تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 56 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 552

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Pro Evolution Soccer 2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

با خوندن تمام پستهای دوستان که حتی نمیدونن چجوری جای دکمه های بازی رو عوض کنن و این رو باگ و ضعف کونامی میدونن حق میدم بهشون از بازی متنفر و بدشون بیاد

واقعا این نسخه از Pes دیگه بچه بازی نیست که زرتی بندازی توی عمق و گل و دوباره حریف همین کارو کنه واسه همین همه معترض شدن به این گیم پلی جدید

هر کی میخواد از این نسخه لذت ببره بهتره اصلا یا بازی نکنه یا اگه بازی میکنه از فاز و نوع بازی کردن تو Pes های قبلی بیاد بیرون چون جواب نمیده و حوصلتون سر میره

اتفاقا گیم پلی بازی عالی هستش چون تازه گیمر با تمام بازیکنای تیمش بازی میکنه نه فقط با دو نفر مثل نسخه قبل تو عمق و گل

این نسخه واسه کسائی قابل ستایشه که حوصله و دقت تو کار تیمی دارن و عاشق بازی کردن به نوع واقعی تر و طبیعی تر هستن نه روی حالت ارکید و سرگرمی

تنها مشکلی که این نسخه داره دیر عمل کردن شوت نسبت به زدن دکمه هستش و عیب دیگه تنها پر کردن پاور شوت برای یکبار و گرنه بازی مشکل دیگه ای نداره

چند دست روی حالت Basic بازی کنید بعد که بازی دستتون اومد روی حالت Advance برین تا از گیم پلی جدید و نوع بازی خودتون متعجب بشید

دوستانی که روی گرافیک مدیوم و لو بازی میکنن 100 درصد با باگ های ناخواسته طرف میشن که این ضعف بازی نیست بلکه ضعف سیستم شماست برای اجرا نکردن بازی رو اخرین حد گرافیک و بافت انمیشینی بازی هر چی بازی از حالت گرافیکی پائین تر بیاد بازی هم به علت کم شدن بافت های گرافیکی خود بخود باگ دار میشه

2. 2 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

با خوندن تمام پستهای دوستان که حتی نمیدونن چجوری جای دکمه های بازی رو عوض کنن و این رو باگ و ضعف کونامی میدونن حق میدم بهشون از بازی متنفر و بدشون بیاد

واقعا این نسخه از Pes دیگه بچه بازی نیست که زرتی بندازی توی عمق و گل و دوباره حریف همین کارو کنه واسه همین همه معترض شدن به این گیم پلی جدید

هر کی میخواد از این نسخه لذت ببره بهتره اصلا یا بازی نکنه یا اگه بازی میکنه از فاز و نوع بازی کردن تو Pes های قبلی بیاد بیرون چون جواب نمیده و حوصلتون سر میره

اتفاقا گیم پلی بازی عالی هستش چون تازه گیمر با تمام بازیکنای تیمش بازی میکنه نه فقط با دو نفر مثل نسخه قبل تو عمق و گل

این نسخه واسه کسائی قابل ستایشه که حوصله و دقت تو کار تیمی دارن و عاشق بازی کردن به نوع واقعی تر و طبیعی تر هستن نه روی حالت ارکید و سرگرمی

تنها مشکلی که این نسخه داره دیر عمل کردن شوت نسبت به زدن دکمه هستش و عیب دیگه تنها پر کردن پاور شوت برای یکبار و گرنه بازی مشکل دیگه ای نداره

چند دست روی حالت Basic بازی کنید بعد که بازی دستتون اومد روی حالت Advance برین تا از گیم پلی جدید و نوع بازی خودتون متعجب بشید

دوستانی که روی گرافیک مدیوم و لو بازی میکنن 100 درصد با باگ های ناخواسته طرف میشن که این ضعف بازی نیست بلکه ضعف سیستم شماست برای اجرا نکردن بازی رو اخرین حد گرافیک و بافت انمیشینی بازی هر چی بازی از حالت گرافیکی پائین تر بیاد بازی هم به علت کم شدن بافت های گرافیکی خود بخود باگ دار میشه
    کاملاً با حرفات موافقم ولی اینو بگم که من تو شوت زدن مشکل ندارم چون شوت ها چندین مدل هست که اگر خواستید توضیح بدم ! ( فقط کاش این پست رو تو اون یکی تاپیک می دادی چون بیشتر به اون مربوط میشه ) !
    ممنون

4. این کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

GPU من رو زده BAD
    بازی های دیگه راحت اجرا مسشن این یکی اینطوریه
    مشکل از چیه از سیستم منه یا PES ?

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

اخه بازی مشکلی نداره که میگن همش اشکال داره واسه همین اینجا زدم پستو

وقتی یه Pes باز نتونه جای دکمه ها رو تنظیم کنه دیگه از نحوه بازیش میشه فهمید فقط برای سرگرمی و ارکید بودن نسخه های قبلی رو بازی میکرده این پستم اینجا دادم که بدونن دوستان بازی مشکل نداره بازی نکست جن هستش پس شما هم یه اپدیتی خودتون رو بکنید و کلا بیخیال سبک و نوع بازی با نسخه های قبلی بشین

اره اکه شوت زدن ها رو توضیح بدی ممنون میشم تو همون تاپیک بزار پس مرسی

7. این کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

اخه بازی مشکلی نداره که میگن همش اشکال داره واسه همین اینجا زدم پستو

وقتی یه Pes باز نتونه جای دکمه ها رو تنظیم کنه دیگه از نحوه بازیش میشه فهمید فقط برای سرگرمی و ارکید بودن نسخه های قبلی رو بازی میکرده این پستم اینجا دادم که بدونن دوستان بازی مشکل نداره بازی نکست جن هستش پس شما هم یه اپدیتی خودتون رو بکنید و کلا بیخیال سبک و نوع بازی با نسخه های قبلی بشین

اره اکه شوت زدن ها رو توضیح بدی ممنون میشم تو همون تاپیک بزار پس مرسی
    یعنی شما قبول نداری بازی باگ داره؟
    رد شدن بازیکنا از هم یا با سرعت رسیدن دفاع با مهاجم یا خیلی چیزای دیگه طبیعی هست؟
    من هیچ مشکلی با سبک بازی ندارم و خیلی هم خوبه
    ولی بعضی چیزاش بد جور تو ذق میزنه
    خیلی خیلی از سر و ته بازی زدن فیلمای 2013 خیلی بیشتر بود و متنوع تر

9. این کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farhad_71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام

موقع اجرا errore pes not inestalled رو میده
    تک تک کار هایی و که تو این 30 صفحه مربوط به این مشکل بوده رو انجام دادام اما مشکلم بر طرف نشده
    خواهش میکنم هر کاری که فکر میکنید لازمه رو به من اطلاع بدین.
    فایل زیپو ک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دانلود کن متناسب با نوع سیستمت ( 64 یا 32 بیت ) فایل reg رو اجرا کن.

داره خودمونی میشه HGH 878's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    USI=United States Iran

پيش فرض

آقا یه سوال این pes 14 مثل pes 13 نیستش.چون اون یه نسخه reloaded داشت یه اسکیدرو . از شانس ما اون که هنگ میکرد رو ما خریده بودیم.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

یعنی شما قبول نداری بازی باگ داره؟
    رد شدن بازیکنا از هم یا با سرعت رسیدن دفاع با مهاجم یا خیلی چیزای دیگه طبیعی هست؟
    من هیچ مشکلی با سبک بازی ندارم و خیلی هم خوبه
    ولی بعضی چیزاش بد جور تو ذق میزنه
    خیلی خیلی از سر و ته بازی زدن فیلمای 2013 خیلی بیشتر بود و متنوع تر
    تا حالا باگی ندیدم اصلا تمام دقتم روی این بود که ببینم با موتور جدید بازیکنا یا توپ از لائی هم رد میشن که خدا رو شکر اصلا پیش نیومده اگه این مشکلو کسی داره بخاطر پائین بودن Level گرافیک هستش

اینی که دفاع به بازیکن پا به توپ زود میرسه باگ نیست اغراق کردن یعنی میخواستن طبیعی در بیارن دیگه خیلی ریسپانسشو زیاد گذاشتن و گرنه باگ نیست حالا امیدواریم با اومدن پچ و Dlc کونامی اینا حل بشه چون واقعا بازی و گرافیکش عالیه بخصوص وقتی گرافیک رو روی بالاترین درجه اونم با بالاترین درجه گرافیک از داخل ویندوز روی Full HD بازی میکنید حیفه که بارون نداشته باشه و یکمی مشکل فیزیکی داشته باشه

داره خودمونی میشه EshMoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان یه مشکلی پیش اومده که بدجور نگرانم کرده

الان داشتم بازی می کردم که یهو برق رفت حالا که دوباره می خوام بازی رو اجرا کنم نمی تونه save ها رو load کنه

نه می تونه سیو تنظیمات رو لود کنه، نه می تونه مسترلیگ رو لود کنه و......

ارور میده که loading failed

چکار کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

دوستان یه مشکلی پیش اومده که بدجور نگرانم کرده

الان داشتم بازی می کردم که یهو برق رفت حالا که دوباره می خوام بازی رو اجرا کنم نمی تونه save ها رو load کنه

نه می تونه سیو تنظیمات رو لود کنه، نه می تونه مسترلیگ رو لود کنه و......

ارور میده که loading failed

چکار کنم ؟
    بعد از هربازی باید (تو همون منو) گزینه system رو انتخاب کرده و سیو کنید اما اگه این کار مشکله auto save رو فعال کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •