تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 32 اولاول ... 21272829303132 آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 320

نام تاپيک: FIFA Ballon d'Or 2013 - توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا ۲۰۱۳

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

دوستانی که فکر می کنن رونالدو با "سه چهار ماه درخشش" برنده توپ طلا شده و بقیه فصل نادیده گرفته شده، ولی همزمان دفاع می کنند از محق بودن اشنایدر در سال 2010 نمی دونم یادشون رفته اشنایدر در نیمه دوم سال 2010 چه افتضاحی بود؟ دقت کنید یک نیم فصل افتضاح بود نه یک بازی! به علاوه همینطور که رقابت امسال صرفا بین ریبری و رونالدو نبود، رقابت سال 2010 هم رقابت بین اشنایدر و مسی نبود و ژاوی و اینیستا که قهرمان جام جهانی شده بودن (و در لیگ کشورشون هم قهرمان شده بودن و تا نیمه نهایی CL هم اومده بودن) هم بودن و اونها هم خیلی از رای ها رو کسب کردن، رای هایی که اون افراد در غیر این صورت به اشنایدر می دادن و نه به مسی.

رونالدو کل 12 ماه سال رو عالی بوده و حالا تیمش قهرمان نشده فکر نمی کنم کسی بتونه به رونالدو انتقادی کنه که چرا تیمت قهرمان نشده یا مثلا رونالدو کم کاری کرده باشه! اوج کم لطفی است که رونالدو رو نالایق بدونیم یا بگیم فقط چند ماه خوب بازی کرده. به نظر من از نظر فنی بهترین بازیکن دنیا در سال 2013 رونالدو بوده و حالا که این جایزه رو برده کاملا لایق بوده و این انتقاد های متعصبانه واقعا دور از انصاف هست (بعضی دوستان که اسم نمیارم موضعشون نسبت به سال های گذشته هم عوض شده و در حالی که پارسال به انتخاب مسی به خاطر جام نبردن انتقاد می کردن امسال رونالدو رو لایق می دونند یا برعکس، امسال رونالدو رو به خاطر جام نبردن نالایق می دونن ولی پارسال مسی رو لایق می دونستن!)

من فکر می کنم این یک برگ جدید در رقابت بین مسی و رونالدوست. بعد از 4 سال مسی در صدر بودن حالا رونالدو برگشته به صدر و سال 2014 یک سال جدید و مهم هست و باید ببینیم این رقابت چطور ادامه پیدا می کنه.
    باور کنید ما منکر عملکرد خوب رونالدو در سال 2013 نیستیم!
    پارسالش مسی تیمش یک قهرمانی کسب کرده درسته تا اینجا! ولی مسی رکوردهای رو که زد که شاید تا ده ها ساله دیگه کسه دیگه ای حتی بهش نزدیک نشه ولی رونالدو چه رکورد یا رکوردهای قابل توجهی رو شکوند؟!!
    یه سوال دوست دارم جواب بدین
    کسی که به قول فیفا قبل از تمدید رای گیری اسمش تو لیست اول بوده چرا باید بلاتر و همکارانش بیان دوباره رای گیری کنن با امکان ویرایش رای ها اونم بعد از درخشش کریس برابر پرتغال؟

Last edited by Iman-Emperatour; 16-01-2014 at 01:38.

2. این کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من نمی دونم دوستان دنبال چی هستن تو این جایزه؟! بابا این فقط یه برنامه پر زرق و برق و خوشگله...مث میس ورلد و این داستانا که اونی که برنده میشه لزوما میس تر از بقیه میس ها نیس!

یه نگاه به رای دهنده ها و رای هاشون نشون میده که زیاد نباید این جایزه رو جدی گرفت. رای مربی پرتغال رو ببینید...رفته به یه کسایی رای داده که مجبور نشه به ریبری یا مسی رای بده! یا رای خود مسی و رونالدو، ریبری هم اگه کاپتان بود همین مدلی رای میداد احتمالا...رای بوفون رو ببینید...دلبوسکه فکر کنم فقط به اسپانیایی ها رای داد...یعنی واقعا از فوتبال همینقدر سر درمیاره سرمربی تیم قهرمان جهان؟ مسلمه که نه...ولی رایش اینطوری در میاد..بیشتر رای های مرامی و رفاقتی هستن.

حتی من و شما هم که کاره ای نیستیم بیشترمون از بازیکن محبوبمون، یا بازیکن تیم محبوبمون دفاع می کنیم...اونم قطعا یه درصدیش بخاطر علاقه شخصی هست نه مسائل فنی. پس میشه درک کرد که رای ها چرا اینطوری در میاد.

تیم منتخب فیفا رو بچینید تو زمین...نصف زمین خالی میشه! همه بازیکنها هم پست!

زیاد جدی نگیرید!

4. 9 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما ركوردهايي اين فردي كه زياد دوسش نداري رو كه تو ٤ سال ثبت كرده يه نيم نگاه بنداز خود به خود مي فهمي درخشش به چي ميگن .
    ببین دوست عزیز من آدم متعصبی نیستم به اونصورت . ازین 4 توپ طلایی هم که مسی گرفته به نظرم 2 تاش حق مسلمش بوده (2009 -2011) ..... اما این که بیای شما توپ طلا امسال رونالدو رو بذاری پای مصدومیت مسی و سیاست خیلی مضحکه.....2013 برا مسی سال خوبی نبود و تو اکثر بازیهام تو مه بود! ریبری هم از نظر فنی و فردی به گرد پای رونالدو و مسی نمیرسه اما امسال عملکردش از مسی بهتر بود اما باز تو رای گیری سوم شد بعد مسی!.... توپ طلای امسال حق مسلم رونالدو بود به نظرم.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ببین دوست عزیز من آدم متعصبی نیستم به اونصورت . ازین 4 توپ طلایی هم که مسی گرفته به نظرم 2 تاش حق مسلمش بوده (2009 -2011) ..... اما این که بیای شما توپ طلا امسال رونالدو رو بذاری پای مصدومیت مسی و سیاست خیلی مضحکه.....2013 برا مسی سال خوبی نبود و تو اکثر بازیهام تو مه بود! ریبری هم از نظر فنی و فردی به گرد پای رونالدو و مسی نمیرسه اما امسال عملکردش از مسی بهتر بود اما باز تو رای گیری سوم شد بعد مسی!.... توپ طلای امسال حق مسلم رونالدو بود به نظرم.
    برخورد متفاوتی با این دو سال دارین

فصل 2009-2010

مسی

47 گل (50 60 گل در سال 2010)
    آقای گل لالیگا و چمپیونز لیگ
    +
    لالیگا
    سوپرکاپ اسپانیا
    سوپرکاپ اروپا
    جام جهانی باشگاهی
    +
    بهترین بازیکن اسپانیا
    بهترین بازیکن جام جهانی باشگاهی

اسنایدر

سری آ
    حذفی ایتالیا
    سوپرکاپ ایتالیا
    چمپیونز لیگ
    جام جهانی باشگاهی
    +
    ناثب قهرمان جام جهانی

نه بهترین بازیکن سری آ
    نه بهترین بازیکن اروپا

فصل 2012-2013

رونالدو

55 گل (69 گل در سال 2013)
    آقای گل چمپیونز لیگ
    +
    سوپرکاپ اسپانیا

ریبری

بوندسلیگا
    حذفی آلمان
    سوپرکاپ آلمان
    چمپیونز لیگ
    سوپرکاپ اروپا
    جام جهانی باشگاهی
    +
    بهترین بازیکن بوندسلیگا
    بهترین بازیکن اروپا
    بهترین بازیکن سوپرکاپ

7. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

من و شما تا ظهور امام زمان هم بحث کنیم به جایی نمیرسیم
    پس بیخیال

چون نظرات من و شما از روی طرفداری هست که اسمش هم روش هست
    یعنی طرفدار
    زائیده شده که طرفداری کنه
    چه حق چه ناحق
    شما هم نظر خودت رو داری منم نظر خودمو
    منو بکشی نظرمو عوض نمیکنم و فکر میکنم حتی نظر شما
    به هر حال نظر شما هم محترمه
    نه اصلا بحث من این نیست که چون رونالدو برده جایزه معتبر نیست و بی ارزشه...شیوه ی انتخاب شدن هست که این جایزه رو زیر سوال میبره و ارزشش رو کم میکنه.
    اگه یه ساز و کار بهتر و مناسب تر وجود می داشت اونوقت نتایج واقعی تر و مقبول تر می بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برخورد متفاوتی با این دو سال دارین
    راستش من کاری به آمار و تعداد گل ندارم

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اصلا رونالدو هیچی...باید از دوستانی که به آمار و ارقام علاقه دارن پرسید مسی چطوری میشه بالای ریبری قرار میگیره؟! با کدوم آمار و ارقام؟

اصولا بحث دوستان این نیست که ریبری بشه، میگن رونالدو نشه! بر فرض اینکه در قیاس رونالدو و ریبری، رونالدو بازنده باشه، باز طبق رای ها مسی باید جایزه رو می برد! چون اونم بالای ریبری قرار گرفته.

البته از منطقی که میگه مسی نیمه مصدوم می تونست برنده باشه چیزی غیر از این انتظار نمیره.

11. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مگه میشه، برگ برنده رونالدوی هدف به ریبری وینگر همینه. جام و بهترین بازیکن رقابت ها چطور؟ به اونم کاری ندارین

سال قبل که از نظر شما حق مسلم مسی نبوده

فصل 2011-2012

مسی

73 گل (91 گل در سال 2012) * *
    آقای گل لالیگا *
    +
    کوپا دل ری
    سوپرکاپ اسپانیا
    سوپرکاپ اروپا
    جام جهانی باشگاهی
    +
    بهترین بازیکن اسپانیا

تازه رقیب ریبری با اون دستاورد غولش نبود

* هر سه رکورد تاریخ

مقایسه کنید با امسال رونالدو

13. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مگه میشه، برگ برنده رونالدوی هدف به ریبری وینگر همینه. جام و بهترین بازیکن رقابت ها چطور؟ به اونم کاری ندارین

سال قبل که از نظر شما حق مسلم مسی نبوده
    در مورد قسمت اول والا من درکتون نمیکنم!
    در مورد قسمت دوم : در مورد قسم دوم هم من میگم نره شما میگی بدوش؟ میگم من اهمیتی به آمار نمیدم شما آمار میذاری جلو من؟
    اگه به امار بود سال 2012 اوزیل از اینیستا خیلی خیلی بهتر عمل کرد! اگه میخواستم به امار نگاه کنم اوزیل باید جزو سه تا میبود نه اینیستا..... در صورتی که قبول دارم اینیستا عملکردش از اوزیل بهتر بود!
    از نظر آمار که اصلا واقعا نباید به آمار مسی اعتماد کرد.
    نمونش بازی با اوساسونا سال 2012 که هر 5 گلش رو مسی زد..... شما برید ببینید مسی چطور 5 تا گل زد توی بازی؟ البته این فقط یه نمونه بود!
    من سال 2012 اینیستا رو هم بالاتر از مسی میبینم حالا شما هرجور میخوای فکر کن!

15. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان به نکته ی خوبی اشاره کردند
    اگه رونالدو اول نمیشد ، باز ریبری برنده نمیشد و مسی که کار خاصی نکرده بود تو 2013 دوباره برنده میشد

17. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •