امين جان ممنون
فايل رو گرفتم ولي نميدونم چه جوري توي اميليتور استفاده كنم لطفاً راهنمايي كن![]()
امين جان ممنون
فايل رو گرفتم ولي نميدونم چه جوري توي اميليتور استفاده كنم لطفاً راهنمايي كن![]()
Last edited by hejrati; 29-07-2007 at 14:19.
تيتان عزيز
به آدرسي كه دادي رفتم ولي چيزي پيدا نكردم اگه لينكي براي گيم شارك Ps1 داري بده
ممنون
این یه فایل فشرده با پسوند 7zip ه.برای باز کردنش از winrar استفاده کن مثل بقیه فایلهای zip.همین!
من خودم با :
Intei 3ghz
Ram 512
Geforce 7300gs
10 و 15 بازی رو با حرکت آهسته اجرا کردم.
راستی وقتی بازی ها رو اجرا می کنید Patch بازی Run می شه ؟؟؟ چون اجرای دمو های اول بازی ها کار حضرت فیله!!!!
دوست عزیز شما دکمه ی test رو برای تمام پلاگین ها بزن هر کدوم error داد عوضش کن ببین حل میشه![]()
فکر نمی کنم run بشه
اگه اشتباه نکنم error میده ولی دموی god of war اجرا می شه![]()
اینم لینک دانلود پلاگینش
اگه کار نکرد این یکی رو امتحان کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی اینم بگم که این پلاگین ها برای ePSXe emulator هست ولی فکر کنم اولی قراره رو همه ی emulator ها کار کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آخه دمو داریم تا دمو!!! شما دموی اول gran turismo 4 رو runکن!!!!!
به نظر من باید به جای منتظر بودن releas نسخه ی بعدی باید منتظر patch های جدید بود.
اون که فکر نکنم بشه حالا حالا ها دمو شو تو کامپیوتر دید
در ضمن فکر کنم اگه releas یا patch هم بیاد بازم نمی شه مثل آدم یه بازی رو اجرا کرد![]()
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا![]()
Last edited by titanstinger; 30-07-2007 at 00:07.
titan عزيز گرفتم دستت درد نكنه
ولي مشكل دوتا شد اولي (pecsetup 2.5) اصلاً پلاگين epsxe رو نميشناسه فقط با bleem و svc كارميكنه
دومي (pec edit) خيلي برنامه جالبيه كدهاي گيم شاركو به راحتي در مياره مسئله اينجاست كه توي اموليتور epsxe جايي براي وارد كردن كدها نيست (مخصوصاً epsxe1.6) چه كار بايد كرد ؟؟؟!!!![]()
Last edited by hejrati; 30-07-2007 at 08:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)