همانا اون دنیا جزو بهشتیان خواهی بودHxH هم که واجب شد بگیرم : دی
بعد از اینکه GTO رو دیدی، حتماً حتماً OVA معروف Golden Boy رو ببین، کمدیش واقعاً محشره، همش 6 قسمته. OVA ها نوعی انیمه هستن که کوتاه هستن و دو حالت دارن: 1- یه داستان جانبی از یه انیمه رو روایت میکنن. 2- خودشون یه داستان کوتاه هستن و انیمه خاصی ندارن. Golden Boy از نوع دومه .از بین اینایی که بچه ها هم معرفی کردن یادم میاد از اون یارو معلمه [ Great Teacher Onizuka ] رو هم دوست داشتم و حتماً میگیرم .
اولش قشنگ شروع میشه اما بعدش ضعیف میشه. البته انیمه اش کوتاهه، زود تموم میشه !این Deadman World رو درست گفتی ؟ یا منظورت deadman wonderland بوده؟
اگر اره چطوری هست؟
درسته، انیمه اش 2 سری هست، هر دو سری هم خیلی قشنگن !!!Darker than black رو من احساس می کنم مجموعه هست ( چون داستانش تو مانگا تو یک محدوده زمانی بود و قبل بعدش هم داستان داشته ولی زیاد اشاره بهش نکرده) - انیمه اش رو ندیدم ولی مانگاش قشنگ بوده و ارزش خوندن داشت... اگر انیمه اش از وسط داستان ول نکنه و به اخر وفادار باشه خوبه احتمالا...
خیلی به ایچیِ این انیمه حساس نشو، وگرنه داستانش بهت نمیچسبه. ایچیش هم نسبت به انیمه های جدید بنظرم عددی نیست، انیمه های جدید عملاً دارن هن/تای میشن. مثلاً یکی از انیمه های پارسال داستانش در مورد یه دختره بود که دوبلور یه انیمه هن/تای میشه، واقعاً آدم نمیدونه چی بگه آخه، انیمه هم داره مثل خیلی چیزای دیگه به فنا میره، انیمه بیخود و نامفهوم زیاد شده...Elfen Lied رو من با ایچیش مشکل دارم .
اپیزود 1 رو دیدم و به نظرم خیلی ایچیش جالب نبود . (نه این که مخالف ایچی باشما)