دوستانی که فکر می کنن رونالدو با "سه چهار ماه درخشش" برنده توپ طلا شده و بقیه فصل نادیده گرفته شده، ولی همزمان دفاع می کنند از محق بودن اشنایدر در سال 2010 نمی دونم یادشون رفته اشنایدر در نیمه دوم سال 2010
چه افتضاحی بود؟ دقت کنید یک نیم فصل افتضاح بود نه یک بازی! به علاوه همینطور که رقابت امسال صرفا بین ریبری و رونالدو نبود، رقابت سال 2010 هم رقابت بین اشنایدر و مسی نبود و ژاوی و اینیستا که قهرمان جام جهانی شده بودن (و در لیگ کشورشون هم قهرمان شده بودن و تا نیمه نهایی CL هم اومده بودن) هم بودن و اونها هم خیلی از رای ها رو کسب کردن، رای هایی که اون افراد در غیر این صورت به اشنایدر می دادن و نه به مسی.
رونالدو کل 12 ماه سال رو عالی بوده و حالا تیمش قهرمان نشده فکر نمی کنم کسی بتونه به رونالدو انتقادی کنه که چرا تیمت قهرمان نشده یا مثلا رونالدو کم کاری کرده باشه! اوج کم لطفی است که رونالدو رو نالایق بدونیم یا بگیم فقط چند ماه خوب بازی کرده. به نظر من از نظر فنی بهترین بازیکن دنیا در سال 2013 رونالدو بوده و حالا که این جایزه رو برده کاملا لایق بوده و این انتقاد های متعصبانه واقعا دور از انصاف هست (بعضی دوستان که اسم نمیارم موضعشون نسبت به سال های گذشته هم عوض شده و در حالی که پارسال به انتخاب مسی به خاطر جام نبردن انتقاد می کردن امسال رونالدو رو لایق می دونند یا برعکس، امسال رونالدو رو به خاطر جام نبردن نالایق می دونن ولی پارسال مسی رو لایق می دونستن!)
من فکر می کنم این یک برگ جدید در رقابت بین مسی و رونالدوست. بعد از 4 سال مسی در صدر بودن حالا رونالدو برگشته به صدر و سال 2014 یک سال جدید و مهم هست و باید ببینیم این رقابت چطور ادامه پیدا می کنه.