تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 103 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

HxH هم که واجب شد بگیرم : دی
    همانا اون دنیا جزو بهشتیان خواهی بود

از بین اینایی که بچه ها هم معرفی کردن یادم میاد از اون یارو معلمه [ Great Teacher Onizuka ] رو هم دوست داشتم و حتماً میگیرم .
    بعد از اینکه GTO رو دیدی، حتماً حتماً OVA معروف Golden Boy رو ببین، کمدیش واقعاً محشره، همش 6 قسمته. OVA ها نوعی انیمه هستن که کوتاه هستن و دو حالت دارن: 1- یه داستان جانبی از یه انیمه رو روایت میکنن. 2- خودشون یه داستان کوتاه هستن و انیمه خاصی ندارن. Golden Boy از نوع دومه .

این Deadman World رو درست گفتی ؟ یا منظورت deadman wonderland بوده؟
    اگر اره چطوری هست؟
    اولش قشنگ شروع میشه اما بعدش ضعیف میشه. البته انیمه اش کوتاهه، زود تموم میشه !

Darker than black رو من احساس می کنم مجموعه هست ( چون داستانش تو مانگا تو یک محدوده زمانی بود و قبل بعدش هم داستان داشته ولی زیاد اشاره بهش نکرده) - انیمه اش رو ندیدم ولی مانگاش قشنگ بوده و ارزش خوندن داشت... اگر انیمه اش از وسط داستان ول نکنه و به اخر وفادار باشه خوبه احتمالا...
    درسته، انیمه اش 2 سری هست، هر دو سری هم خیلی قشنگن !!!

Elfen Lied رو من با ایچیش مشکل دارم .
    اپیزود 1 رو دیدم و به نظرم خیلی ایچیش جالب نبود . (نه این که مخالف ایچی باشما )
    خیلی به ایچیِ این انیمه حساس نشو، وگرنه داستانش بهت نمیچسبه. ایچیش هم نسبت به انیمه های جدید بنظرم عددی نیست، انیمه های جدید عملاً دارن هن/تای میشن. مثلاً یکی از انیمه های پارسال داستانش در مورد یه دختره بود که دوبلور یه انیمه هن/تای میشه، واقعاً آدم نمیدونه چی بگه آخه، انیمه هم داره مثل خیلی چیزای دیگه به فنا میره، انیمه بیخود و نامفهوم زیاد شده...
    Last edited by mestry; 02-05-2013 at 20:36.

2. 3 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

نه میگم من بر خلاف خیلیا اصلا برام اهمیتی ندارن صحـــنه ها و ایچی تا وقتی که به داستان کمک بکنن . مثال بگم سریال Game of Thrones که بهترین سریالیه که دیدم و تا الآن به غیر از یه اپیزود بقیه اپیزودهاش چیز داشتن(همه جوری که فکرشو بکنید !) : دی ولی اصلا حتی برام مهم نیست و نکته منفی حسابش نمیکنم چون کاملا عقلانی و مرتبط به داستان هستن . همون انیمه که گفتم(High School of the Dead) رو شما ببینید متوجه میشید چی میگم . اصلا بی معنی و مسخره ! یا میخواستن مثلا کمدی کنن یا میخواستن احساسی کنن ! اصل داستانش متوسط بود ولی این ایچی مسخرش به یه انیمه بسیار بسیار افتضاح تبدیل شده بود(یه کی نبوده بگه اگه انقدر دوست دارم از اینا میرم همون سبکی که شما گفتیو میبینم دیگه : دی).ولی مثلا انیمه مثل Midori no hibi نصف خندش به قسمتای ایچیش بود چون مناسب داستان ساخته شده بودن!
    شروع کردم به دیدن Darker Than Black . از اونجایی که زیرنویسش هماهنگ نبود گشتم تا 720p پیدا کردم سافت ساب انگلیسی . واقعا قشنگه الآن 4 اپیزود دیدم . تا آخر اپیزود 3 خیلی جذاب نبود ولی این اپیزود آخری خیلی داستانو قشنگ کرد و آخرش خیلی بهم حال داد.(راست گفتی کاراکترش واقعا باحاله چون مثل کاراکترای مورد علاقه من خاکستری به حساب میاد.البته این تا اینجا سفیدیش بیشتره ولی خوب بازم یه کاراکتر کاملا مثبت نیست که خیلی عالیه.مثل لولوش و لایت یاگامی)
    یه سوال : شنیدم که 4 تا OVA ازش اومده که بین سیزن 1 و 2 رو توضیح میده حالا بعضیا میگن این 4 تا رو بینشون ببین بعضیا میگن بعد فصل 2 ببین چون قسمت زیادی از فصل 2 همون سردرگمی هستش که چی شد یهو اینطور شد و حس جالبیه این سردرگمی.چه کنم ؟
    Last edited by Arrowtic; 02-05-2013 at 21:04.

4. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

آره، Highschool of the dead واقعاً افتضاح بود. با اینکه خیلیا رو دیدم که با این انیمه حال کردن، اما من متنفرم ازش. تازه، سال 2012 یه انیمه دیگه هم پخش شد بنام Highschool DxD که اون دیگه بدتر بود، با اینکه داستانش یه چیز دیگه بود، اما از نظر ایچی دنباله روی HOTD بود !

