17 نفر از لیگ در جام حذفی باقی ماندند به امید پیروزی انها
17 نفر از لیگ در جام حذفی باقی ماندند به امید پیروزی انها
این هفته از تو جهنم زنده بیرون اومدیم ! حذفیم فک کنم رفتم راند 3 !
نتایج هد تو هد برای بازی های دیروز خیلی عجق وجق بود !! 3 - 1 !! 4 - 3 !! 22 - 0 !!
ماشالا همه از تیمای بالای جدول برداشتن !
برای دومین هفته ی متوالی 5 تا مصدوم دارم. هفته ی قبل که علاوه بر این ها یحیی توره خان هم بازی نکرد و 5 نفره رفتیم تو زمین! :|
راستی Wildcard بعدی رو کی می دن؟!
تو که باید 3-0 بازنده اعلام میشدی دیگه
اینجاست که نیمکت قوی به کار میاد تقریبا بیشتر تیمایی که بازیکنای نیمکت نشینشون بازی کردن امتیاز خوبی آوردن
از چهارشنبه به مدت یه ماه زمان استفادشه
یعنی برای چیندن ترکیب هفته 21 الی 24 میتونیم استفاده کنیم
چه کیفی میده هفته های پایانی لیگ وحید صدرنشینی رو از دست بده . این همه صدر جدول باشی بعد چند بازی آخر از دستش بدی
ایمان هم که همچنان در حال سقوط![]()
هفته بعد فرصت خوبیه برای تیم های بالای جدول که فاصله شونو با وحید کمتر کنن . وضعیت تیمش بحرانیه و عملآ ذخیره نداره و بازی های رو در رو بازیکناش سختن
درسته که توی لیگ نتونستم ترکیب بچینم و جایگاه بالای جدولی رو از دست دادم ، ولی فعلا توی حذفی داریم پیش میریم![]()
ژیرود هم مصدوم شد کهمن این هفته ها همینجوری دارم امتیاز منفی میگیرم واسه ترانسفر
این هفته دیگه هیچ جوری نمیشه بازی حذفیو برد ! احتمالا حذف بشم ! مگر اینکه رونی جو گیر بشه یه حرکت عظیمی انجام بده !
هنوز بازی منچستر و تاتنهام تموم نشده ولی خدا رو شکر بازیمو توی هد تو هد و جام حذفی بردم
دیگه میرم برای نقل و انتقالات زمستانی که از مدیران باشگاه خواستم یه بودجه خیلی بالا برای تیم بدن
تیمم فعلا خوبه و یکمی صبر می کنم ببینم جا به جایی بزرگی انجام میشه بعدش از وایلد کارت استفاده می کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)