نقره ای تیره یعنی چی ؟

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز چقدر مقایسه های عجیب غریب میکنی !
    خب معلومه lcd توی خونتون کیفیتش خیلی بالاتره ! چون سیستم نوردهی اونا کلا متفاوت هست، اگه قرار بود مثل اون روی لپتاپ باشه هم نیم کیلو به خاطر پنل به وزن لپتاپ اضافه میشد هم باتری توی نیم ساعت خالی میشد،
    من موقع خرید بین چند لپتاپ صفحه نمایشها رو خیلی مقایسه کردم، بهتر از همه e530 لنوو بود«البته نه به خوبی مانیتور خونتون» بعد هم اچ پی بعد هم لنوو z510،
    اگه صفحه نمایش واست خیلی مهمه برو سراغ پنل ips،
    پنل ips , حدود 500 هزار تومن به قیمت لپتاپ اضافه میکنه ولی خب کیفیتش از مانیتور خونتون هم بیشتر هست !!!
    دیجیکالا چند مدل ایسر با پنل ips آورده. ی نگاهی بنداز ...
    توی دیجیکالا اینو سرچ کن :
    Acer Aspire V3-571G-53236G1TMaii

Last edited by m_y_68; 07-03-2014 at 17:03.

8. این کاربر از m_y_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

10. این کاربر از m_y_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

12. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج ساری

پيش فرض

دوست عزیز چقدر مقایسه های عجیب غریب میکنی !
    خب معلومه lcd توی خونتون کیفیتش خیلی بالاتره ! چون سیستم نوردهی اونا کلا متفاوت هست، اگه قرار بود مثل اون روی لپتاپ باشه هم نیم کیلو به خاطر پنل به وزن لپتاپ اضافه میشد هم باتری توی نیم ساعت خالی میشد،
    من موقع خرید بین چند لپتاپ صفحه نمایشها رو خیلی مقایسه کردم، بهتر از همه e530 لنوو بود«البته نه به خوبی مانیتور خونتون» بعد هم اچ پی بعد هم لنوو z510،
    اگه صفحه نمایش واست خیلی مهمه برو سراغ پنل ips،
    پنل ips , حدود 500 هزار تومن به قیمت لپتاپ اضافه میکنه ولی خب کیفیتش از مانیتور خونتون هم بیشتر هست !!!
    دیجیکالا چند مدل ایسر با پنل ips آورده. ی نگاهی بنداز ...
    توی دیجیکالا اینو سرچ کن :
    Acer Aspire V3-571G-53236G1TMaii
    مرسی مقایسه عجیب غریب نیست یکم دل به بده به حرفم -گفتم ال سی دی (مانیتور پی سی رو عرض می کنم) برا 7 ساله پیش خب! من با توجه به پیشرفت تو این 7 سال عرض کردم خدمت شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •