دوست عزیز
روشهای گفته شده همگی توسط خودم و دیگر دوستان تست شده ممکن است از وسیله ای که برای این منظور استفاده می کنید کار نمی کند منظور پخش کننده و یا کنترول است .
دوست عزیز
روشهای گفته شده همگی توسط خودم و دیگر دوستان تست شده ممکن است از وسیله ای که برای این منظور استفاده می کنید کار نمی کند منظور پخش کننده و یا کنترول است .
گزینه های زیادی در mrt option ظاهر می شود ولی لوکال ست نه
دوستان من اشتباهی منو مخفی را دستکاری کردم الن نه کنترل ونه کلید روی مانیتور وهمچنین تلویزیون روشن و خاموش می شود لطفا کمکم کنید
دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر تلویزیونتان خودبه خودخاموش و روشن میشود و نمی توانید کاری بکنید باید تلویزیونتان را آی سی ایپرام کنید که البته باید همان به این کار وارد باشید و هم اینکه اطلاعات سیستمتان را بدانید. که بعد از روشن شدن تلویزیون باید آن اطلاعات را دوباره وارد کنید .
در غیر این صورت به تعمیرگاه ببرید .
Last edited by matinpour; 29-07-2015 at 11:39.
آقای متین پور سلام. من با انجام دستورالعمل مشکلم به خوبی رفع شد اما الان یه مشکل جدید وای فای وصل نمیشه باید چیکار کنم؟؟
ارورش هم (ERROR_MODEL_BIND) هست.
Last edited by fthjk; 29-07-2015 at 11:03.
دوست عزیز
در منوی مخفی ببینید که وضعیت دو آیتم network support و wifi regoin چیست؟ شما این دو آیتم را می توانید در قسمت suboption و یا mrt option پیدا کنید.
دوست عزیز
مدل تلویزیون تان را ننوشتید . اگر تلویزیونتان wifi داخلی داشته باشد آیتمهای تان درست است ولی اگر با دانگل wifi به تلویزیونتان وصل هستید باید آیتمnetwork support را روی ext-wifi بگذارید.
و در آخر اگر تلویزیونتان را آبدیت نکردید یک بار آن را آبدیت کنید.
Last edited by matinpour; 29-07-2015 at 19:48.
مدل تلویزیون es7770 است وای فای داخلی هم دارد قبلا هم وصل میشد الان که ساعت رو طبق دستور العمل درست کردم وای فای وصل نمیشه و ارور ERROR_MODEL_BIND
میده خیلی عجیبه نمیدونم باید چیکارش کنم؟
جناب متین پور پاسخ ندادید راهکاری برای حل این مشکل به ذهنتون میرسه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)