دوستان این جذب اثر انگشت چه جوریه دقیقا ؟ یعنی فقط پشتشه یا صفحه نمایش هم اینطوره ؟
بعد راسته که میگن گوشی مشکل لگ داره ؟
به شدت بین این گوشی و نکسوس 5 موندم .
دوستان این جذب اثر انگشت چه جوریه دقیقا ؟ یعنی فقط پشتشه یا صفحه نمایش هم اینطوره ؟
بعد راسته که میگن گوشی مشکل لگ داره ؟
به شدت بین این گوشی و نکسوس 5 موندم .
Last edited by Arrowtic; 22-02-2014 at 22:05.
پشتشه و اینکه توی سفیدش اونقدرا دید نداره.
از نظر لگ هم اصلا لگی نداره٬ بدون شک روون ترین گوشی بازاره.
کسایی که تجربه کار با G2 رو دارن
اینکه دکمه پاور در پشت دستگاه قرار گرفته اذیت نمیکنه ؟؟
و دیگه اینکه رابط گرافیکی ال جی نسبت به سایر برندها چطوره ؟؟(از نظر زیبایی راحتی امکانات و...)چون تا حالا کار نکردم می پرسم
این گوشی لگ هم داره یا اینکه روونه؟؟؟؟؟
کیفیت ساخت بدنه چطوره ؟؟؟؟(نسبت به سامسونگ)
برای من خیلی راحت تر هست کار کردن با دکمه های پشت بهتره خودتون از نزدیک امتحان کنید
Optimus UI خیلی شبیه به تاچ ویز هست و مثل سنس ظاهر سنگین و گیج کننده ای نداره
اصلا لگ نداره ، بطور کلی این گوشی هیچ مشکلی یا ایرادی که ازش بگیرید نداره ! حالا شاید برای بعضی ها نداشتن اسلات کارت حافظه ایراد باشه ولی منظور این چیزا نیست یعنی نقصی نداره
کیفیت ساخت از S4 بهتره کلا وقتی تو دست می گیرید حس بهتری از سامسونگ منتقل میکنه
حتما نسخه های Lag Free که توی XDA هست رو امتحان کنین ، دستکاری های خوبی توی این گوشی کردن
دکمه های پشت برعکس چیزی که به نظر میاد فوق العاده راحته..در حقیقت شما موقع کار با گوشی هیچوقت نیازی به دکمه های پشتی احساس نمیکنید و ممکنه حتی فراموش کنید که این دستگاه دکمه ی سخت افزاری داره...فقط موقع مکالمه به کار میاد که فوق العاده راحت و کاربردیه...
از لحاظ رابط کاربری بسیار شبیه تاچ ویزه و البته با قابلیت شخصی سازی بیشتر و راحتی بیشتر...تو جی 2 شما میتونید خیلی چیزها رو بر اساس نیازتون عوض کنید ...
لگ و کندی هم اصلا نداره و کیفیت ساخت بدنه از سامسونگ قطعا و بدون شک بهتره اما خب به اچ تی سی و سونی نمیرسه....
من 1 ماهه این گوشی رو دارم و تقریبا هر روز دارم کار سنگین ازش میکشم واقعا تا بحال نشده اذیتم بکنه و مشکل عجیب و غریب پیدا کنه...
در کل مزایای این گوشی :
1. قدرت سخت افزاری بالا
2.صفحه نمایش بسیار خوب
3. دوربین خوب ( بهترین نیست اما جز 2,3 تای اوله )
4.باتری بسیار خوب
5.سایز بسیار خوشدست که به رغم داشتن صفحه 5.2 اینچ اما براحتی میشه با یه دست اداره ش کرد
6. رابط کاربری راحت ( واقعا ال جی برای راحتی کاربر فکر همه جا رو کرده)
7.امکانات ترم افزاری که نه تنها دهن پر کن و پر زرق وبرق و بی مصرف نیست بلکه بسیاریش واقعا به کار میاد...
این گوشی فقط وفقط یه اشکال داره : مقدار کیفیت و بلندی صدا میتونست خیلی بهتر باشه...میزان بلندی صدا واقعا کمه و همینطور کیفیت صدا یه مقدار " تریبل و زیر " هست و اسپیکر گوشی نمیتونه صداهای بم رو پخش کنه ..هدفون اصلی گوشی هم کیفیت زیاد خوبی نداره..
این مورد صدای اسپیکر که در حد پرچمدار بودن جی 2 نیست رو من هم تایید می کنم حتی gsmarena هم به همین مورد اشاره کردهاین گوشی فقط وفقط یه اشکال داره : مقدار کیفیت و بلندی صدا میتونست خیلی بهتر باشه...میزان بلندی صدا واقعا کمه و همینطور کیفیت صدا یه مقدار " تریبل و زیر " هست و اسپیکر گوشی نمیتونه صداهای بم رو پخش کنه ..هدفون اصلی گوشی هم کیفیت زیاد خوبی نداره..
خبر خوب برای G2 دارها
اندروید 4.4 کیت کت هفته بعد دوشنبه بطور رسمی منتشر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر جا گشتم پکیج نوروزی ندیدم !
تو کرج جایی رو میشناسه کسی براش ؟(اصلا هنوز عرضه شده>؟)
_________
ویرایش : بالاخره پیدا کردم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Arrowtic; 05-03-2014 at 15:48.
پخش موزیک تو هنزفری چطوره؟
بپای سامسونگ i8910 میرسه؟
یکی از دلائلی که این گوشی را هنوز نفروختم پخش صدای بی نظیر این گوشی هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)