با هاشون تماس بگیر بپرس
اون قدیمی هست این رو باید نگاه می کردی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
260-270 رادیو +25 تومن نصب + هزینه کابل شبکه
با هاشون تماس بگیر بپرس
اون قدیمی هست این رو باید نگاه می کردی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
260-270 رادیو +25 تومن نصب + هزینه کابل شبکه
ممنون
سرویسهاش چرا اینقدر گرونه ؟
یا طبیعی هست ؟!![]()
بین سرویس های وایرلس خوبه
سلام دوستان
من تازه اينترنت 2 مگ محدود پارس آنلاين گرفتم
چرا سرعتش اينقدر پايينه
قبلا 512 نامحدود مخابرات داشتم بهتر بود![]()
سلام
3 روزه که پارس آنلاین خراب شده من سرعتم تا 900 میرسید
رادیو انقدر ارزون شده؟چه مارکی؟
الان اول اخرش m5 هست
دوستان عزیز من یه 3 سالی اهواز نبودم،الان برگشتم موندم از چه شرکتی سرویس بگیرم!
قبلا از طلوع رایانه لقمان میگرفتم و قبل ترش هم(7سال پیش) از پارس آنلاین... که خوب اون زمان نت یه جور دیگه بود!
توی این مدت هم مازندران بودم از شاتل میگرفتم که سرعت خوبی داشت ولی 2 تا مشکل داشت: سرویس حجمی که به درد من که مصرف دانلودم بالاست نمیخورد چون درسته که در طول روز سرعت خیلی بالایی داشت ولی نمیشد زیاد دانلود کرد دیگه،در ساعات رایگان هم که بعد از دانلود 7-8 گیگ سرعت افت شدیدی پیدا میکرد!! سرویس نامحدود هم که به ظاهر نامحدود بود! بعد از دانلود حدود 30 گیگ در سرویس 256 سرعت در حد لالیگا افت میکرد حتی گوگل هم باز نمیشد!!!!
خلاصه الان موندم اهواز وضعیتش چطوره؟
پارس آنلاین؟؟؟؟ ( در ظاهر مثل اینکه بهتره از بقیه! چون خودش اومده گفته که مثلا 256 نامحدود 20گیگ با سرعت بالا میتونی در هر دوره مصرف کنی و بعدش سرعت 1 به 8!!)
شاتل؟؟؟ (که در اهواز نمیدونم چطوری هست ولی آمل که توضیح دادم)
آسیاتک؟؟!
های وب؟!!!!
یا مخابرات که بعضی ها میگن خیلی خوبه؟!!!!!
در ضمن وایمکس هم که اصلا!!! چون الان خودم وایمکس برادرم دستمه خیلی افتضاح است!!!
روی بقیه حساب نکن
پارس انلاین یا مخابرات بگیر
در مرحله اول بهتره وایرلس بگیری چون هر وقت مشکلی پیدا شد به راحتی و در عرض 24 ساعت میتونی سرویس دهنده رو عوض کنی کیفیتش هم بهتره تنها اشکال هزینه بالای راه اندازی و گاهی هزینه ماهیانه .
اما اگه میخای adsl بگیری تقریبا همشون هم خوبن هم بد .از بین صبا نت و مخابرات و شاتل یکی رو انتخاب کن.در حال حاضر شاتل توی روزانه بهترینه اگه از شاتل بگیری و دانلودت رو بیاری پایین تر بهتره تا اسیر مخابرات یا پارس بشی ولی اگه میخای پشت سر هم دانلود کنی حجمی صبانت و نامحدود مخابرات که اولویت با صبا هست .مخابرات رو اصلا توصیه نمیکنم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)