یه سوال : شنیدم که 4 تا OVA ازش اومده که بین سیزن 1 و 2 رو توضیح میده حالا بعضیا میگن این 4 تا رو بینشون ببین بعضیا میگن بعد فصل 2 ببین چون قسمت زیادی از فصل 2 همون سردرگمی هستش که چی شد یهو اینطور شد و حس جالبیه این سردرگمی.چه کنم ؟
    OVA هاش رو ندیدم، نمیدونم قضیشون چطوریاس....

6. 2 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

آقـا دوتا مسئله هست میخواستم بگم .
    One Piece + Bleach هر دو بلند هستند دیگه ؟! از بین بخوام یکی رو شروع کنم کدوم یکی رو پیشنهاد میکنین ؟

مسئله ی بعدی هم که شرمم میشه بگم این بود که من naruto رو تا یه جایی دیدم وِل کردمش ... خیلی هم جلو نرفتم
      محتوای مخفی: آخرین چیزی که یادم میاد  
    این بود که یک مبارزه روی پُل بود بعد ناروتو برای اولین بار تبدیل شد به اون موجودِ روباه مانند + ساسوکه هم داغون شده بود

اینو کسی میدونه قسمتِ چند بود ادامه بدم ؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود

به نظر من Bleach گزینه بهتریه ... هر چند که این نوع انتخاب بیشتر سلیقه ایه و بهتره بقیه دوستان هم راهنمایی کنن .
    اون قسمت ناروتو هم مربوط به اپیزود 16 سری اول ناروتو میشه .

9. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه emad_hs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

الفین لاید اصلا یک چیز دیگه است مخصوصا آهنگش دیوانه کنندست

11. 2 کاربر از emad_hs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آقـا دوتا مسئله هست میخواستم بگم .
    One Piece + Bleach هر دو بلند هستند دیگه ؟! از بین بخوام یکی رو شروع کنم کدوم یکی رو پیشنهاد میکنین ؟

مسئله ی بعدی هم که شرمم میشه بگم این بود که من naruto رو تا یه جایی دیدم وِل کردمش ... خیلی هم جلو نرفتم
      محتوای مخفی: آخرین چیزی که یادم میاد  
    این بود که یک مبارزه روی پُل بود بعد ناروتو برای اولین بار تبدیل شد به اون موجودِ روباه مانند + ساسوکه هم داغون شده بود

اینو کسی میدونه قسمتِ چند بود ادامه بدم ؟
    من میگم One Piece : دی
    خنده دار که هست شدید + میگن بلیچ هم مثل ناروتو اسیر فیلر های طولانی شده انیمش .
    اگه با مانگا مشکل نداری برو تو کار D.Gray-Man که پشیمون نمیشی !
    شرمت نیاد چون الآن خیلیا من جمله خودم انیمه رو دراپ کردن چون هز اپیزود 19 دقیقه شده حرف 1 دقیقه داستان . هر 10 اپیزود هم 9 تاش فیلر یه دونه طبق مانگا : دی
    انیمیشن و گرافیکشم که افتضاح ! تنها خوبی که مونده توش صداگذاریشه ! منم بیشتر وقتا انیمه رو به عشق صدای 4 نفر می بینم : توبی(هم توبی احمق(الآن میثم میاد میگه احمق نه Fun : دی) و هم توبی جدی) , گارا-ساما , ایتاچی-ساما و اوروچیمارو-ساما !
    همون فصل اولش هم آخرش فکر کنم 100 اپیزود فیلر بود فقط : دی

13. 5 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

Sword Art Online رو کسی دیده ؟! چطوریاست ؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

Sword Art Online رو کسی دیده ؟! چطوریاست ؟!
    از نظر منتقدین خیلی انیمه شاخیه . (همینجا zed2 جان هم میگن انیمه قشنگیه)
    ولی من این انیمه جز تنها انیمه هایی بود که دراپ کردم ! فقط سه انیمه رو دراپ کردم تو عمرم ! Area no kishi که خوب افتضاح بود , این انیمه و D.Gray-Man که شاهکار بود ولی چون باید مانگا میخوندم حالشو نداشتم : دی
    دلایل این که خیلی بدم اومد ازش : دی
    انیمه شروع عالی داشت و تا اپیزود 15 اینا هم خیلی عالی پیش رفت ولی یهو زد جاده خاکی : دی (بدم میاد وقتی عالی شروع میشن یهو خراب میکنن)
    تو اون اپیزود بود که اومدن نقش یکی از کاراکترای مونث رو پر رنگ کردن که واقعا به نظرم آدم رو مخی بود ! و کلا محیط انیمه از اون اپیزود عوض شد و رفت تو محیط جدید که محیط جدید 1 هزارم قبلیه به من حال نداد ! (نمیتونم قشنگ توضیح بدم چون اسپویل میشه)
    تا اپیزود 15 عین چی پیش رفتم ولی دو اپیزود دیگه که دیدم اصلا کل علاقه و اشتیاقم کور شد و دراپش کردم و اصلا هم پشیمون نیستم : دی

16. 4 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

می گم اگر کسی علاقمند بود احتمالا این هم برای فصل بهار قشنگه
    Suisei no Gargantia

18. 6 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •